Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Fm2010 Announcement


avlad

Recommended Posts

  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

Le multumesc din suflet pt analysis...

Poate nu am vazut eu bine, dar la ce cacat imi foloseste analiza aia "deep/comprehensiva" daca am 3 optiuni de tactica?

Se pare ca nu voi juca 2 ani consecutiv FM.

Link to comment
Share on other sites

Au incarcat cam mult partea de sus. Au vrut sa faca jocul sa arate ca un site web sau ca un blog ( ma refer la taburile de sus). Un plus pentru modulul de tactica, destul de bun pentru incepatori.

Analiza de dupa meci mi se pare putin ciudata, atatea sageti incat te incurci. Din nou un plus pentru tactica din timpul meciului, nu mai trebuie sa tot intru in meniu sa schimb asta.

Astept totusi un demo pentru a ma putea pronunta in legatura cu jocul.

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare ca interfata e prea incarcata, seamana enorm cu cea de la Fifa Manager, ca sa nu zic de acele 'shout-uri' si unele chestii de exemplu cum au schimbat cu tactics creator mi se pare ca e prea simplu, adica iei totul mura-n gura... Nu-mi place la prima vedere...

Link to comment
Share on other sites

Cred ca e feature nou la FM 2010, nu exista la FM 09.

A brand new Data Editor will allow the addition of new divisions to existing leagues and of entirely new leagues as well as making it easier than ever to keep the game up to date, and do so for free.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sper ca in FM2010 sa fie prezenta si liga Ciprului. Ciprioti deja au 2 ani consecutivi de prezenta in Liga Campionilor, dar in joc echipele cipriote sunt Semi-professional, iar liga lor este absenta. Sper sa fie mai cu bun simt anul asta si sa introduca (by default) campionatul Ciprului in FM.

League Editor ?! Suna promitator. Ar fi si mai fain sa exista o metoda de exportare a unui trunchi de ligi dintr-o tara. Ma gandesc ca se pot organiza mai multi, din mai multe tari sa updateze bazele de date aferente tarii lor, ca mai apoi cineva sa "uneasca" aceste ligi intr-o singura baza de date.

Link to comment
Share on other sites

fm 2010 o sa il joc sa vad cum e.fm 2009 nu mi-a placut si nu l-am prea jucat doar sa vad cum e.eu joc fm2008.de cand au introdus 3d-ul nu mi se mai pare asa interesant nu stiu de ce.cred ca au incercat sa-i atraga si pe fanii fifa manager.dupa opinia voastra care e cel mai bun fm de pana acum?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy