Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/


Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Octavian

[ITA] [AS ROMA]- IMPERIUL ROMAN RENASTE

Recommended Posts

"Uniqua squadra della capitale", adica AS Roma isi continua drumul spre glorie si performanta. La un an dupa retragerea ultimului numar 10 adevarat, Roma are din nou posibilitatea sa aiba inca un numar 10 de calitate, si care sa devina o adevarata legenda a clubului. ROMA SIAMO NOI !

Aceasta ultima cariera se va baza pe modelul Ajax cu jucatori tineri(italieni de preferinta) si proveniti din academie cu care sa cucerim Europa. Iar ca bonus, vreau sa-l duc pe TOTTI JR spre Balonul de AUR.

Obiective:

-sa fiu cea mai buna echipa din Italia si Europa

-sa castig titlul mondial si european cu Italia

-sa castig de 4 ori consecutiv UCL

-lotul sa fie format cat mai mult timp din jucatori reali

maxresdefault.thumb.jpg.6b5e5722136dbc5df981b450cf573834.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

SEZON 1: 2018-2019

serie-A.pngucl.png

 

Avem un inceput de sezon cu multe suisuri si coborasuri. Sunt etape cand efectiv jucam sensational, iar dupa imediat vine un meci in care desi dominam, nu reusim sa invingem. In UCL stam bine, si speram sa obtinem calificarea mai depare in optimi. Acest sezon e unul de trecere de la jucatorii straini la jucatorii din academie. La finalul sezonului ne vom desparti  de aproape toti straini din lot. Vreau o ROMA in proportie de 95% cu jucatori italiani :D.

Inbox.png

inbox-2.png

inbox-3.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE

 

Finalul de an ne prinde pe pozita a 8-a, dar calificati in optimile UCL, unde vom intalni pe City. A fost o jumatate de sezon grea in care unii jucatori de la care ma asteptam sa iasa in evidenta au jucat prost(Nzonzi, Pastore, Cristante). Astept sa treaca si ultima parte a sezonului unde obiectivul este ocuparea unui loc de UCL, iar de la anul sa introduc in echipa jucatorii din academie.

Inbox.png

Inbox-2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

SEZOUL 2: 2019-2020

serie-A.pngucl.png

 

Finalul sezonului 1 l-am terminat ok. Am reusit cele din urma sa ma calific in UCL de pe locul 4.

Vara sezonului 2 a fost una agitata la Roma. Impreuna cu conducerea am hotarat sa renuntam la mare majoritate a jucatorilor straini. Cu banii luati din vanzarile jucatorilor, I-am investit in noile achizitii. Suntem singura echipa din Europa si lume care are in component numai putin 5 fii a unor jucatori de mare valoare( Totti, Hagi, Chiesa, Di Livio, Kluivert). Pentru acest sezon am ca obiectiv clasarea in primele 5, si sa ofer un joc placut suporterilor. Lotul este format in proportie mare de jucatori crescuti de club. Presimt ca aceasta generatie o sa aiba mare succes in urmatorii ani. Vreau sa le dovedim echipelor mari care arunca cu bani pe transferuri, ca se poate face performanta si cu jucatori tineri si inca necunoscuti. ROMA SIMAO NOI !!

inbox-1.png

inbox-2.png

inbox-3.png

inbox-4.png

inbox-5.png

inbox-6.png

inbox-7.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

FINAL SEZON 2: 2019-2020

 

Sezonul cu numarul 2  l-am termiant pe locul 4 si cu castigarea cupei Italiei. A fost primul trofeu castigat de pustii Romei. De acum vom incepe sa punem probleme in Italia si Europa. Vom continua sa jucam cu tineri. Din pacate  Daniele De Rossi (stim sa ne respectam legendele, nu ca in realitate :D) a hotarat sa se retraga in aceasta vara.Va fi noul antrenor de la U18. Obiectivul pentru sezonul viitor este titlul si un parcurs cat mai lung in Europa. ROMA SIAMO NOI !!!

In UCL am terminat pe locul 3 si am fost eliminati in 16-imile Europa League de Betis. Am sacrificat putin Europa League, mai important fiind o clasare in primele 4.

La Euro 2020 am ajuns pana in semifinale fiind eliminati de Austria.

 

Inbox.png

inbox-2.png

Inbox-3.png

Inbox-4.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

SEZON 3: 2020-2021

serie-A.pngucl.png

 

Incepem sezounul fara De Rossi care a devenit antrenor la U18.Proiectul de intinerire merge in continuare. Obiectivele in acest sezon sunt titlul si un parcurs cat mai lung in UCL. Patronatul are incredere ca vom avea puterea sa ne batem la titlul. Chiar daca avem jucatori tineri sunt sigur ca au acumulat foarte mare experienta in sezonul trecut, si vor fi mult mai mature din toate punctele de vedere. Un obiectiv personal este sa ajung sa joc cu Roma pe un nou stadion. Tot incerc sa-l determin pe patron sa accepte construirea unui stadion nou, dar deocamdata nu vrea :D. ROMA SIAMO NOI !!!

TRANSFERURI

inbox.png

LOT

inbox-2.png

inbox-3.png

UCL

Inbox-4.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

FINAL SEZON 3:2020-2021

 

CAMPIONE D'ITALIA SIAMO NOI !!!!

 

Un campionat dominat de la un capat la altul. In UCL am fost eliminat din grupe. Am mers din nou in UEL, acolo unde am fost eliminati in semifinale de Barcelona la goluri inscrise in deplasare. A fost un sezon senzational.  Obiectivul pentru urmatorul sezon este sa jucam minim sferturi de finala in UCL. ROMA SIAMO NOI !!!

CU nationala Italiei am reusit sa castig National League.

Inbox.png

Inbox-2.png

Inbox-3.png

Inbox-4.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy