Jump to content

Fm 2010 Official Patch 10.3

il muce

Recommended Posts

Posted

Am inceput cariera noua. 2 meciuri in pre season (la 7 zile distanta unul de altul) 4 accidentati si inca nu s-a terminat al 2-lea meci. problema asta disparuse in 10.2, vad ca a reaparut. am inceput joc nou cu steaua ca sa vad cu arata "achizitiile". am 5 accidentati la inceput de sezon (ceea ce e conform cu realitatea) la care s-au maia daugat astia 4 => 9 oamnei accidentati (cu perioade de peste 4-5 saptamani). Zapata 7 luni de exemplu :) . sper sa fie doar coincidenta si sa nu faca asa mereu

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur
Posted

Eu am probleme cu meciul in 3d, nu pot sa vad decat 2d classic. Sa incerc o reinstalare, poate face figuri ca ieri am reinstalat windowsul.

Posted

Si iata cum apare primul geniu al forumului. Nu-i asa ca nu ma minti? Ce mai ai sa imi spui? Ca a murit si Drobeta? Ca Jiul e pe duca? Sau ca esti chior si nu ai citit pe site si pe forum ca baza de date e inchisa de o luna?

pai de vreo luna e desfiintata

Posted

Eu am probleme cu meciul in 3d, nu pot sa vad decat 2d classic. Sa incerc o reinstalare, poate face figuri ca ieri am reinstalat windowsul.

Nici mie nu-mi mergea initial. Intra in C:\Documents and Settings\NUMELE TAU\Application Data\Sports Interactive si sterge folderul Football Manager 2010, apoi incearca din nou.

Posted

La mine in primul amical am avut 4 accidentati, iar la al doilea 3 accidentati.

Eu am inceput cu Rapid, am jucat jumatate de sezon si nici o accidentare. Bah, dar niciuna. INCREDIBIL. Sigur e bug......

:bash

Posted

salut, am reinnstalat win, si acum mi-am bagat iar FM 10, ca sa mearga patchul 10.3, trebuie sa bag iar de la inceput 10.1 si 10.2 ?? sau patch 3 are inclus in el updateurile precedente ??

Posted

salut, am reinnstalat win, si acum mi-am bagat iar FM 10, ca sa mearga patchul 10.3, trebuie sa bag iar de la inceput 10.1 si 10.2 ?? sau patch 3 are inclus in el updateurile precedente ??

E 3 in 1.

• Generaţia de Aur
Posted

am un informant care mi-a spus ca leonardo e la noi , pepe moreno si ionescu la acelasi club , gladstone n-a fost transferat.

• MentholBoy
Posted

am un informant care mi-a spus ca leonardo e la noi , pepe moreno si ionescu la acelasi club , gladstone n-a fost transferat.

Known issues

Posted

n-am cont pe forumul lor. nu ne spui si noua despre ce este vorba?

mersi!

Este vorba despre o tactica la cornere.Merge perfect daca utilizati urmatoarele instructiuni:

Two players - Flick near post

Two players - Keeper challenge

Two players - St Far post

Two players - one to take the corners and one lurke outside area.

Two players - Stay back

Corners - Penalty Area

Posted

Hmmm, sa speram ca acum pot sa iau si eu campionatul cu Arsenal in primii 2-3 ani, poate o sa dea si van Persie mai mult de 3 goluri / sezon din 300 de ocazii.

Joaca bine Van persie 10 goluri in 6 meciuri pana acum ... 4 doar cu portsmouth :D

Posted

Este vorba despre o tactica la cornere.Merge perfect daca utilizati urmatoarele instructiuni:

Two players - Flick near post

Two players - Keeper challenge

Two players - St Far post

Two players - one to take the corners and one lurke outside area.

Two players - Stay back

Corners - Penalty Area

O sa incerc si eu la Sampdoria acelasi lucru. Cand spui merge perfect, inseamna cel putin 10 goluri pe sezon?

Posted

O sa incerc si eu la Sampdoria acelasi lucru. Cand spui merge perfect, inseamna cel putin 10 goluri pe sezon?

nu, gol la fiecare faza. asta daca ai jucatori care sa aiba corner taking si long shots mare.

Posted

Deci cel care bate cornerele este Defour, corner taking 14 si cel care sta in afara careului e Jadson. La primul meci, cu Palermo, n-am dat nici un gol din 7 cornere. PLUS pe deasupra la unul din ele am luat gol pe contra-atac de la Miccoli, desi era pazit ca in draci de fundasii care erau pusi la stay back.

In concluzie, nu e bun cheat-ul :rolleyes: Revin la tactica mea cu attack near post, unul la portar si unul in afara careului.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy