Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Best Regens

Featured Replies

• Replies 252
  • Views 50.6k
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

arata excelent, pacat ca nu are determinare foarte mare...nu stiu ce potential are, dar oricum fizic si psihic creste in continuare

Descoperit din intamplare de tovarasul cu care joc in retea, impresionant ca e roman :D

post-6682-12622632477311_thumb.jpg

post-6682-12622633737929_thumb.jpg

Edited by Mihai1923

Imi cer scuze ca o sa fac mai multe posturi.

Mentionez ca jucatorii pe care ii voi prezenta sunt toti gasiti intr-o cariera jucata in retea!

Primul regen este portar, adus de la PSV, pe la 17 ani, a jucat imprumut la Barca

Al doilea regen este fundas central, dar poate joaca si dreapta si stanga.

L-am luat de la Sportul la 16 ani

Al 3-lea regene este tot fundas luat de la River cand avea 18 ani.

Al 4-lea regen este fundas stanga, dar poate juca toate posturile ca fundas si tot centru stanga la mijloc.

L-am luat de la Craiova cand avea 16 ani

Ultimul, sper sa fie noua mea achizitie :)

post-8901-12625579335885_thumb.jpg

post-8901-12625582263098_thumb.jpg

post-8901-12625584609381_thumb.jpg

post-8901-12625585820313_thumb.jpg

post-8901-12625586798453_thumb.jpg

Edited by drugaeu

Mai demult am postat o poza cu cel mai bun regen al meu la FM 2010. Acum as dori sa revin asupra lui cu poze noi, pentru a vedea evolutia lui intr-un sezon. Prima poza este de atunci cand l-am descoperit iar cea de-a doua reprezinta cum arata el la ora actuala.

post-7572-12629693981594_thumb.png

post-7572-12629695209468_thumb.png

post-7572-12629696737827_thumb.png

Edited by buffon1

• Generaţia de Aur

arata f bine. daca prinde mingea in 16 face prapad ha ?

Cand afirmi asta te referi si la ochi frumosi, gropite-n obrajori sau nu?

Il folosesc in meciurile cu echipe mai slabe. Nu este titular de drept, dar atunci cand apelez la el, se descurca si m-a si salvat de cateva ori.

Un atacat destul de bunicel, si-a facut datoria fata de mine si cele doua cluburi unde l-am avut sub comanda mea ...

ovidiusavu.jpg

historyq.jpg

• 2 months later...
  • Generaţia de Aur

Cel mai bun regen, am dat o groaza de bani pe el....26 mil...si salariu de 3, dar face toti banii. Da goluri pe banda rulanta.

zhao.th.jpg

• Generaţia de Aur

Cumparat la 19 ani din Ucraina, de la Metalist, cu 3 milioane de euro, 2 ani mai tarziu valora 30 de milioane si era world-class fullback. Acum valoarea i-a scazut un pic, deoarece nu am facut decat sferturi in CL, sezonul trecut.

2daoudabangoura3.png

Cumparat la 17 ani, cu 2,3 milioane de euro de la Feyenoord, a jucat un sezon la rezerve, apoi a crescut pe langa Adil Rami, pana a devenit world-class center-back. Faptul ca nu sare extraodinar nu pare sa conteze prea mult in jocul lui, are plasament incredibil, e de netrecut...

6eelcodijkhuizen.png

Scouterii care i-au gasit, Bonaventure Kalou pe olandez respectiv Jonathan Zebina pe african, ziceau ca sunt de 2 stele juma'te ca si potential. Am decis sa ii iau pt ca pareau extrem de promitatori ( si ieftini )

Edited by Andrei Razvan

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.