Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fm2010 Announcement

Featured Replies

fm 2005 a rulat :x , a fost cel mai smecher :D si nu inteleg de ce au facut in asa fel incat daca nu ai sistemu atat de bun incat sa ruleze si meciuri 3D sa fie doar in 2D sau text :| , ca asa cre` ca au pierdut ceva playeri :) pana acu` FM nu cerea multe acum insa ....

• Replies 120
  • Views 26.5k
  • Created
  • Last Reply

Ovidiu ma refer ca mie nu`mi merge jocu fm 09 , ca n`am placa video :| si ar fi trebuit sa faca in asa fel in cat sa mearga la toti , chiar daca avem placa video mai slaba.. care nu suporta 3d :) .parerea mea.

Blah, blah, blah...

Tactics creator pentru retardati... pentru asta chiar merita alea 40 de lire. :disgusted

Edited by Ballack

Pai si TV View nu cumva e 3D? Mie asa mi se pare.

Asta era si ideea, pt ca eu nu cred ca voi juca 3d. Si sper ca 'touchline shouts' sa fie si pt 2d.

Pai si TV View nu cumva e 3D? Mie asa mi se pare.

Poti sa vezi TV View si daca pui 2D. La FM 09 se poate, deci cred ca si la FM 10 o sa fie la fel. ;)

Eu intotdeauana am jucat numai 2d si fara sa ma uit la teren, ci doar citind comentariul. Cm 01-02 a fost cel mai tare de pana acum. FM 2009 nu prea a fost realist. Cumparam jucatori foarte ieftini si faceam echipa tare, tactica nu prea conta. sper ca fm 2010 sa fie mai realist.

• Generaţia de Aur

Da, cum apare versiunea finala,impreuna cu mihai,o sa ne apucam sa editam liga a treia si sa o activam dupa regulile reale. Deci pentru Liga 3 va fi patch oficial FMRo.

More to come...

Editorul este fantastic si dupa parerea mea este cel mai mare atu al FM2010. Ce poate fi mai frumos decat sa joci dupa regulile tale?!

Abia astept

• Generaţia de Aur

Da, cum apare versiunea finala,impreuna cu mihai,o sa ne apucam sa editam liga a treia si sa o activam dupa regulile reale. Deci pentru Liga 3 va fi patch oficial FMRo.

More to come...

daca ar avea si liga 4 (chiar daca nu toate echipele au jucatori etc) ar fi mai atractiv dpdv LLM.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.