Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Buguri 10.3.0

Featured Replies

• Generaţia de Aur

Fiind in toiul unui save game de lunga durata, am observat mai multe lucruri nefiresti.

Iata cateva, de match engine:

1. Cei de la SI nu stiu ca portarul are voie sa prinda mingea daca ii este aruncata la un throw in. Urmarea, portarii se chinuie sa degajeze cu piciorul, gafeaza, gol. Bug.

2. ZIdul este asezat nefiresc, nu aiurea, nefiresc. Exemplificare: lovitura libera lateral dreapta. Orice portar isi pune zidul ca sa isi apere coltul scurt, logic, asa e de cand e lumea ( nici macar Kahn nu a adus o alta moda, desi a incercat ). In joc, zidul este pus sa apere coltul lung, jucatorul are culoar ca la bowling sa traga pe coltul scurt, trage drept fara nici un efect ( nu are nevoie, suteaza pe culoarul egal cu distanta cea mai scurta intre el si poarta, neavand nici un obstacol ), gol. Se intampla des.

3. Jucatorii arunca des de la margine direct in...aut.

4. Uneori portarul prinde mingi care au depasit linia de fund si se da corner. E o lipsa de logica.

5. Pe modul key, dupa ce se fac schimbari tactice, sunt prezentate, prea pe larg, faze fara importanta.

6. La finalul unor meciuri, daca iti rogi asistentul sa faca team talk-ul, se intampla uneori, foarte rar, e drept, sa le zica "for the fans", "encourage".

Voi completa lista pe masura ce inaintez in joc si va rog si pe voi sa scrieti ce ati gasit in neregula.

Edited by Andrei Razvan

• Replies 181
  • Views 33.5k
  • Created
  • Last Reply

tot printr-o cariera inaintata am patit alt lucru: am luat imprumut un jucator si avea maxim la incredere(fani) si multumit de jocul sau l-am cumparat pe jucator, pt ca fanii sa-mi sara-n cap si sa zica "nu inteleg de ce l-ati luat!". Evolutiile sale au facut totusi ca fanii sa revina la o atitudine pozitiva:)

• Author
  • Generaţia de Aur

Stiu nea cristophe, dar pe un forum nu prea poti sa f**i, decat la icre evantual, deci se potrivea . Cornel Vinu sta bine la reproducerea cuvintelor, cu creatia sta mai prost, asta nu-l face insa o javra.

La o cariera in Italia la Samp, la Confidence, fanii spuneau ca e o prostiem, o aberatie, cand vindeam jucatori pe sume gen 2, 3k, total lipsiti de valoare sau ambitie. Asta era trecut ca un aspect negativ, in calitatile mele de manager.

1. Cei de la SI nu stiu ca portarul are voie sa prinda mingea daca ii este aruncata la un throw in. Urmarea, portarii se chinuie sa degajeze cu piciorul, gafeaza, gol. Bug.

Ceea ce sti tu este gresit fiindca portarii nu au voie sa prinda mingea cand primesc o pasa "acasa" de la un coechipier chiar daca aceasta pasa este cu mana, dintr-o aruncare de la margine

• Author
  • Generaţia de Aur

Ceea ce sti tu este gresit fiindca portarii nu au voie sa prinda mingea cand primesc o pasa "acasa" de la un coechipier chiar daca aceasta pasa este cu mana, dintr-o aruncare de la margine

Nici daca pasa este cu pieptul? Nici daca e cu capul?

Citeste regulamentul.

A goalkeeper is not permitted to touch the ball with his hand inside his own

penalty area in the following circumstances:

• if he handles the ball again after it has been released from his possession

and has not touched any other player:

– the goalkeeper is considered to be in control of the ball by touching

it with any part of his hands or arms except if the ball rebounds

accidentally from him, for example, after he has made a save

– possession of the ball includes the goalkeeper deliberately parrying the

ball

• if he touches the ball with his hands after it has been deliberately kicked to

him by a team-mate

if he touches the ball with his hands after he has received it directly from a

throw-in taken by a team-mate

Portarul are voie sa prinda mingea daca pasa catre el este data cu orice parte a corpului de la genunchi in sus, insa la repunerea mingii in joc dintr-un aut lateral nu are voie sa prinda mingea in mana. In primul post faceai referire la cazul unui throw in ... nici eu nu am specificat in postul anterior cand are voie portarul sa prinda mingea.

Din cunostintele mele asa zice regulamentul si cred ca un arbitru ne-ar putea lamuri

E de ajuns sa va uitati la un meci de fotbal si sa vedeti ca portarul nu o sa prinda in niciodata mingea cand este venita direct dintr-un aut.

• Author
  • Generaţia de Aur

In premier league am vazut de mai multe ori situatia in care in prelungirile meciului, echipa condusa beneficia de un aut in apropierea propriei porti. Fundasul lateral arunca inapoi, portarul prindea mingea in maini si degaja pana in celalalt careu. La Chelsea am vazut de doua ori. Daca intr-adevar ma insel eu, inseamna ca nici fluerasii din premier league nu sunt mai breji. Oricum eu asa stiu de cand practicam fotbalul. Accept ca pot sa ma insel.

Portarul are voie sa prinda mingea daca pasa catre el este data cu orice parte a corpului de la genunchi in sus, insa la repunerea mingii in joc dintr-un aut lateral nu are voie sa prinda mingea in mana. In primul post faceai referire la cazul unui throw in ... nici eu nu am specificat in postul anterior cand are voie portarul sa prinda mingea.

Din cunostintele mele asa zice regulamentul si cred ca un arbitru ne-ar putea lamuri

Sunt arbitru cu acte in regula.Portarul are voie sa prinda mingea daca :

Mingea nu a fost pasata cu piciorul de un coechipier-acesta poate prinde mingea doar daca a fost pasata de coechipier de la genunchi in sus.

Mingea vine de la un adversar

Potarul nu are voie sa prinda mingea in mana daca :

S-a efectuat o lovitura de la margine direct la portar .

Un coechipier paseaza mingea cu piciorul,intentionat .

Atinge din nou mingea cu mainile dupa ce i-a dat drumul,fara ca aceasta sa fi fost atinsa de alt jucator .

Apropo de buguri inca unul: am observat ca uneori,dupa un corner efectuat,portarul prinde mingea dar sta mai mult de 6 secunde si arbitru nu-l avertizeaza.Cam dupa 8-10 secunde da drumul mingii.

Edited by Arshavin

Sunt arbitru cu acte in regula.Portarul are voie sa prinda mingea daca :

Mingea nu a fost pasata cu piciorul de un coechipier-acesta poate prinde mingea doar daca a fost pasata de coechipier de la genunchi in sus.

Mingea vine de la un adversar

Potarul nu are voie sa prinda mingea in mana daca :

S-a efectuat o lovitura de la margine direct la portar .

Un coechipier paseaza mingea cu piciorul,intentionat .

Atinge din nou mingea cu mainile dupa ce i-a dat drumul,fara ca aceasta sa fi fost atinsa de alt jucator .

Apropo de buguri inca unul: am observat ca uneori,dupa un corner efectuat,portarul prinde mingea dar sta mai mult de 6 secunde si arbitru nu-l avertizeaza.Cam dupa 8-10 secunde da drumul mingii.

esti cumva tudor sau coltescu :rosu: :rosu: :rosu:

on: SI nu stiu ca in momentul in care un atacant scapa 1vs1 cu un fundas si este faultat se da cartonas :rosu: nu galben :cearta

Edited by ultras

si eu am patit faza cu 1vs1 . mi se pare penibil scared.gif

Edited by Roby

• Generaţia de Aur

on: SI nu stiu ca in momentul in care un atacant scapa 1vs1 cu un fundas si este faultat se da cartonas :rosu: nu galben :cearta

e corpodean. e cu voi.

Eu stiu ca la prima abatere portarul trebuie avertizat verbal . Il poti avertiza si a doua oara . Dar cand vezi c-o face pt. a trage de timp,ce-i poti face ? Nu-i dai galben ?

e corpodean. e cu voi.

nu mah,stati linistiti,nu-s corpodean,poate-si mai face vreo unu' cont p'aici,da' sa fie tot arbitru,ala va fi sorin corpodean.

• Generaţia de Aur

Eu stiu ca la prima abatere portarul trebuie avertizat verbal . Il poti avertiza si a doua oara . Dar cand vezi c-o face pt. a trage de timp,ce-i poti face ? Nu-i dai galben ?

nu mah,stati linistiti,nu-s corpodean,poate-si mai face vreo unu' cont p'aici,da' sa fie tot arbitru,ala va fi sorin corpodean.

Hai, mah, lasa Falticeniu' si Sushava si vino la Bucuresti. In opt ani sigur scapi de accent. :rolleyes:

Hai, mah, lasa Falticeniu' si Sushava si vino la Bucuresti. In opt ani sigur scapi de accent. :rolleyes:

Sa-mi termin treaba aici si vin :))

Tinerii din Sushava nu prea sunt cu accent moldovenesc,mai multi cu accent bucurestean.

Edited by Arshavin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.