Jump to content

Buguri 10.3.0

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply
Posted

nu e exagerat. dar cate odata pierzi meciul.

am patit chestia asta de 2 ori in spania, cand o antrenam pe osasuna. am condus si pe barca si pe real cu 1-0 si am pierdut in prelengiri. Cu real in min (94,96) cu barca (93,95) desi se aratasera numa 2min

• Generaţia de Aur
Posted

Nu ştiu dacă s-a mai discutat că nu am stat să citesc toate cele 4 pagini, aşa că orice ban de 25% e binevenit, dar se întâmplă ceva ciudat cu naţionale. Atât România (adică moi), Israelul şi Ungaria (naţiile adăugate de mine în full la un game mai lung de 15 sezoane) sunt de 5-10 ani în primul 10-20 mondial şi sunt pe rând în următoarele urne valorice: 2 (noi), 3 (Israel) şi 4 (ungurii) şi Croaţia, locul 40 şi ceva, în prima. Se pare că rezultatele naţionalelor nu prea influenţează componenţa urnelor valorice, care au rămas practic aceeaşi de la începutul jocului. Prin urmare, cam degeaba aş câştiga campionatul european cu Liechtenstein (OK, e ff greu) probabil tot în ultima sau penultima urnă valorică aş rămâne. Păcat că nu am observat asta mai înainte.

Posted

Da stef, intr-adevar s-a mai discutat. SI a preferat ca aceleasi echipele mari sa fie acolo sus, orice s-ar intampla, ca sa existe un echilibru. Orice ai face cu Liechestein n-o sa ajungi nicodata mai sus de cat esti acum.

• Generaţia de Aur
Posted

unde s-a mai discutat mah claudio ? nu era vorba de reputatia campionatelor in discutia aia ?

e un bug dpdmdv. atat timp cat coeficientii uefa se modifica in joc, la fel ar trebui si coeficientii fifa sa faca => urnele sa varieze.

Posted

Cred ca nu s-a zis : la penalty,tusierul tre' sa stea la intersectia dintre linia de poarta si careul de 16 m,pe cand in joc...nu se vede pe-acolo.

Posted

In Germania musonul de vara bate tot anul in FM 2010 ?

Din cate stiu bate in sudul Asiei dar intreb si eu ca la mine ploua odata la doua meciuri :capu

Si in Liga 2,la Botosani ploua la fel(game) si pe timp de vara dar mai ales pe timp de iarna,cand ninge de vreo 2 ori si pauza.

Posted

Exista o groaza de situatii pe care nu le-as numi buguri ci faze penibile sau "AI CHEATING" care ne mananaca nervii in mai toate jocurile.

Joc cu cate o echipa mai slaba acasa pe care sa nu reusesc sa o bat. Nu as vedea nici o problema in asta atata timp cat gameplay-ul ar fi mai realist si portarul advers nu s-ar transforma intr-un fel de maimutzo-spiderman care scoate orice minge imposibila.

Posted

Exista o groaza de situatii pe care nu le-as numi buguri ci faze penibile sau "AI CHEATING" care ne mananaca nervii in mai toate jocurile.

Joc cu cate o echipa mai slaba acasa pe care sa nu reusesc sa o bat. Nu as vedea nici o problema in asta atata timp cat gameplay-ul ar fi mai realist si portarul advers nu s-ar transforma intr-un fel de maimutzo-spiderman care scoate orice minge imposibila.

asta nu-i un bug.si in realitate se intampla cateodata la fel,in Romania mai rar.

Posted

In halul ala nu scoate niciun portar ca in FM 2010.

Mereu am probleme cu Wolfsburg nu ca ar fi ei prea buni ci e extrem de greu sa inscrii in fata maimutzo-spidermanului de Benaglio.Cand joaca cu altii mai primeste si cate doua si cate trei goluri. In 3D gameplay se vede clar ca portarii sunt cheat-uiti in defavoarea ta.

• Generaţia de Aur
Posted

Incarca sa iti instalezi, daca nu ai facut-o deja, 10.3.0. Nu mai e atat de urata situatia cu portarii...

Pt mine Gomes e cel mai spiderman dintre spidermeni.

Posted

Incarca sa iti instalezi, daca nu ai facut-o deja, 10.3.0. Nu mai e atat de urata situatia cu portarii...

Pt mine Gomes e cel mai spiderman dintre spidermeni.

Am jucat contra Snagov si e la fel situatia cu portarii.

Posted

L-am achizitionat pe Paloschi de la Parma.Toate bune si frumoase in primele meciuri dar de vreo 4 meciuri n-a mai inscris .A avut vreo 10 situatii de 1 la 1 cu portarul si n-a reusit sa inscrie macar odata. N-a dat peste sau pe langa poarta ci a sutat mereu in portar. Interesant.

Posted

Paloschi isi face treaba la mine la Samp, in atac cu Pazzini, au un parteneriat excelent si inscriu pe banda rulanta. Depinde unde il joci, ce antrenamente specifice faci cu el, cat de bun e moralul lui si al echipei, toate astea conteaza.

Posted

Nu la asta ma refeream. A ratat la rand o groaza de ocazii de 1 la 1 cu portarul dar macar de dadea peste poarta sau pe langa poarta dar el mereu suteaza in portar.Mi se pare penibil.Scapa usor singur pentru ca are 17 la acceleration si 18 la pace dar totusi cu 16 la finishing si 19 la composure sa rateze in halul asta....

Posted

A ratat 4 ocazii fata in fata cu portarul in ultimul meci. Ori e ceva in neregula cu jocul asta ori Paloschi a consumat etnobotanice si are halucinatii.Vede doar portarul nu si poarta

Posted

Am facut 0-0 acasa cu Bayern. De ce oare? Explicatia e simpla. Din 8 situatii de 1 la 1 cu portarul jucatorul a sutat mingea nici pe colt, nici pe langa, nici peste poarta, ci in portar. Probabil au tras ceva pe nas inainte de meci. Cand vrea AI-ul asta cheatuit sa nu castigi nu castigi sau daca vrea sa pierzi pai pierzi !

Am jucat si 10.1.0 iar la un moment dat pur si simplu am dat uninstall jocului. In timp ce ma luptam pentru titlu aveam meci in cupa acasa cu o echipa din liga a doua.Se pare ca AI-ul avea pofta de surprize. Si am pierdut cu 1-0 in urma unui meci cu un gameplay care intrecea orice limite ale penibilului.De nervi am decis sa dezistalez jocul.Inainte sa dau unistall jocului am zis sa testez putin. Si am incarcat iar jocul inca de 2 ori, am pus alta strategie de fiecare data.Si astea doua meciuri le-am pierdut cu 1-0 respectiv 2-0 in urma unor jocuri la fel de penibile.Aici deja a fost cu premeditare.

Daca faci o stastica, e evident faptul ca adversarii marcheaza mai des 1 la 1 cu portarul impotriva ta decat marchezi tu impotriva lor desi jucatorii tai sunt mai buni decat cei adversi iar portarul tau e mai bun decat portarul advers.

Nu ma deranjeaza implicit faptul ca pierd. Ma deranjeaza ca pierd din cauza AI-ului ,prost de felul lui, care triseaza ca un porc ordinar in defavoarea mea.La unele meciuri pierdute n-am ce reprosa pe cand la altele AI cheating-ul e mai mult decat evident. Asta e, pierd meciul ,ii trimit la origine pe cei de la SIGames si joc mai departe.

• Generaţia de Aur
Posted

Daca joci pe 10.3.0 nu cred ca e atat de grava situatia.

Crede-ma, eu am asteptat pana in martie sa ma joc un joc cumparat in noiembrie, deci am pretentii. Nu am mai jucat de mult, dar in salvarea mea cu Lille, nu imi amintesc probleme de genul asta, adica, daca aveam echipa formata, inchegata, atacantii marcau.

Nu e ireal daca un atacant marcheaza sub 10 goluri pe sezon. Zlatan la Juve a marcat 7 intr-un sezon, Anelka 2 la Real, uite cate goluri are Marius Niculae sezonul asta ( :yahoo: ) , sau chiar Paloschi. Vreo 5 parca.

Dupa ce mi-am format echipa, am avut un regen care mi-a fost golgheterul campionatului 7 ani la rand, cu 25-31 de goluri.

Posted

Pai nu e ireal sa marcheze putine goluri ci sa rateze 10 situatii de 1 la 1 sutand de fiecare data in portar.

Anelka a marcat putin la Real pentru ca a jucat prost. Nu si-a creat el meci de meci cateva situatii de 1 la 1 pe care le-a ratat.

Mi s-a intamplat de multe ori ca adversarul sa arunce mingea in fata, aparatorul meu sa sprinteze dupa minge si la un moment dat sa se opreasca brusc fara niciun motiv

Posted

Antrenez o echipa fara bani,din Belgia.Am luat un jucator pe gratis,nici bani nu-i ofer,dar totusi cand trebuie sa confirm ca vine la club trebuie sa-i anulez transferul cu o saptamana,pe motiv ca n-am bani.

Nu pot modifica nici bugetele,practic,acolo fotbalul se joaca de placere.

Ce-as putea face sa-mi aduc jucatorul ?

Posted

Cam multe "first goal of the season" si "first ever goal" impotriva echipei tale...

La fel ca si la FM2009 tragerile la sorti pentru optimile LC par masluite. Ar fi concidenta prea mare ca de fiecare data sa pice cel mai dificil adversar.

Posted

Daca sezonul trecut Paloschi (cumparat in iarna) in returul de campionat a marcat 2 goluri, acum in turul campionatului a marcat 27 de goluri.

Cand nu e in forma din zece situatii de 1 la 1 la rateaza pe toate. Acum e in mare forma .Dribleaza tot terenul si inscrie.

Cam multe extreme in jocul asta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy