FM Career - jocul standard
Discutii generale despre jocul standard
153 topics in this forum
-
-
-
Din anumite probleme am fost nevoit sa reinstalez sistemul de operare. Am instalat steam-ul, m-am logat , si am incercat sa reinstalez fm13. Aici nu ii dau de cap,am incercat cu sa introduc si codul din carticica de la CD si imi zice: codul a fost folosit, pai daca eu l-am folosit pe acelasi cont pana aseara .....deja e ilogic ce pot face?
-
- 31 replies
- 6.6k views
-
-
Salut am cumparat si eu manager 2013 si as vrea sa incep o cariera online dar nu am cu cine...Daca este vreun doritor va rog postati aici si vorbim !!! As dorii sa jucam doar 1v1 pentru ca fiind mai multi se misca mai greu !!!
-
- 25 replies
- 6.3k views
-
-
http://www.fmrte.com...ion/#entry11035
-
- 11 replies
- 5.9k views
-
-
Nu stiu daca am postat corect aici, dar nu prea vad unde in alta parte. Este posibil sa se adauge cumva melodia de la fiecare cupa europeana, internationala si asa mai departe? Ma refer, atunci cand joci in cupele europene, internationale, etc, la fiecare inceput de meci sa cante melodia reprezentativa, in intregime sau un refren mai scurt, sau ceva de genul... Si daca se poate adauga incurajarile suporterilor la diferite echipe in timpul meciului, precum are Liverpool (ar fi frumos)
-
- 27 replies
- 5.7k views
-
-
Buna seara ! Mentionez inca de la inceput , ca sa nu fie nici-o problema , ca am jocul original . Problema pe care o am este aceea ca imi da crash dupa 2-3 meciuri jucate ( dupa ce pun logo pack sau face pack sau orice legat de grafica ) . Astept un raspuns daca stie cineva cum pot rezolva problema asta !
-
- 31 replies
- 5.5k views
-
-
Care este cea mai eficienta metoda pentru dezvoltarea tinerilor cu potential mare? De ex: am un tanar de 16 ani, cu 5 stele la potential. Ce ar fi cel mai bine pentru el ca sa ajunga la valoarea maxima? sa il tin la echipa de tineret ? sa il imprumut (dar daca nu joaca multe meciuri la echipa respectiva, ma gandesc ca nu e prea eficient) ? in echipa mea nu prea are loc momentan ca am jucatori buni pe pozitia lui .... Voi cum procedati cu acesti tineri cu potential foarte mare?
-
- 27 replies
- 5k views
-
-
Cum pot reseta Hall of Fame-ul ? Am castigat cu Steaua vreo 4 campionate in prima liga, am reusit sa iau si Champions League, am castigat si Cupa Romaniei de vreo 3-4 ori, insa, la Hall of Fame imi arata ca am castigat doar un campionat, champions si o cupa. Unde-i buba si cum se poate rezolva?
-
- 21 replies
- 4.9k views
-
-
Ar putea cineva sa editeze echipa Monaco si sa bage budgetul de transferuri din realitate? Si la jucatorii care vor semna din vara sa aiba la preferinte pe viitor AS Monaco.
-
- 28 replies
- 4.8k views
-
-
The sortitoutsi real names fix changes the fake names in Football Manager 13 to the proper, real life names for awards, cities, stadiums, competitions and clubs, in cases where the actual name is not licensed. It will also fix the fact that the German National team doesn't call up real players. It also includes real-life media and journalists, with 27 media files added which encompass all major footballing nations and continents. You will however need to start a new game for these media files to work. Thanks to TomDixon77 for his assistance in checking these files do work. Please note this is only a beta version, which will be updated when the full game is relea…
-
- 9 replies
- 4.8k views
-
-
Deci am incercat sa ma joc in fm editor. Am sters din greselala dar nu stiu cum, fc brasov din liga 1. Apoi am adaugat din nou fc brasov in liga 1 DOAR ca a disparut orice detaliu despre echipa, jucatori, staff, tot, iar daca incerc sa scriu din nou detaliile echipei ele se sterg singure...le scriu, si la o secunda dupa ce am termiant de scris, disparut... Vreo idee ce se intampla sau cum o repar?! Sau trebuie facut din nou alta echipa :-s///
-
- 15 replies
- 4.4k views
-
-
Salut,numele meu este Vlad si sunt nou pe forum,am facut acest topic sa promovez cariera mea de pe YT si sa mai atrag abonati,azi am pus introduction video si am in plan sa pun videos zilnice cu cariera mea, o sa fac live reaction, live commentary si mult mai multe,as aprecia daca ati merge pe canalul meu si ati da subscribe poate va uitati si voi la introduction Aici o sa postez mereu cand o sa incarc episoadele. Canal : http://www.youtube.com/channel/UCjNtLw7qC2-ERnqseRvurUQ
-
- 20 replies
- 4.4k views
-
-
Change list 13.2.2 - Optimised match processing speed for network clients - Fixed crash during processing linked to co-ownerships - Fixed crash during processing linked to missing stadium data - Fixed state saving of staff responsibility setting for match preparation (FMC) Change list 13.2.1 (ME 1325) - Further refined engagement of ball player - Toned down speed players can run with ball a little - Slight toning down of run with ball probability - Fine-tuned kick and header accuracy a little further These changes should help to fix the following issues; - Players dribbling through the middle of the pitch too easily, too often - High…
-
- 8 replies
- 4.3k views
-
-
Nu am gasit un astfel de topic si mi se pare interesant sa impartasim intamplarile bizare de care avem parte in FM 2013, ai avut 7 bare intr-un meci vreodata? sau 4 penalty-uri ? ti s-a accidentat mai mult de jumatate de echipa ? orice screenshot de genul este binevenit. Am sa incep cu un prim Screenshot de care am avut parte azi si care m-a facut sa deschid acest topic. Am avut parte de un meci in care am primit 4 penalty-uri, 2 dintre ele ratate de Falcao. http://postimg.org/image/q73cykcod/
-
- 14 replies
- 4k views
-
-
http://speedy.sh/Tzt5R/FM2013update.rar Avand in vedere ca am avut mai mult timp la dispozitie, si eu mai mult umblu prin editor decat sa joc jocul in sine, ,am facut un update, contine vreo 7000 changes (il tot "tinkeresc" de cand a iesit jocul). Update-ul este facut pe 13.0.0 (Default Database), are majoritatea transferurilor importante si nu numai (setate ca future transfers) + alte modificari MAJORE in joc. Printre cele mai importante modificari, veti remarca : - In primul rand toate transferurile la zi (SETATE CA FUTURE TRANSFERS - INCLUDE SI TRANSFERURILE DIN IARNA + CELE DIN VARA) - Bugetele cluburile editate - Contracte de s…
-
- 4 replies
- 4k views
-
-
Pentru cine vrea cat mai mult realism, in linkul de mai jos e Liga a IV-a din Romania unde am adaugat Match Rules. Succes ! http://www.crocko.co.../Romania_D4.dbc
-
- 19 replies
- 4k views
-
-
What exactly is the FM 13 pre-order? Anyone who pre-orders (or pre-purchases) the game through a participating retail partner will be given a beta key which will allow early access to the game. The early access period will be 2 weeks – so allowing people who pre-order to start playing the game two weeks before its actual release as a product. What is a beta version? A beta version in an early version of a game normally produced a few weeks before the game itself is mastered. In the case of FM2013, the disc is already being manufactured, but the actual executable file needed to run the game isn’t on the disc itself as this is delivered via Steam when the game is a…
-
- 16 replies
- 3.9k views
-
-
Your computer must meet the following system requirements to run this game. The game may not run, or you may experience decreased performance on computers that do not fulfil these requirements. Synopsis of PC Hardware requirements OS * Windows XP/Vista/W7/W8 Processor * XP : 1.6GHz or Faster * Vista/W7/W8 : 2.2GHz or Faster *Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core Family, AMD Athlon Memory * XP/Vista/W7/W8 : 1.0GB RAM Hard Drive Space * 2GB DVD-Drive * 4x Speed Video Card * 128MB** **Supported Chipsets : (see below) Sound Card * DirectX 9.0c …
-
- 8 replies
- 3.8k views
-
-
Acest update cuprinde loturile complete din liga 1,venirile si plecarile care s-au efectuat pana acum,bugetul general, Staff-ul tehnic si administrativ din realitate. In acest editor se afla si noua echipa a Craiovei care s-a inscris in liga a 2-a, cu staff-ul tehnic anuntat in realitate si jucatorii noi veniti care au jucat pana acum in amicale.Bugetul echipei anuntat oficial este de 2 milioane euro. http://www.speedyshare.com/ZnfBc/Liga-1-Full-update-world-transfers.xml
-
- 8 replies
- 3.8k views
-
-
-
http://www.footballmanagerstory.com/2013/03/meet-chris-one-of-the-best-fm-13-players-in-the-world/ Care esti, ma?
-
- 13 replies
- 3.7k views
-
-
Would-be football managers, from midnight tonight (local time - iOS, GMT - Android), the whole world is once again your dugout as Sports Interactive and SEGA are delighted to announce the launch of Football Manager Handheld 2013 for iOS and Android devices. This season’s release not only includes up-to-date player and competition data, it also includes a number of gameplay enhancements, many of which have been implemented as a direct result of user feedback. These include: An all-new player comparison module (allowing managers to compare potential recruits against existing squad members or existing squad members against one another). Player photos (in licensed le…
-
- 7 replies
- 3.6k views
-
-
Salutare. Dupa o perioada destul de aglomerata, am reusit sa ma intorc la "damblaua" fm, in speta fm 13. Dupa o perioada relativ scurta de joc am observat ca ceva lipseste fata de fm 12, lucru care imi ajuta destul de mult. La fm 12 , aveai optiunea de click dreapta pe jucator, apoi scout, iar la scout primeai si un scout advice intitulat "player operates best". A disparut aceasta optiune, apare in alta parte, stie cineva? Pentru mine era foarte folositoare, pt ca acel sfat iti "calcula" automat stat-urile jucatorului si iti arata unde evolueaza cel mai bine, spre exemplu : player operates best as advance playmaker with duty support. Acum fara optiunea asta trebuie sa sta…
-
- 8 replies
- 3.6k views
-
-
Ca in fiecare an, FMRo are placerea de a contribui la traducerea manualului pentru FM. Asa ca cei interesati sa contribuie si anul acesta, sunt rugati sa se anunte aici
-
- 18 replies
- 3.5k views
-