Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Best Regens

Featured Replies

M-am gandit sa postam aici poze cu cei mai buni regeni pe care ii gasim de-a lungul carierelor noastre.

Incep eu cu cel mai tare MC/MR pe care l-am vazut in joc.

Are poza ca i-am pus-o eu, deci e regen.

post-84-12602161042728_thumb.jpg

Edited by emi201281

• Replies 252
  • Views 50.1k
  • Created
  • Last Reply

e pere martin dar in fine :))

cat despre el ce sa zic cam mare salariul pentru un regen ... :thumbdown:

Edited by buffon1

e pere martin dar in fine :))

cat despre el ce sa zic cam mare salariul pentru un regen ... :thumbdown:

conform bufonului de mai sus, jucatorii generati n-ar trebui platiti.

Mie mi se par destul de slabi jucatorii creati de joc la FM 2010. Mijlocasi defensivi cu Marking cel putin 15, sau fundasi laterali cu Dribling peste 13 sunt inexistenti in jocul meu.. In general atributele mentale mi se par foarte slabe, chiar si la jucatori cu CA peste 170. Oricum, arata bine jucatorul tau, chiar foarte bine.

sincer sa fiu la cate am vazut pana acum in fm,nu-mi vine sa cred ca acesta e un regen..nu te acuz de alte lucruri,dar mi se pare prea bun...

• Author

Tocmai asta e, ca nici mie nu-mi venea sa cred cand l-am vazut. Si la 17 ani arata super bine cand l-am cumparat de la Sporting (Spania). Am dat 17 mil pe el :( Cam mult, dar am zis ca merita :P

• Author

In loc sa faci caterinca in legatura cu numele lui, mai bine ai posta regenul tau cel mai bun.

Aaaa stai ca nu ai, nu? :hysterical::hysterical::hysterical:

In loc sa faci caterinca in legatura cu numele lui, mai bine ai posta regenul tau cel mai bun.

Aaaa stai ca nu ai, nu? :hysterical::hysterical::hysterical:

:hysterical: chintesenta inteligentei...

• Generaţia de Aur

Ce nu inteleg eu este de ce i-ai pus poza? La cum arata ala din poza te suspectez ca iti plac baietii.

• Author

Ce nu inteleg eu este de ce i-ai pus poza? La cum arata ala din poza te suspectez ca iti plac baietii.

Of Doamne! Nu am voie sa pun poze?

Si ce poza era sa pun? Cu unul de 40 de ani? Am pus o poza gasita pe google images care se potrivea la search cu numele lui. In loc sa vorbiti de atribute, salariu, pret etc, voi va luati de poza? Putea sa fie si unu in pootza goala. Asta e important? Poza?

Sunt in anul 11.

in sezonul 3 am gasit si eu un regen zic eu foarte bun ... acum astept sa va dati cu parerea ... :thumbup: .

L-am si jucat 1 meci in cupa romaniei impotriva lui FCM Bacau unde a dat gol la debut si a fost cel mai tanar debutant intr-o competitie romaneasca si cel mai tanar marcator :worship

post-7572-12605527973045_thumb.png

La 16 ani, arata chiar foarte bine. Rar gasesti cate unu d'asta, la o varsta atat de frageda sa arate asa.

Ai zis ca a dat gol ? La statistica arata ca are doar o pasa de gol.

Edited by alex.dobre

pai da dar printscreen-ul este facut inainte sa-l joc cu mult timp ... daca vreti revin cu o poza de-a lui dupa meciul de cupa si dupa ce l-am jucat si vreo 30 de minute in europa league cu Sporting si in campionat. :thumbup:

Edited by buffon1

pai da dar printscreen-ul este facut inainte sa-l joc cu mult timp ... daca vreti revin cu o poza de-a lui dupa meciul de cupa si dupa ce l-am jucat si vreo 30 de minute in europa league cu Sporting si in campionat. :thumbup:

A nu, stai linistit. Oricum tipul e super.

Poate revii cu un screen dupa 2-3 ani.

sa speram ca voi sti sa-l cresc cum trebuie si sa-l joc, pentru ca este foarte greu sa il impun ca titular. El joaca AMC , MC , si FC (AM/F C) fiind pozitia lui, dar dupa atributele lui trebuie folosit ca varf de atac sau ca om in spatele varfurilor, iar atacul meu este, dupa mine, punctul forte al echipei. Am jucatori ca Lewandowski , Kadlec, Stancu si ii va fi foarte greu sa se impuna. :thumbup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.