Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP


mercenaries26

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About mercenaries26

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Location
  Bacau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Luna Martie __________________________________________________ Luna Aprilie _______________________________________________________ Luna Mai+Iunie ____________________________________________________ Campionatul _________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ #Jucatorul anului a fost desemnat fundasul nostru, Ionut Cora, urmatoarele locuri sunt ocupate de Malakyan si Marinescu, toti sunt de la Petorlul. #Cel mai bun tanar din liga a 2-a a fost desemnat Ionut Cora, Dinamo, Craiova si CFR deja au pus ochii pe el. #Din pacate n-am reusit sa fiu antrenorul anului, am ocupat doar locul 2, locul 1 l a castigat Ionut Popa(UTA Arad) #In echipa sezonului am 7 jucatori, acestea sunt: Ionescu, Olaru, Van Dijck, Cora, Malakyan, Marinescu si Mihai Costea. Din sezonul urmatorul trebuie sa facem transferuri serioase daca vrem sa rezistam in prima liga, se va schimba multe la echipa, cativa dintre jucatori o sa plece. Bugetul pentru urmatorul sezon este de 1M, unul destul de bun.
 2. Luna Octombrie __________________________________________________________________ Luna Noiembrie _______________________________________________________________ Luna Decembrie ___________________________________________________________ Luna Februarie ________________________________________________________ Campionatul ___________________________________________________
 3. Luna August Am debutat foarte bine la club, Ripensia a luat foarte repede rosu, in minutul 5 si ne-a facut treaba mai usoara. ___________________________________________________________________________ Luna Septembrie Inca o luna superba, am trecut mai departe in cupa. In campionat suntem pe primul loc. fratii Costea ne ajuta destul de mult. In luna asta l-am mai adus pe Casap de la Viitorul, imprumutat doua sezoane. ____________________________________________________________________ CAMPIONAT ____________________________________________________________
 4. Momentan o duci foarte bine in campionat, locul 3 e bun, acum sa tii si pozitia asta.
 5. A intrat echipa intr-o stare proasta, se vede bine treaba asta si trebuie sa rezolvi cat mai repede treaba. Ai pierdut 5 meciuri deja, multe pot spune, acum trebuie sa te lupti la vicorie la fiecare meci.
 6. Sunt fericit sa vad atatea echipe in grupele europene, sper sa faci si tu o figura frumoasa acolo in grupa si sa te califici.
 7. Petrolul Ploiești este un club de fotbal profesionist care evoluează în liga a 2-a din Romania. Își dispută meciurile pe teren propriu pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Porecla: Lupii Galbeni Data fondarii : 1924 Iulie 2016. Din nou de la capat. Dupa falimentul societatii comerciale, asociatiile de suporteri si fostii jucatori al clubului au refondat După falimentul societății comerciale, asociațiile de suporteri și foștii jucători ai clubului au refondat clubul, pe care l-au înscris în Liga A Prahova, sub umbrela Asociaţiei Petrolul 52 Ploieşti. La meciurile din liga a IV-a, echipa s-a bucurat de susținerea masivă a suporterilor şi, ca o consecinţă firească, a obţinut promovarea în Liga a III-a, după ce a câştigat campionatul judeţean şi, mai apoi, a tranşat barajul cu promovare cu AS Dentaş Tărtăşeşti, meciul retur, disputat pe “Ilie Oană”, aducând 14.000 de oameni în tribune. De la începutul anului 2017, Veolia Grup vine alături de clubul ploieştean, iar, la scurt timp, Petrolul 52 câştigă licitaţia organizată de către Primăria Municipiului Ploieşti pentru mărcile “Petrolul”, concesionate pentru o perioadă de patru ani, având, astfel, dreptul de a folosi denumirea de FC Petrolul Ploieşti. _______________________________________________________________________________ Clubul hotaraste sa aduca un nou antrenor la echipa, acesta este Pringles Nick. El a declarat ca e foarte incantat ca a ajuns la Petrolul si spera sa faca o treaba buna aici, primul obiectiv al lui e promovarea in liga 1. Petrolul nu are buget de transfeuri in momentul de fata, tot ce poate sa duca e liber de contract. ______________________________________________________________________________ Transferuri Veniri Florin Costea - atacant Mihai Costea - atacant Crisian Ontel - mijlocas Theodor Ion - mijlocas Stan Van Dijck - fundas Ionut Cora - fundas _________________________________________________________________________ In amicale ne-am descurcat foarte bine, dar amicalele nu prea conteaza, asteptam sa inceapa campionatul sa vedem ce putem face. fratii Costea sunt pregatiti sa ne ajute, au o sete nebuna de goluri.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy