Jump to content

Fm 2010 Official Patch 10.3

Featured Replies

• Replies 139
  • Views 25.3k
  • Created
  • Last Reply
comment_286049

am si eu o intrebare...nu-mi mai apar atributele alea ascunse:current ability si potential ability...trebuie sa le re-copiez?si dak da,unde? :D:thankyou:

Well, atributele alea ascunse nu trebuiau sa apara de la bun inceput. A fost un bug care permitea afisarea acelor atribute, dar a fost rezolvat.

Asadar, pune scouterii la treaba. :D

comment_286065

Bai 3 Sud Est, ma faci pasibil de o suspendare si nu e tocmai ce vreau. Nu mai bine iti iei tu jucariile si iti vezi de treaba?

nu mai bine ne scutesti tu de comentariile tale ironice?am pus o intrebare..dak poti sa imi raspunzi in mod civilizat fa-o,dak nu ... :shutup: ...ma rog,civilizatie, pasari negre ,podul grant...nu prea se potrivesc

comment_286066

nu mai bine ne scutesti tu de comentariile tale ironice?am pus o intrebare..dak poti sa imi raspunzi in mod civilizat fa-o,dak nu ... :shutup: ...ma rog,civilizatie, pasari negre ,podul grant...nu prea se potrivesc

Ai citit regulamentul inainte sa sa aterizezi aici, gigel? Fara limbaj de mess si cu virgula unde e necesar nu puncte puncte, capischi?

De raspuns la intrebarea ta super stupida si de cheateri ti-a raspuns foarte frumos Johnny Cage. Current Ability si Potential Ability era un bug ce a fost rezolvat cu aceasta ocazie. Asa ca, gigel, cu parere de rau, nu mai poti sa vezi CA si PA la fiecare jucator iar de acum FM trebuie jucat doar cu cunostintele tale, capischi?

comment_286076

cate bare ati avut intr-un meci?(cele mai multe)

Intr-unu din primele meciuri pe 10.3 am avut vreo 3,4 bare, dar a fost incident izolat.

In amicalul impotriva echipei a doua am avut cinci bare. A fost primul meci pe 10.3.0. Trei le-a dat F. Costea, iar pe celelalte doua frate-su.Am crezut initial ca-i bug, dar am facut cateva modificari tactice si n-am mai avut probleme.

Ce modificari tactice ai facut ca sa nu mai dai bara ? :D

comment_286077

La "team instructions" am schimbat mentalitatea din "attacking" in "standard" si am schimbat tempo-ul din "quick" in "slow".

Pe Mihai Costea din "complete forward/ attack" l-am facut "deep lying forward/ support". I-am redus "long shots" de la "often" la "rarely" si i-am setat "through balls" pe "often". "Creative freedom" din "much" l-am facut "little" iar "passing-ul" l-am pus "direct".

Pe Florin Costea din "complete forward/ attack" l-am facut "advanced forward", i-am setat "long shots" pe "rarely", "through balls" pe "sometimes", "creative freedom" pe "little" si "passing-ul" direct.

PS: Corner trick-ul de pe forumul SI merge foarte bine.Vreo 4 meciuri n-a functionat nici la mine dar acum inscriu in medie 2 goluri/meci folosind schema asta.

comment_286081

Nu inteleg de ce trebuie sa fiti carcotasi mereu.Eu am zis, in primul meci am avut 5 bare, apoi am facut modificarile astea si n-am mai avut probleme.Nu stiu daca din cauza modificarilor n-au mai dat-o in bara sau asa a fost meciul sa fie, "un incident izolat". Eu am considerat ca "tweak-urile" au avut efect, din moment ce n-am mai avut probleme dupa ce le-am facut.

Voi puteti crede ce vreti, e treaba voastra.Omul a intrebat ce-am schimbat la tactica si i-am raspuns.

• Generaţia de Aur
comment_286083

Barele alea vin pt ca jucatorii tai nu stiu sa traga pe poarta de la distanta, nu se descurca in fata portarului s.a.m.d. Ceea ce ai facut tu e la mintea cocosului, nu e nici pe departe o rezolvare generala a "problemei" cu barele. Daca am jucatori cu 20 long shots, 19 composure, 19 decisions, 18 free kicks samd, si tot dau 3 bare pe meci, din aproape orice pozitie, ia spune-mi tu ce sa fac? Daca ai 3 bare intr-un SINGUR meci, e ghinion, dar daca ai 3 bare aproape la FIECARE meci, ce e?

• Generaţia de Aur
comment_286086

Dar limbajul de lemn ar fi ok?

Marsh cacatule pe forumul computergames, de unde ai venit, cu tot cu intrebarile tale de jucator inapt.

comment_286087

Kellerman, nu zisei nicaieri ca e o relzolvare generala a "problemei". Pur si simplu eu zisei ce s-a intamplat in cazul meu, tocmai din cauza asta si specificai jucatorii. Eu pur si simplu n-am mai avut probleme dupa modificarile alea.Daca vrei sa te superi pe mine din cauza ca ai mei nu mai dau 5 bare pe meci, supara-te nu-i nimic, dar nu-i vina mea.

comment_286092

Da? si atunci tu de ce te uiti pe tactic frameworks si copiezi folosesti sfaturile lor? De ce nu incerci sa iti faci tactica pe mana ta? ca doar nu tu ai gandit acele documente.

Ce treaba are sula cu prefectura mah? Acuma o sa-mi spui de ce am cumparat jocul cand puteam sa-mi fac eu unul? Poti sa te inspiri, la fel ca in muzica mai "furi" un beat de acolo, o rima de acolo, dar nu sa copii in intregime o tactica si sa te lauzi ca dai 30 de goluri pe sezon din cornere. In fine... fiecare isi joaca jocul lui asa cum stie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy