Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Q: Melodia De La Uefa Champions League / Europa League / Etc


hflorin

Question

Nu stiu daca am postat corect aici, dar nu prea vad unde in alta parte.

Este posibil sa se adauge cumva melodia de la fiecare cupa europeana, internationala si asa mai departe?

Ma refer, atunci cand joci in cupele europene, internationale, etc, la fiecare inceput de meci sa cante melodia reprezentativa, in intregime sau un refren mai scurt, sau ceva de genul...

Si daca se poate adauga incurajarile suporterilor la diferite echipe in timpul meciului, precum are Liverpool (ar fi frumos)

Link to comment
Share on other sites

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

editarea in timp real (din joc) a detaliile managerului. Ex, echipa prefera sau mai multe, care sa le poti scoate adauga, limbi straine cunoscute fara a avea nationalitatea respectiva (suntem in 2013 - invatam un pic de engleza pe la scoli, nu suntem chiar asa inculti totusi ) ..si altele de genul asta... Sunt multe lipsa care strica din joc...

Schimbarea limbii straine a managerului e, fara suparare, o prostioara.

daca informatia aia ar fi folosita la ceva nu ar fi tocmai o prostie.

de ex. limba franceza ti-ar creste sansele sa antrenezi un club din Franta/Belgia cum e si irl.

la fel si cu fav club.

simularea unor evenimente din afara sferei fotbalului dar cu impact in aceasta e o idee ok, dar eu nu o vad o top priority.

mai important mi s-ar parea sa simt diferenta intre a antrena in Anglia/Spania/Italia cu tot ce inseamna asta:

- in Spania se joaca mai deschis si mai spectaculos, suporterii sunt incantati de spectacol, presiunea media e mai mica

- in Anglia echipele mici inca joaca un fotbal bazat pe forta, kick & run, dpdv tactic sunt cu 20 de ani in urma, dar traditia e la mare pret

- in Italia echipele mici iti pun probleme dpdv tactic pentru ca antrenorii de aici sunt mult mai bine pregatiti din punctul asta de vedere, presiunea media este mai mare, ziarele aloca spatii uriase pentru greseli de arbitraj, tactica (cu totul altfel fata de Anglia unde arbitrajul nu prea e discutat de ex), derbyurile locale au incarcatura maxima

- in alte tari coruptia si acuzatiile de rigoare etc

FM nu este specific pentru fiecare tara in parte, asta lipseste IMO.

care este media la tactic knowledge a managerilor din serie A ? cu cat difera fata de Premiership ?

care este diferenta ca lot (Current Ability) intre echipele care se bat la titlu in Serie A si echipele care se bat la retrogradare ? este aceeasi diferenta si in Premiership ? it better not be!

Link to comment
Share on other sites

Nu cei care fac propuneri de schimbari minore sunt de vina. De vina sunt cei de la si care nu mai au nici un chef sa investeasca timp in research. Au ajuns la un castig presupun destul de mare si popularitate imensa incat o schimbare majora a jocului nu le-ar mai veni bine la mana.. nu stiu, dar noi facem doar propuneri, daca ar vrea cu adevarat cei de la si, ar spune "anul asta nu facem nimic nou la aspect, dar facem modificari la engine" .. dar nu vor.. asptctul e mai usor de modificat ma gandesc... Ar trebuiii sa le trimiti si lor mesajul de mai sus, poate ar intelege ca fac modificari unde nu trebuie... faceti si voi o afiliere oficialacu cei de la si :P ca reprezentati fm in romania, poate ar ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Din cauza unor asemenea propuneri, astia de la SI nu mai inoveaza... ca se multumesc cu schimbari cosmetice, fara substanta.

Voi nu va dati seama ce inseamna un event engine. Inseamna ca puteti avea valori dinamice in mai toate circumstantele: juniori (poti sa simulezi declinul Spaniei, poti sa primesti in toiul jocului vestea ca in Iran s-a produs o explozie de talente, o generatie de aur etc.), campionate (schimbari radicale in componenta diviziilor, in premii etc..). Poti sa ai o individualizare completa a jucatorilor, sa-i transformi in personaje realiste. Poti sa creezi efecte pentru mai toate trait-urile din joc, poti sa creezi crize economice, sa afli ca in tara in care joci s-a schimbat brusc valoarea TVA-ului. Fata de chestia asta, melodie de Europa League sau un rand in plus in dreptul managerului sunt o nimica toata.

Link to comment
Share on other sites

Pai, cand se face acel sondaj pentru urmatorul fm, se poate pune si chestiile astea, adica sigur ar putea lua din ele cateva idei.

Daca o luam asa, atunci ar trebuii sa dea mana mai libera si la editarea in timp real (din joc) a detaliile managerului. Ex, echipa prefera sau mai multe, care sa le poti scoate adauga, limbi straine cunoscute fara a avea nationalitatea respectiva (suntem in 2013 - invatam un pic de engleza pe la scoli, nu suntem chiar asa inculti totusi ) ..si altele de genul asta... Sunt multe lipsa care strica din joc...

Link to comment
Share on other sites

Mult mai importante decat sunetele sau chestiunile astea fara substanta ar fi introducerea unui engine de events. In felul asta ai putea simula tot soiul de situatii politice/meteorologice/economice cu consecinte de scurta sau de lunga durata in joc (crize economice, ierni lungi, revolutii politice - vezi Egiptul in timpul primaverii arabe, cand campionatul lor s-a oprit pur si simplu); ai putea crea scenarii mai limitate la clubul/orasul/campionatul tau (un patron cu calitatile lui Becali ar avea mai multe sanse sa influenteze echipa/fanii prin declaratii, federatia ar putea decide sa foloseasca 16 echipe si nu 18 din sezonul 2020-2021, pentru ca exista conditiile economice propice unei astfel de modificari etc.). Pana si jucatorii ar fi mai reali: failing drug tests, declaratii aiurea, evenimente fericite de familie (nasteri, casatorii) sau decese...

Cam asa ar arata un event:

#My wife gave birth to a baby

character_event = {

id = 6900600

desc = "[playername] had an happy family event: his wife gave birth to a healthy baby. Overjoyed with news, he will most certainly try to play the game of his life next weekend"

picture = GFX_evt_birth

only_players = yes

min_age = 19

trigger = {

player = yes

married = yes

NOT = { children = 1 }

}

mean_time_to_happen = {

months = 48

}

set_character_flag = has_child

option = {

name = "Great. See you on the pitch"

morale = 1

determination = 1

teamplay = -1

}

}

Link to comment
Share on other sites

Plm, nimeni nu asculta sunete din fm pentru ca nu au nici un motiv. Ai avea un motiv daca s-ar auzi cum se aude pe national arena cand joaca steaua in cupele europene...si sa auzi melodia de europa league de la inceputul meciului.. si ar fi si mai frumos daca dupa meci ar arata cateva imagini cu echipa ta (jucatori cazuti pe jos de oboseala si tristete ca ai pierdut cu 3 - 0 , sau toti jucatori cu suporterii impreuna sarbatorind din cauza ca echipa ta a castigat cu 3-0)... Plm, ce zic eu e fantezie curata :P

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca ar avea acelasi impact care l-ar avea atunci cand te califici cu echipa in grupele champions league si fara sa iti dai seama, candva undeva in joc, in timp ce se apropie primul meci de champions league, incepe imnul de nicaieri, si iti aduce aminte unde joci.

Link to comment
Share on other sites

Fiecare cu placerea lui.

Eu as fi mult mai interesat de jocul asta daca ar avea si sunete apropiate cu cele reale.

Scandari ale suporterilor, melodii reprezentative ale competitiilor, comentatori care comenteaza meciul (gen ca la fifa dar mai elaborat), alte comentarii poate la diferite transferuri "bomba".

Daca tu vrei cu winamp, e treaba ta, eu vreau direct din joc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy