Jump to content

Se Poate Face Amical Intre Echipa Nationala Si Echipa Club?

Booghy

Recommended Posts

• Generaţia de Aur
Posted

Se pot face, dar trebuie indeplinite niste conditii destul de drastice.

1. Jocul trebuie sa se desfasoare intr-o zi dedicata meciurilor echipelor nationale, care sunt putine.

2. Din regula de mai sus mai deriva o chestie, ar trebui sa nu ai prea multi jucatori de-ai tai la echipele nationale.

3. Echipa trebuie sa aiba suficienta reputatie pentru a putea juca amical cu o nationala. Cred ca daca s-ar incerca un Real Madrid - China spre exemplu, intr-o zi in care in europa si america de sud nu se joaca nici un meci, ar trebui sa se poata.

Ceea ce scrie mai sus e pur teoretic.

Posted

In realitate stiu ca se poate face, in joc nu stiu :) De exemplu, Bayern Munchen cand si-a prezentat Allianz Arena, a facut-o contra Germaniei. In iarna Dinamo a jucat un meci amical cu Coreea de Nord si mai sunt exemple

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy