Coltul noilor veniti
Loc de prezentat si de socializat
162 topics in this forum
-
O sa incep aceasta "initiere" printro scurta descriere a mea: Nume:Sandu Robert Varsta:16 ani Joc FM incepand cu:FM 2008 Joc FM cu: Steaua Bucuresti Arsenal Londra Internazionale Tactica preferata: 4-4-2 si 4-4-1-1 ,tactici in care joc cu 2 mijlocasi centrali defensivi sau unul defensiv si unul ofensiv 3-4-1-3(1-2 sau 2-1) 3-5(2-3)-2 Cam asta am de spus. Sarbatori fericite!
-
- 1 reply
- 1.5k views
-
-
Ma cheama Bogdan si am 15 ani iar orasul in care locuiesc este Craiova.Primul manager pe care l-am jucat a fost CM 4 care m-a impresionat iar acum joc fm 2008 cam 2 3 ore pe zi. tactica mea preferata este 4-4-2 attacking,si la mentality setat ofensiv. Echipe preferate:Universitatea Craiova,Barcelona,Chelsea.
-
- 1 reply
- 1.6k views
-
-
Salut,ma numesc Alex sunt din Brasov am 16 ani,joc la FC Brasov(in realitate) ca portar,tin cu Juventus(de vreo 9 ani),FC Brasov si Steaua. Primu Fm care l-am jucat a fost FM 2005,am m-ai jucat si CM dar nu-mi placea,in schimb la FM joc cu placere cam 3-4 ore pe zi maxim.
-
- 20 replies
- 4.3k views
-
-
ce s zic m cheama Daniel am 19 ani si m joc si io fm dasta si ce sa mai zic... spor l joc;)
-
Adrian ma numesc, din Bucuresti, 25 de ani, pana de curand preferam doar fotbalul in realitate, insa m-a prins fm07 si acum si fm08. nu stiu daca toata lumea a observat, dar ar fi multe lucruri de pus la punct in fm, in general, si, parca mai bun e 07 decat 08, mai putine bug-uri. din ce am vazut eu in editorul ala, echipele au niste statusuri, si dupa ce am vandut pleava de la Steaua pe bani multi (fara ajutorul vreunui cheat), am strans bani destui sa aduc jucatori ca Jeremy Menez, Elmander, Valbuena, Tihinen, Rudy Mater, si altii de talia lor, unii gasiti liberi de contract (Kleberson) am ajuns pe locul 17 in campionat. eu sunt sigur ca si un copil de clasa a 5-a,…
-
- 6 replies
- 2.2k views
-
-
Salut, Sunt un batran caruia ii place sa tasteze... Suporter CFR Cluj. Nu sunt Anti-"u". Nu imi plac ultrasii, care nu au facut altceva decat sa introduca violenta verbala si fizica in stadioane. Astept reactii de la ceialti fani FM.
-
Salut. Cum se vede si din nickul meu sunt Victor, locuiesc in Arad, am 25 de ani iar echipele mele favorite sunt AC Milan si firesc UTA. Joc Manager de prin 2001, cand am descoperit si eu CM3. Abia astept sa studiez mai atent FM 08, fiindca deocamdata n-am avut timp decat sa arunc o privire peste el
-
- 15 replies
- 3.5k views
-
-
Salut baieti, ma numesc Alex si sunt din Fagaras. Am 21 de ani si ma joc FM cam de 2 ani. Cam atat.
-
Salut Sunt Cristi si sunt din IAsi. Am 27 de ani si joc manager...CM...FM...din 96.....CAt de curand vreau sa achitionez si eu FM08....asa ca ma intereseaza si pe mine tot ce se posteaza aici...
-
- 4 replies
- 2k views
-
-
Servus, Bogdan ma numesc si sunt si eu jucator impatimit de CM ... FM...etc,,, Si tocmai am achizitionat FM2008 asa ca... sunt interesat de tot ce se posteaza pe acest forum despre acest subiect
-
salut sunt mihai am 23 de ani locuiesc in zalau joc manager de prin 2001 si de atunci am ramas impresionat de el
-
- 11 replies
- 2.9k views
-
-
Nu am mai intalnit asa ceva pe alte forumuri ...dar dak vreti voi neaparat sa ma cunoashteti ... atunci: Ma cheama Flavius, sunt din Brasov , am 20 de ani si nicku' de HesseLinK nu mi l-am ales pt k ar fi juktorul meu preferat ...doar imi place cum suna (juktoru preferat e ibrahimovic) Primul manager pe care l-am jukt a fost PM 99, dupa am descoperit CM 99/00 si deatunci am jukt toata seria pana in prezent. Tactica preferata: 4-3-3 sau 4-3-1-2 (de obicei folosesc tactici f ofensive "the best defense is offense") Echipe preferate: FC Beasov , Steaua si Inter Milan. Performante: ->3x Champions League , 1x Uefa Cup si 2x Supercupa Europei cu Tom…
-
- 217 replies
- 31.6k views
-