Jump to content

Coltul noilor veniti

Loc de prezentat si de socializat

1. Started by aLerio,

Salut.Ma numesc Cosmin Din Galati si am 12 ani.Sunt un pasionat al editiilor Fifa,Football/Fifa Manager si Pes.Cred ca joc simulatoare/jocuri de fotbal de acum 3-4 ani.Sper sa nu fiu luat in gluma ca am 12 ani .La football Manager poti fii antrenor ceea ce e un lucru special,deoarece trebuie sa motivezi jucatori si ma pasioneaza:) Va SaluT pe ToTi:)

• 1 reply
    • 1.5k views
  2. Started by kenzo,

Sunt Wagner,am 29 de ani,de ceva timp plecat de pe meleagurile mioritice si joc manager in fiecare zi!!!!

• 0 replies
    • 1.4k views
  3. Guest Broklin
    Started by Guest Broklin,

Salut. Ma numesc Bogdan,am 15 ani si sunt din Buzau. Sunt un pasionat al seriei Football Manager si am decis sa ma inregistrez pe acest forum. Multa bafta!

• 2 replies
    • 1.6k views
  4. Started by razvic,

Salut numele meu este Razvan, am 20 de ani imi place fotbalul si FM-ul, joc din 2009 in prezent ..echipele mele favorite sunt Poli Timisoara si Real Madrid!

• 10 replies
    • 2.7k views
  5. Started by Sergiu21,

Salut ! Ma numesc Sergiu ,am 21 de ani si sunt din Piatra Neamt . Sunt un jucator infocat al seriilor CM,FM , cam de prin 2003 joc ... primul joc a fost "Total club manager 2003" , pana am dat de CM si pe urma de FM ... sau mai bine spus de cand s-a trecut de la TCM la Fifa manager . Sunt fan al echipelor Ceahlaul , Rapid si Man UTD . Sper sa ne intelegem bine , va salut cu respect !

6. Started by Joe,

-

• 1 reply
    • 1.6k views
  7. Started by Jason Statham,

Salutari tuturor si bine v-am gasit. Nu-i celebrul actor Jason Statham. Numele meu e Luci, momentan ma aflu in Cluj la facultate, sunt de origine constantean si sunt un pasionat al fotbalului. Sunt fan Dinamo Bucuresti si Valencia C.F Am 19 de ani, sunt incepator intr-ale FM-ului, e primul pe care il joc (FM10) si sper sa ma ajutati cu raspunsuri serioase si la subiect, atunci cand intreb. Urmaresc de cateva luni bune forumul fmro.ro si abia acum am decis sa ma inscriu. Am vazut ca tineti cont de gramatica limbii romane, aveti oameni cu simtul umorului si sunteti o comunitate serioasa. Va urez toate cele bune si bafta in carierele de pe fm. Cu respect …

8. Started by blackpoid77,

imi pare bine ca mam alaturat acestei mari familii numita football manager

• 7 replies
    • 2.5k views
  9. Started by laur79,

ce ati mai facut de ieri pana acum? ceva succese ..............pardon succesuri la joc ? eu sper sa reusesc sa promovez cu noua mea trupa fcm bacau ,,ne mai vedem,,

• 4 replies
    • 1.9k views
  10. Started by kio11,

Salut la toti "obsedatii" de fm de pe aici,ma numesc Catalin,sunt din Borsa,Maramures,tocmai ce am facut 17 ani si ce pot sa mai spun bine v-am gasit si sper sa ne intelegem bine chiar daca voi sunteti stelisti sau dinamovisti (sunt fan rapid),sunt putin trist dupa meciu din seara asta da trece,totusi a fost un spectacol frumos.

• 3 replies
    • 1.6k views
  11. Started by laur79,

ma bucur sa fac si eu parte din familia ............numeroasa zic eu a fm-istilor joc din 2006 si sunt un fan inrait al acestui joc la cat mai multe satisfactii fratilor

• 11 replies
    • 3.1k views
  12. Started by tomy,

Bună, ma numesc Toma, sunt din Reşiţa şi sunt fan înrăit Steaua şi Poli Timişoara Joc FM de prin 2005. În joc îmi place foarte mult să construiesc o echipă tânără şi jocul de posesie "tiki-taka". Deci pe scurt SALUT Sunt sigur ca o sa ne intelegem de minune, doar suntem toti la fel de addicted P.S. Ce ciudat arata scrisul cu diacritice ) .

• 5 replies
    • 2k views
  13. Started by x.Cosmy,

Salutare .. Mi-am facut cont deoarece sunt un fan al jocului FM 2010 ..Tocmai ieri am luat patchul cu update-urile pentru Liga 1 27.07.2010 ...Sper ca ne vom intelege bine .. La inceput voi explora forumu poate voi afla ceva nou si poate voi gasi ceva .. Dar va rog frumos daca e cineva dispus sa-mi dea un link pentru un patch cu embleme ? Oricum sper sa ne intelegem bine

• 10 replies
    • 4.1k views
  14. Started by OutOfMyMind,

Nu fac nota discordanta cu predecesorii mei, asa ca va adresez un simplu "Salut". Sper sa ne intelegem. Q: Cum merge betatesting-ul, Mihai? P.S. Sa va fie rusine ca noii-veniti ii trimiteti la colt, direct asa...

• 7 replies
    • 2.3k views
  15. Started by AlexGrama,

Salut , sunt Alex. Sunt din Focşani si implicit am început azi o cariera cu patch-ul vostru pt liga 3-a cu CSM Focsani .

• 8 replies
    • 2.2k views
  16. Started by Lucretiu,

Salut, sunt Radu Lucretiu si joc FM08 cu Blyth Spartans din Blue Square North England.

• 1 reply
    • 1.3k views
  17. Started by soareck,

Salut ... sunt soarec si sunt nou pe forum.... M- am inregistrat nu pentru fm 10 ci pentru fm 08... si ca veni vorba... spuneti-mi si mie o echipa de championship sau de coca-cola ligue 1 cu care sa incep....

• 4 replies
    • 1.9k views
  18. Started by vlad.condurache,

Salutare tuturor membrilor FMRo. Numele meu este Vlad Condurache si sunt jucator de manager incepand cu editia Championship Manager 2000/2001. Sper sa ma inteleg bine cu majoritatea user-ilor de pe forum si sa ma integrez cat mai bine in comunitatea prezenta aici. Favoured personnel: cei care gandesc inainte sa vorbeasca. Fierce rivals: analfabetii, solicitantii de crack, utilizatorii programelor de tip mini-genie (etc.) si cei pentru care bunul simt este inca o enigma.

19. Started by IonutFMtbm,

Bine v-am gasit pe toti! Numele meu este Ionut, sunt din Targu Mures, am 16 ani si sunt pasionat de FM. Echipele mele preferate sunt Steaua si Liverpool si cine stie, poate pe viitor FCM Targu Mures Sper sa ne intelegem bine cu totii!

• 6 replies
    • 2k views
  20. Started by CobrasRO,

Ma numesc Stana Valentin am 26 de anisori si sunt nascut in Lugoj, jud. Timis,dar de 10 ani locuiesc in Galati,oricum echipa pe care o sustin e Timisoara,pana si camera mea e mov...joc Fm de prin 2002,am terminat o facultate de sport dar pe handbal pentru ca asta imi era de ajutor mai departe....va salut si va doresc multe "succesuri"

• 13 replies
    • 2.9k views
  21. Started by mugur_shefu_tau,

SALUTARE!!!! Numele meu este Bogdan,am 16 ani si sunt din Ploiesti. Sunt un pasionat al fotbalului si al jocurilor de acest gen, in special FM . Echipa mea favorita este Dinamo Bucuresti si din cand in cand ma duc la meciurile tari de acasa si de asemenea la meciuri de la Ploiesti cu Astra. Sper ca la anul sa vina de doua ori la Ploiesti ca sa joace si cu Petrolul. Ma joc Manager de la FM 2006 si nu mai ma pot lasa de acest viciu. Deocamdata cam atat! ne auzim pe forum... ).....

22. Started by kornway,

Hello Lume ! Cam tarziu descopat acest site si forum insa ma bucur ca in sfarsit cineva in ro a reusit sa "ne adune" Joc fm de la versiunea 2005 si nu ma pot juca altceva de atunci Cheers ! Ivo

• 1 reply
    • 1.4k views
  23. Started by Razvan,

Stiu ca toata lumea ma astepta cu nerabdare ... asa ca imi fac si eu revenirea dupa o pauza destul de lunga, timp in care am fost plecat in pelerinaj la sfantul Sigames, poate poate...imi arata si mie cum sa castig un campionat la FM 10 . Pana la urma rugile mi-au fost ascultate...si am reusit sa innod o serie de vreo 4 campionate cu Genoa, la cea mai lunga salvare pe 2010 (acum sunt prin 2017). Culmea, Interu' a terminat in ultimele 2 sez mai jos de locul 10 ...in timp ce Lazio si Napoli mi-au dat batai de cap in fiecare sezon . Eh...astea fiind spuse, bine v-am gasit, ''sono io''...fiul ratacit

• 14 replies
    • 3.1k views
  24. Started by ghicavoda,

, Buna ma numesc Giovanni sint italiana in vârstă de 56 ani, ventilatore sint in tara mea AC Milan si fan in Romania Dinamo si Petrolul ve salut toti,vorbesc putin limba romana.ciao

• 8 replies
    • 2.5k views
  25. Started by bububogo,

salut a-si vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa imi creasca toate la caracteristicele managerului sa fiu cel mai bun

• 3 replies
    • 1.7k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy