FM 2019 Cariere
64 topics in this forum
-
Salut! Aici voi posta lucruri despre cariera mea. O voi incepe maine. Pana atunci as vrea sa mi dati sugestii de jucatori pe care ii pot aduce cu bugetul clubului
-
- 202 replies
- 25.4k views
-
-
Mi-am petrecut ultimele luni incercand sa ma pun bine cu pre-game editoru' pentru FM. Nu mi-a iesit. Indiferent ce-as face, tot in relatii total neamicale am ramas cu el. Adica el ma oftica si eu il injur. Si tot ofticandu-ma si injurand mi-am dat seama la un moment dat ca timpu' trece iar eu n-am parte de distractie. Adica n-am mai jucat FM19 de vreo 3 luni bune. Bon, avand in vedere revelatia asta, m-am hotarat sa "bag" o salvare tzapana. Una d-aia de lunga durata, daca se poate, cel putin 5 sezoane. Anu' trecut am spart toate normele jucand 10 sezoane cu supergalacticii de la Flacara Zavoiu. Anu' asta ma bantuie necesitati nitel mai diferite. Adicatelea as prefera un o…
-
- 194 replies
- 27.5k views
-
-
Ok.. mai incerc =)) Nu am de ce sa nu o fac deci povestea Astrei Giurgiu incepe de acum Astra a castigat Din 2016 nu a facut performantre asa bune asa ca voi incerca eu sa o duc spre glorie daca nu reusesc nu-i problema mergem la alta echipa Asa ca ne vedem la cariera si voi face o scurta prezentare a lotului Portari Plamen Iliev Nr 23 David Lazar Nr 1 Santos Miguel Nr 18 Fundasi Cestor Mike Nr 25 Crisan Radu Nr 27 Erico Nr 21 Gheorghe Valentin Nr 11 Radunovic Risto Nr 3 Trusescu Andrei Nr 29 Mijlocasi Bahanboula Dylan Nr 91 Begue Julien Nr 88 Bejan Florin Nr 6 Biceanu Ionut Nr 8 Boboc Robert Nr 15 Laurentiu Bus Nr 17 Chiriac Radu Nr 27 Cul…
-
- 186 replies
- 23.9k views
-
-
-
Dupa esecurile unor cariere anterioare pe forumul SI, care au incercat sa cucereasca Italia doar cu jucatori calabrezi si Belgia doar cu produse ale academiei, era momentul sa ma intorc acasa in Romania. Unii dintre voi au votat pe forum intre cateva din ideiile mele, dar din pacate nu s-au materializat din motive obiective (U Cluj nu primeste in intake-urile din Touch decat 3-4 jucatori si nu prea aveam cum sa sustin echipa asa, la CS Balotesti nu prea puteam lucra cunoscand calitatea indoielnica a oamenilor din conducere, iar Chiajna nu prea doream sa o salvez de la retrogradare). Asa ca m-am intors spre un club de liga a 2a, care are ceva istorie in spate (chiar d…
-
- 160 replies
- 21.3k views
-
-
Incepem asadar cariera FM19 in Romania. Dincolo de eventualele buguri care ar putea sa apara cu regulile de inregistrare a jucatorilor, nu mai avem rabdare sa incep in competitia de renume fotbalistica din Romania. Clubul ales este unul de mare mica traditie, fostul ACS Sirineasa nascut in 1998 pe care patronul Nicolae Sarcina l-a mutat prin toata partea de vest a tarii prin negocieri, pana s-a oprit anul acesta in a juca la Petrosani, pe un stadion destul de imbatranit dar cu capacitate mare (desi nu imi dau seama ce public va veni la stadion pentru o echipa asa... artificiala, deocamdata la debut de sezon avem 50 de abonati!). Managerul Traian Stoica va incerca totusi s…
-
- 137 replies
- 18.9k views
-
-
Incepem cu cateva clarificari Nu sunt maghiar, nu sunt cel mai bun prieten cu ei, dar nu sunt nici 100% rasist. De cand au aparut stirile cu investitiile in fotbalul secuiesc, a inceput sa ma atraga aceasta echipa. Mi se pare interesant tare sa dezvolti tineri fotbalisti intr-o regiune care incearca sa fie altceva decat tipicarele echipe romanesti. Vin tare din spate generatiile 2000-2002 pentru aceasta echipa cu multi jucatori pe la echipele nationale de juniori (vedem cati din ei gasim in joc) Sunt curios daca va fi posibil sa scoatem regeni romani & maghiari care sa se decida la un moment dat pentru ce nationala vor juca. Nu va fi un Youth Cha…
-
Dupa experientele interesante pe care le-am avut in sezoanele anterioare cu Ripensia, am zis ca e singura echipa la care ma pot intoarce in Romania. Pentru cei familiarizati cu istoria fotbalului Romanesc numele nu e lipsit de importanta, Ripensia castigand in anii ''30 de 4 ori campionatul si de 2 ori Cupa Romaniei si fiind primul club profesionist din Romania. Deci nu tocmai o vitrina goala care asteapta sa fie umpluta. De altfel in FM17 am avut destul de mult succes, reusind sa castigam ceva titluri si chiar sa ne calificam in grupele Champions League. FM18 nu a fost la fel de noroc, dar asta si pentru ca mi-am impus ceva restrictii in selectarea jucatorilor. Asa ca av…
-
- 125 replies
- 19.2k views
-
-
In primul rand va salut pe toti. Am urmarit an de an FMRO , felicitari tuturor care au timpul si placerea necesara astfel incat acest forum sa existe , dar si ligile inferioare din Romania jucabile. De ceva timp , am 2 maxim 3 cariere pe an, pentru fiecare varianta de FM , intotdeauna fiind manager`ul unei echipe mici. Mi se pare mult mai motivant jocul atunci ca e mai greu. Recent am luat patch`ul pentru ligile inferioare. Am inceput cu o echipa de liga IV-a, am promovat imediat , dupa care am stat cativa ani rugandu`ma de patron sa ne transformam in Professional. Cum nu`si dorea omul, m`am chinuit an de an , cautand jucatori care imi plecau dupa 6 luni moca moca:) . Din…
-
- 103 replies
- 16k views
-
-
-
Vreau să încep o carieră cu o echipă nou înființată, dar deocamdată nu pot deoarece vreau să încep din liga a 3a, dar nu este încă jucabilă după noul update, dar sper să se repare. Clubul se va numi FC București deoarece nu mi-a trecut prin minte alt nume. Nu m-am hotărât încă în locul cărei echipe voi intra, dar voi vedea. Vreau să fiu în seria 2, seria Munteniei. Ce vreau să am în această carieră: O echipă de seniori foarte bună, care să poată face performanțe O academie foarte bună de juniori care să facă și ei performanțe Să am mai mulți români la echipă decât străini (dar totuși să am vreo 2-3 străini la echipă) Chiar dacă voi îndeplini…
-
- 72 replies
- 9k views
-
-
Si asa incepe povestea FC FMRO,o echipa formata de membrii unui forum,pasionati de fotbal. Jocurile de pe teren propriu le vom juca pe stadionul Cotroceni din capitala,noua noastra casa. Asa arata clubul Din lipsa de destui fundasi centrali m-am bagat si eu la joc,si ne vom baza pe urmatorul lot,sper ca nu vom pierde pe nimeni pe parcurs Portari Fundasi Mijlocasi Atacanti Tactica pe care ne vom baza Si intreg lotul de jucatori Va trebuii sa aduc ceva jucatori u19 doar sa fie acolo in caz de ceva,nu vor juca decat daca vom avea toata echipa accidentata :))
-
- 70 replies
- 10.8k views
-
-
Salutare! Am zis sa pun o pauza carierei de 7 sezoane cu Inter si am ales o provocare interesanta, aceea de a merge in nordul Londrei si de a prelua un Arsenal intr-o perioada nu prea buna, echipa parasind in ultimul sezon big four dupa plecarea lui Wenger. Ultimul titlu a fost fix acum 15 ani in 2004, deci este o perioada foarte lunga de seceta. Am transferat 3 jucatori, De Ligt de la Ajax, Sandro Tonali pe o suma aproape nesemnificativa pentru un club din Premier League si un tanar brazilian Denilson de la Fluminense pe 500k. Mai este inca un brazilian, dar el va veni in sezonul urmator pentru ca are 17 ani acum. Pana in luna noiembrie lucrurile se prezinta m…
-
- 66 replies
- 8.9k views
-
-
Berbec,oltean,pandur...ce sa mai, combinatia perfecta ca cel de al doilea story din viata mea ( si a 2-a cariera din FM2019 ) sa fie tot cu PANDURII TARGU-JIU ! zis si facut..o sa fac o sinteza scurta a primului sezon mai jos si sper ca de data asta sa nu fiu dat afara , altmiteri a 3-a cariera o sa fie tot cu gorjenii. Ca si database o sa joc pe Large cu primele 2 ligi din Romania,Belgia,Croatia. Obiectivul meu este unul deplasat se poate spune, dar sunt determinat si motivat sa incerc pana voi reusi..SA ADUC UN TROFEU EUROPEAN LA TARGU-JIU Sezonul 1 Echipa aflandu-se in faliment si in administratia primariei , n-am avut buget de transferuri sau de vr…
-
Salut si bine v-am gasit probabil la singura cariera lunga din acest an. "Uniqua squadra della capitale", adica AS Roma isi continua drumul spre glorie si performanta dupa semifinala din UEFA Champions League din vara. La un an dupa retragerea ultimului numar 10 adevarat, Roma are din nou posibilitatea sa aiba inca un numar 10 de calitate, si care sa devina o adevarata legenda a clubului. ROMA SIAMO NOI ! Obiective: -sa fiu cea mai buna echipa din Italia si Europa -sa castig titlul mondial si european cu Italia -sa castig de 4 ori consecutiv UCL -sa am un lot format in proportie de 95% din italieni si crescuti de club -sa am o academie putern…
-
- 51 replies
- 8.8k views
-
-
Salut, am decis sa incep si eu prima mea cariera pe FM 19. Am ales Hermannstadt pentru ca vad aceasta cariera ca o provocare pentru mine si pentru ca e echipa locala, deci stiu in mare parte ce poate fiecare jucator si sunt foarte familiar cu lotul. Obiectivul meu personal este o clasare in primele 10 echipe ale Ligii 1, ceea ce cred ca e realizabil in ciuda faptului ca vom juca toate meciurile in deplasare, deoarece meciurile de acasa le vom disputa la Targu Mures, unde nu ma astept sa avem o asistenta foarte mare la meciuri. Echipa vine dupa un sezon excelent in Liga 2, sezon in care au jucat o finala de cupa si au obtinut o promovare la pas sub comanda lui Alex Pelici,…
-
- 46 replies
- 6.5k views
-
-
Incep cu cateva detalii: Din 2012 si pana in prezent fiecare inceput in cariera mea de HEAD COACH a avut in principiu acelasi traseu " UNEMPLOYED - NO STUDY". In acealsi timp am fost si putin obiectiv daca pot spune, aplicand la echipe de traditie sau de suflet, din romania cat si din strainatate. Asa dar si prin urmare am inceput cariera in FM 19 in sfarsit dupa o lunga asteptare si cautare: pre season Romania 04.06.2018 si asteptand pana pe data de 03.12.2018 acceptand oferta celor de la CSM Ramnicu Sarat. Ne avand un tur prea stralucit achipa obtinand doar 14pct in 16 Etape am luat.o ca pe o provocare ce ar putea sa ma lanseze in "fotbalul mare".. …
-
- 40 replies
- 7.5k views
-
-
As vrea sa fac un story mai diferit,echipa forumului. Adica lumea completeaza un template,creez echipa in editor si incepem din Liga 3a,toti ne intinerim la 17 ani,CA de 75 si PA de -75.Echipa va juca pe National Arena din Bucale,daca un mod ar zice cate persoane sunt inscrise pe forum aia ar fi "fanii" nostri Doar completati asta Nume: Prenume: Porecla?: Pozitie: Picior: Inaltime si greutat: 3 atribute tehnice care vor avea setata valoarea 12: 3 atribute mentale care vor avea setata valoarea 12: 3 atribute fizice care vor avea valoarea 12 Ideal ar fi sa ne strangem 22 jucatori,cate doi pe fiecare pozitie…
-
- 37 replies
- 6k views
-
-
Nici nu stiu cum sa incep asa ca o spun direct. De cateva managere ma gandesc sa incep din Serie D si mereu am inceput alte serii. A venit momentul sa antrenez si in Italia. Norocoasa a fost Bari si am ramas frumos surprins de ce echipa buna am gasit. Cand am decis sa fac acel poll nu vazusem echipele si am vrut sa iau o echipa ce a mai fost in Serie A. Cel mai bun palmares il avea Bari, eu am preferat Como, dar daca asa a iesit pollul, foarte bine. Nu regret ca a iesit asa. Despre echipa nu am ce sa zic avand in vedere ca toti jucatorii sunt noi. Un singur jucator in varsta mai era la echipa si vreo 5 tineri. In rest sunt jucatori noi. Multi imprumutati. Avand in ve…
-
- 33 replies
- 5.6k views
-
-
Nu plănuisem inițial să joc ediția asta de FM, cu atât mai puțîn să prezint o carieră pe forum datorită lipsei de timp. Am zis totuși că după 15 ani în care l-am jucat an de an, măcar să-i dau o încercare. Nu știu exact cum să încep să povestesc cariera asta, pentru că sunt deja în anul 2030, știu doar că e un story care merită împărtășit. Deși an de an jocul n-a ezitat să mă surprindă, ce a reușit jocul să genereze în această carieră depășește legile oricărui scenariu dystopian românesc. Am început cariera fără prea mari așteptări, voiam mai mult să testez noile caracteristici ale modurilor de tactică și transferuri apărute; excelente! Menționez că joc pe un…
-
- 31 replies
- 5.4k views
-
-
Le jour de gloire est arrivé ! Sau cel putin asta speram. Pana se lamureste treaba cu Liga II si III din Romania o sa incep o cariera in FM Touch Beta, asa de reacomodare la efort si de deschidere a sectiunii de cariere pe forum. Tara in care vom merge este nimeni alta decat campioana mondiala - Franta, acolo unde vom prelua destinele clubului AJ Auxerre din Liga a 2a. Un club cu destula traditie, care a castigat un titlu si patru cupe, dar care se zbate de cativa ani in mediocritate, de acolo de unde managerul Guillame Roux (joc de cuvinte - pour le connaiseurs) va incerca sa ridice corabia, ajutat de un staff destul de competent. Facilitatile nu sunt deloc de neglijat, …
-
- 30 replies
- 4.4k views
-
-
Salut, stiu e a 2-a mea cariera pe forum dar de data asta o fac la FM18 pentru ca stiu ca nu pot sa am grija de 2 cariera la FM19 si sunt sigur ca salvarea se va corupe cum am patit data trecuta insa de data asta incerc sa am grija de ea si ca sa nu ziceti ca editez cbaza de date sau mai stiu eu ce va rog sa-mi cereti screen-uri cu orice fel de jucator , in rest astra e ok echipa destul de buna, nu tin cu ei dar imi pare rau ca a plecat Budescu de la aceasta echipa si acum il voi avea adversar la FCSB aici nu am logo-urile daca vreti sa le descarc spuneti mai jos,Giurgiu are fotbalisti buni, nu mai stiu ce sa zic asa că ne vedem la prezentarea echipei …
-
- 30 replies
- 5.1k views
-
-
Hertha Berliner Sport-Club von 1892 (cunoscut ca Hertha BSC) este un club de fotbal din Germania. Echipa a fost fondată în 1892, cu numele de BFC Hertha 92. Numele Hertha provine de la Nerthus, zeița fertilității la germani. Clubul a avut o ascensiune rapidă și în 1905 a câștigat prima oară campionatul Berlinului. Cea mai iubita echipa din Berlin merita sa fie mai sus decat este acum,si asta o sa si facem.
-
- 26 replies
- 4.8k views
-
-
Mâine voi începe o carieră live pe canal cu Universitatea Cluj la ora 20:00. Să veniți, dacă vreți .
-
- 20 replies
- 3.8k views
-
-
Va salut dragi fm-isti ! desi sunt pasionat de joc de cativa ani , am preferat sa stau ascuns in modul offline pentru ca am preferat sa invat totul de la 0 iar asta e primul meu post/story pe un grup de genul..asa ca aveti mila :)) Pentru aceasta cariera m-am decis sa incep cu Pandurii Targu-Jiu ( 19.3 update ) echipa pentru care am si evoluat la grupele de juniori, iar care acum se afla intr-un moment dificil aflandu-se in faliment in liga2. Sa incepem! Sezonul 1 Acesta este profilul meu, cel mai apropiat de realitate fata de oricare alta editie La capitolul finante stam foarte prost, in sensul ca nu exista deloc...Iar pana in 20/0…