Jump to content

Salut !


gainahe

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Nu mi se pare corect sa fiu pus la perete doar pentru acest lucru.Nu toata lumea isi permite jocul original .. Si nu cred ca exista vreo regula la acest forum sa zica ca nu poti fi membru fara versiunea originala PUNCT !

Regulament De Ordine Interioara A Forumului Fmro

1. NU PROMOVÃM PIRATERIA. Nu cere crackuri pentru FM sau CM, nu cere copii piratate ale jocului, în caz contrar vei primi ban.

Întelegem cã unii nu îsi permit sã îsi cumpere jocul original, dar mãcar aveti bunul simt si nu vã lãudati cã îl aveti piratat.

2. Dacã nu ai jocul original si ai probleme cu buguri/erori cauzate de folosirea versiunii piratate a jocului, nu cere ajutor pe forum. Nu îl vei primi si vei risca si sanctiuni pe tema asta.

--------------------

daca ai fi citit regulamentul inainte sa postezi, nu ai mai fi scris postul de mai sus

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy