Jump to content

Buguri 10.3.0

Featured Replies

• Replies 181
  • Views 32.4k
  • Created
  • Last Reply
comment_287748

Daca asta e SF atunci Alcorcon vs Real Madrid 4-0 ce e?

Fara motivatie, orice echipa poate pierde oriunde.

Unii au castigat case cu Alcorcon Real Madrid 4-0. Nu stiu cat de suspect a fost meciul, dar a fost un rezultat incredibil. Numai daca puneai la pariuri ca Alcorcombom astia sa treaca mai departe si casele de pariuri deja se intrebau ce-i cu tine.

comment_287765

Vreau sa cred ca nimeni de la Real nu se ocupa cu asa ceva.

Pe aceeasi nota, mai in gluma mai in serios, in Italia cred ca se castiga averi de pe urma lui Milan. Se stie, greseste Inter, clacheaza lamentabil Milan imediat. Insuportabila situatie.

alcorcon-real madrid s-a jucat la pariuri.eu nu cred ca aia de la real prefera sa castige cupa si sa piarda zeci sau sute de milioane de euro.

ca si la meciul dinamo-slovan liberec.au pierdut la masa verde iar in retur i-au mancat pe aia.

sunt eu dinamovist...da' meciu' asta...

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_287775

Mai baeti, voi chiar nu va dati seama ca sufar de acest sindrom? Dar fiind un baiat pragmatic, profit de el. Imi aleg omul care vreau sa inscrie si il bestelesc. Rezultatul: echipa cu care tin castiga prin golurile renegatilor.

Cred ca nu e nevoie sa mai zic ca la El Clasico l-am injurat pe Pedro nonstop in prima repriza, convins fiind ca numai asa il pot face sa inscrie. Nu teamtalkul lui Guardiola, nu pasele lui Xavi, nu tactica, je. Doar je.

Prima data cand am realizat ca posed acest har :B: a fost in 2006 cand l-am facut albie de porci pe Ludovic Giuly in deplasarea de pe San Siro, din semifinalele CL. Evident ca piticania a marcat golul victoriei.

Pacat ca doar la jucatori functioneaza principiul. Cu cat spun mai des ca nu am vazut echipa mai slaba in istoria Stelei, cu atata ne afundam si mai mult in mediocritate.

PS: La Surdu nu glumeam. Poate sa dea hattrick azi, tot nu il consider barbat. E un fatalau.

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_287781

Omul a facut deja mai mult decat destul, nu mai are ce sa imi demonstreze. Imi scot palaria acum in fata lui, fara alte completari. Si in plus, un gol cu Inter nu valoareaza in ochii mei mai mult decat un gol cu Real. Semifinala CL e doar un bonus pt mine.

Pedro a adunat toate karmele pozitive asupra lui anul asta, ajutat de un colectiv fantastic. Dar principalul merit il are el, prin modestia, pofta de munca, foamea de succes, de care a dat dovada. E o poveste frumoasa a fotbalului, o poveste unica.

Asta nu inseamna ca e jucatorul meu preferat. Nu imi place, bottom line.

PS: Parca era thread pt buguri, nu pt goangele mele :)

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_287784

Bug: In fiecare situatie in care un jucator marcase o dubla si am primit penalty, acel jucator a batut penaltyul, in ciuda faptului ca erau in teren vreo 2,3 jucatori desemnati inaintea lui. Ciudat, extrem de ciudat. M-as fi enervat in mod normal, dar nu a ratat niciodata. Numai lui Bent i se poate intampla :)

• Generaţia de Aur
comment_287786

Stii ce e mai grav? Ca inca nu am scapat complet de gandurile alea...what's wrong with me?

PS: Slab, niciodata.

Zi, te rog, si de Omulcareumblapeteren. Poate, poate reuseste sa transpire si el dupa un meci de fotbal.

Mah, da` nu am auzit nimic despre xavi(csomarul lui inter care va fi).

*care este

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy