Jump to content

Cornel

Generaţia de Aur
 • Content Count

  8471
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Cornel

 • Rank
  .
 • Birthday 06/26/1939

Contact Methods

 • Website URL
  http://cornelpreda.wordpress.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nick anterior
  TheMute

Recent Profile Visitors

1781 profile views
 1. Si ce implica sa il faci in engleza? Daca il faci in engleza si vin niste oameni in vizita, nu poti sa monetizezi continutul deloc? Macar cat sa nu para munca-n zadar?
 2. Cornel

  Guantanamera...

  Ma jur ca am citit felatie.
 3. Cornel

  Guantanamera...

  Cata dreptate avea Irinel pana sa-i dai cu vinu pe la nas...
 4. Cornel

  Guantanamera...

  Da, bai nene, si mie un loc p-acolo. Relatii cu presa should work ...
 5. Macar acum merge pe mobil Pot si eu sa ma duc la new content, sa apas pe un topic si sa ma duca la ultima pagina, nu la prima!
 6. Cornel

  Guantanamera...

  Cine vorbea Tu care ai venit sa pui bomboana pe coliva ce o preparasem
 7. Cornel

  Guantanamera...

  Eu cred ca se insoara cu Andreea, asta ii ia toti banii (vezi http://www.finantistii.ro/legislatie/in-caz-de-divort-sotul-vinovat-poate-ramane-falit-71279/ ), cumpara ea o echipa (fie si Metrom) si il angajeaza pe Tibi ca manager ))
 8. Cornel

  Guantanamera...

  Bai, am vandut si eu bilete la Steaua la viata mea si unele faze mi s-au intamplat si mie. Am scos si eu la imprimanta abonamente, nu bilete, m-am inchis in ghereta de frica bisnitarilor, am fost martor la o faza in care un sef al galeriei lui Steaua statea langa mine cand vindeam bilete (faceau ei control la derby) si un pusti m-a intrebat la casa daca dau si bilete in galeria lui Dinamo... etc Deci eu tind sa cred ca e destul de mult inspirat din realitate, ceea ce inseamna ca omul s-a distrat ceva pe la stadion p-acolo
 9. Cornel

  Guantanamera...

  Te rod un pic amintirile, eh?
 10. Strategic ai ales data asta, ca sa poti spune ca e gata chiar daca nu e, nu?
 11. Oracolul din balcesti aka underline - Ban indefinitely, pentru incalcari repetate ale regulamentul FMRo si pentru amenintari nefondate. Userul Alin.Paul nu va fi validat. Clona la ceilalti doi de adineauri.
 12. Rattlesnake - 20% + 3 zile mod preview
 13. 20 de boabe pentru Bobbo28 si 14 zile disable posting pentru ca noi stergem cand vrea p**a noastra si nu primim indicatii din p**a.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy