Jump to content

Salut!


Kubala

Recommended Posts

Va salut. Microbul manager mi-a intrat in sange prin "Premier Manager 99" daca-l mai tineti minte, jocul unde fotbalistii erau evaluati printr-un numar de stele: maximum era "patru stele jumate" ; puteai sa dai load de o mie de ori, rezultatul era acelasi: "e in memorie" spuneam atunci. Daca un jucator se retragea aparea in locul lui un regen cu exact aceleasi caltati ca originalul. Acum pare un joc rudimentar, dar prima dragoste nu se uita......

Am continuat cu Championship/Footboll Manager si Total Club Manager in paralel, asta pana cei de la ea l-au inlocuit pe cel din urma cu Fifa Manager, care mi s-a parut o mare prostie. Intre timp am probat si Leeds United Manager, Sir Alex Ferguson Manager si alte prostii.

De la pe la 06 am ramas exclusiv pe FM.

Echipe preferate IRL: Gazu(logic), "U" Cluj, Rapid(inaitea erei Peseiro si a portughezilor de 2 lei, si nu revin pana nu pleaca Ezequias, Marcos Antonio, Rui Duarte, Glauber si Cassio) si de afara Leeds United si Aston Villa.

Echipe favorizate in mare parte si datorita FM: Vointa Sibiu(50%), FCM Targu Mures(100%) si Aston Villa(5%)

Filozofie: Daca joc in Romania in primii ani cumpar exclusiv jucatori romani, daca joc in Anglia/Italia sau alta tara puternica fotbalistic cumpar pana la capat doar jucatori autohtoni. Primul lucru pe care il fac cand semnez cu un club e sa vand toti jucatorii straini. Mi se pare o tampenie in Romania (IRL) sa aduci portari, fundasi si inchizatori "portughezi" * de mana a 5-a; cand aceste posturi pot fi acoperite cu jucatori autohtoni formati prin "meciuri in picioare" si incredere. De atacanti si jucatori de creatie/fantezie/ofensivi avem nevoie.

Regards.

*prin "portugez"(daca exista ghilimele) ma refer la jucatori de orice nationalitate adusi in Romania fara nico noima.

Link to comment
Share on other sites

@Soocer :

"U" Cluj: Octombrie 2017 plin de regeni si devine fara sens.

Aston Villa: Sezon2 inceputa salvarea "cu pick a league and club for me" si am nimerit Hull, i-am promovat si a venit oferta de la villa

442 standard: Gordon-Richards,Shawcross,Dunne,Warnock-Albriton,Ireland,Sidwell,Young-Agbonlahor,Dzeko (Tot ce nu era IRL la villa e adus de mine)

Pe Dzeko am dat 27,5Mil de lire(era la VFL Wolfsburg pt ca am inceput fara 11.3patch) si ca target man to head nu a dat randament si il joc advanced forward attack, a dat 9 goluri si 13 pase decisive in 22 de partide avand o medie de 7,21. Nu joaca de cati bani am dat pe el cum credeti ca ar trebui sa-l joc? Sau ajung 13 assists?

Voints Sibiu: Nov 2012: Bornescu-Scarlatache,Canu,Andronic,Salageanu-Chiacu,Zemu,Margaritescu,Ferfelea-F.Costea,Danalache

Toti au venit liberi de contract(fara Salageanu). Cu bugetul de transfer l-am luat Assistent Manager pe Ioan Balaur (I) de la Otelul pt ca are 19 la judjing player ability si ma ghidez un pic si dupa assistent report.

In primul sezon am dat 18k de lire pe Tarnavean de la Tg Mures (Cat 2 Dustere :) ) si am incasat 150k pe Vancea+Silvasan pe care ii luasem in vara si i-am dat in iarna in Russia.

In sezonul 2 am dat 12k de lire pe Chiacu, tot de la Tg Mures care retrogradasera.

In sezonul 3 l-am luat pe Salageanu cu 100k de la Otelul si am incasat asa: 50k Catalin Grigore Brescia, 100k Adrian Vlas Torino, 400k Adrian Pit Antwerp, Ionut Olteanu 18kln Alto Adige, Marius Croitoru 65k Cherno More, 26k Doru Buican Unirea Alba Iulia.

Ii mai am in lot, tot veniti pe gratis logic, pe: Nicusor Stanciu, Florentin Matei, Sergiu Bus, Bogdan Sandu, Velcovici, L.Sanmartean, Albut, Cristi Apostol, Rares Forika (astia 2 erau deja) , Florin Purece si Epaminonda nicu.

Vad ca Florentin Matei are 4 stele la potential ability dar nu-mi amintesc sa fi auzit de el in alte salvari. Merita tinut sau nu creste decat cu coch calculator si individual sheudle?

La FM2009 am pornit cu Aston Villa, mi-am dat demisia dupa 3 sau 4 ani pt ca m-am enervat fiindca am facut egal la Boro cand ma luptam cu Arsenal pt titlu, am mers la Blackburn de unde mi-am dat demisia pt ca nu m-au lasat sa il iau pe Agbonlahor la super-oferta (5 mil lire) de la prietenul si inlocuitorul meu Jurgen Klinsmann, m-am dus la nationala Braziliei unde am luat copa america si cupa confederatilor, intre timp liverpool si manchester se ingropau in datorii si in underarchiving, m-a luat liverpool apoi manchester dar nu am stat pt ca datoriile cresteu si m-am intors la Villa (un fel de Hizo/Magiun/Flocea) dar l-am lasat balta prin 2027 pt ca erau numai regeni.

Daca am fost prea incoerent imi cer scuze dar am vrut sa prezint salvarile pe repede inainte.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy