Jump to content

FM Career - jocul standard

Discutii generale despre jocul standard

1. Aveam o rugaminte. As dori sa updatez prima postare din thread-ul "NSCR", impreuna cu un link de download. Aici e textul: Noul Sistem Competitional Romanesc (NSCR 2013), update al jocului Football Manager 2013, revolutioneaza popularul joc de management prin reconstruirea fotbalului romanesc de la radacini si pana la varf prin niste principii sanatoase, logice si, pana la urma, distractive pentru jucator. Nu e niciun secret ca versiunea de baza face ca scena interna romaneasca sa arate exact ca in realitate: plictisitoare, ilogica si anti-performanta. Folosind acest patch, veti trai fotbal adevarat chiar si in ultima liga jucabila, suma experientelor pe care le ve…

• 167 replies
    • 46.7k views
  2. Started by LoLo17,

Romania(Update) contine: Liga I Liga II Seria I Liga II Seria II Liga III Seria I Liga III Seria II Liga III Seria III Liga III Seria IV Liga III Seria V Liga III Seria VI Liga IV Alba Liga IV Arad Toate echipele din ligile de mai sus retrogradeaza/promoveaza dupa aceasta tabla: Liga II: Seria I: Liga III( Seria I, II, III) Seria II:Liga III(Seria IV, V, VI) Liga III: Seria I: Bacau, Botosani, Braila, Galati, Harghita, Iasi, Neamt, Suceava,Vaslui, Vrancea. Seria II: Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Ialomita,Tulcea. Seria III: Giurgiu, I…

• 60 replies
    • 21.5k views
  3. Cred ca e prima mea postare pe forumul FMRo, dar m-am gandit sa pun si aici lista de jucatori si linkurile. Am postat intai pe FM Base, asa ca numele de echipe apar in engleza, iar ordinea alfabetica nu tine cont de diacritice. Oricum, am bagat-o pe Steaua din anii '50 si pe cea din '86 (+ Iordanescu si Viorel Nastase), apoi si pe Dinamo (din anii '70 si din '84 + Michael Klein), pe Rapid (momentan doar 1972, dar o sa bag si echipa din anii '30-'40), pe UTA ('46 si '70), pe FC Arges din '79 si, evident, si pe Craiova Maxima. Urmeaza sa mai bag si pe Venus si pe Ripensia si poate si pe Poli din anii '80. La Venus o sa mut jucatorii de la Chiajna, iar la Ripensia + Poli o s…

• 3 replies
    • 6.4k views
  4. Started by eLiTe,

Sunt curios cand incepeti o cariera ce bifati sau nu la 'Advanced Options' ? Si daca se poate de ce nu le bifati sau de ce le bifati ? Chiar sunt curios, de mult vroiam sa aflu parerile voastre.

• 18 replies
    • 6.4k views
  5. Started by Mihai,

• 0 replies
    • 3.1k views
  6. Started by dasca,

De regula FM inseamna pentru mine Ascoli, Salamanca, 1860 Munchen, Derby County, Vitesse, Minerul Uricani si o cariera unemployed. De data asta, ca si la FM 12, inceputul va fi in Spania la Salamanca. To be continued... Voi?

• 669 replies
    • 111.1k views
  7. Started by Robert,

http://www.footballmanagerstory.com/wp-content/uploads/imgs/2012/08/miles-announcement.png

• 183 replies
    • 30.5k views
  8. Started by Bogonici,

Azi a aparut Demo-ul pentru joc.Acesta e linkul de download de pe Steam(http://store.steampo...com/app/207890/).In dreapta va apare optiunea Download Demo. Pentru a descarca jocul e nevoie de Programul Steam si de un cont gratuit pe reteaua lor.

• 190 replies
    • 30.1k views
  9. Started by roma4ever,

Responsabilitatile de la Steaua http://cloud-2.steampowered.com/ugc/542941660670339455/C84C52B563728B794DE32BCC6518773ABAA10EA8/

• 190 replies
    • 29.8k views
  10. Started by Mihai,

El Grande Jefe pleaca in vizita la sefii ai mai mari in weekendul viitor. In cadrul sederii pe acolo, va avea si un meeting cu SI Games la care se va discuta si despre FM 2013. Orice idei interesante aveti si credeti ca merita discutate acolo le astept pe acest topic. Trolii si OT-urile pe acest topic vor fi pedepsiti cu executii publice

• 220 replies
    • 28k views
  11. Started by d3m3ntzial,

Acest topic este dedicat celor care au ales sa inceapa un sezon cu Steaua Bucuresti. Discutam aici despre echipa, in general, despre transferuri (in&out), realizari sau esecuri, buguri etc. Eu deja am terminat primul sezon cu Steaua, am iesit pe locul 1 (Gaz Metan pe 2, apoi Pandurii). Clasamentul a fost destul de strans pana aproape de final, cand m-am detasat destul de bine in meciurile directe, plus cateva greseli de-ale adversarilor. Echipa la inceput mi s-a parut varza, am facut f. putine transferuri din lipsa de fonduri. Un mijlocas care a scris istorie de-a lungul timpului, Litmanen, ajuns acum la 41 de ani. Isi face treaba daca stii cum, unde si cat …

• 80 replies
    • 19.1k views
  12. Started by Bogonici,

Am inceput acest topic fiindca consider ca fiecare dintre noi a reusit sa faca vreun tranfer interesant in Liga 1 si ma intereseaza si parerile altora.Chiar daca FM 13 nu este chiar jocul cu cei mai ieftini jucatori,eu cred ca inca putem gasi jucatori de calitate(si ieftini) si aici. Puteti include si jucatori liberi de contract in aceasta lista.Tinand cont de cotele si bugetele din Liga 1 ma astept ca si majoritatea jucatorilor propusi de voi sa fie liberi de contract. Prin jucatori buni si ieftini ma refer la jucatori care costa sub 1 milion$,si au un pretentiile salariale sub 8k. Spuneti si la ce echipa ati adus repectivul jucator,pe ce post joaca, si cat v-a cos…

• 30 replies
    • 19.1k views
  13. ----------------------------- Football Manager 2013 v13.3.0 ----------------------------- General ======= - Fixed very rare crashes related to corrupted edited data - Improved long term balance of players set piece attributes - Fixed board not returning results for parent and feeder clubs after granting users request - Prevented stadiums being used in international tournaments after clubs had moved out FMC Specific ============ - Assistant now gives bias to player training focus based on position and role they are playing in - Improved image selection on FMC News screens - Removed ability to incorrectly offer coaching jobs when National Man…

• 90 replies
    • 16.8k views
  14. Started by Luci Korleone,

UPDATE 13.1.2 RELEASED for Football Manager 2013 A quick announcement to say we’ve just released an update containing a number of fixes for Football Manager 2013. We want to thank everyone for their feedback so far, it has been very much appreciated and alongside the reports in the Bugs forum it’s really allowed us to make some of these improvements. As with all updates it is save game compatible and you will be able to continue your save game. To update you will need to close the game down and re-launch for it to update. If this does not work for you or you feel it has not updated you will need to restart Steam. Once updated the version number w…

• 44 replies
    • 16.3k views
  15. Started by Mihai,

Ca in fiecare an, vom lansa campania de precomenzi via FMRo pentru cei interesati sa achizitioneze DVD-ul original de FM. Ca de obicei, ma voi ocupa de strangerea precomenzilor si livrarea acestora personal pentru cei care sunt in Bucuresti. Pentru provincie va exista o varianta de achizitionare de key-uri de steam, dar despre aceasta vom vorbi separat. Atat pentru provincie, cat si pentru Bucuresti, pretul pentru FM 2013 este de 140 de lei. Pentru Bucuresti, jocul va veni la carcasa, cu manual original in limba romana si toate cele necesare. Cei din Bucuresti interesati sunt rugati sa se anunte aici pentru a face o estimare, dar si a discuta modalitatile de plat…

• 90 replies
    • 15.2k views
  16. Started by Mihai,

A small Football Manager 2013 update is now available. To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically. If you have any technical issues, please report them http://community.sigames.com. The new build includes, but is not limited to, the changesbelow: MATCH ENGINE · Refined position of d-line and also the lines infront of it when defending · Brought wingers a bit deeper when defending · Weaker players more likely to favour directpasses quicker · Improved short pass accuracy slightly · Tried to increase number of crosses sligh…

• 69 replies
    • 12.8k views
  17. Started by chrisybvbassa,

In acest update sunt toate transferurile care s-au efectuat in Europa pana acum. Liga 1 avand toate venirile si plecarile la zi. Edit CS U Craiova: -Palmaresul,recordurile,legendele,reputatia si facilitatile clubului. -Obiectiv de promovare in liga 1. -Bugetul de transferuri de 2 mil euro. -Staff-ul tehnic , administrativ. Deoarece acest update este complet, nu se va mai face nici1 edit, asa ca-l puteti downloada cu incredere,spor la joc. Link de download : http://www.fileshare.ro/e29724070

• 49 replies
    • 11.3k views
  18. Started by ababeialex,

am un bug la fm 2013...cand dau la meeting cu staff-ul imi iese din joc...ce sa fac?

• 59 replies
    • 11.1k views
  19. Started by Bogonici,

Uite aici un link de torrent pentru facepack(http://www.filehost.ro/28961046/Cut_Out_Faces_Megapack_5_0_rar_torrent/).Include toti jucatorii din Liga 1 si pe majoritatea jucatorilor din liga a 2-a.E un fisier de tip torrent.Dupa ce il descarcati dati click pe el,apoi utorrent(pe care daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de aici http://www.utorrent.com/downloads)va trebui sa se deschida.Fisierul are in jur de 5.5GB si are ultimul upgrade de la sortititousi (5.0).E compatibil cu demo si presupun ca si cu variantele beta si full.E un facepack,deci contine doar fetele jucatorilor,nu si stemele cluburilor. Cum il instalati:1.Dupa ce se termina descarcarea,extrageti co…

• 17 replies
    • 8.8k views
  20. Started by Mitza28,

Deci,FM 13 v-a fi si el pe Steam. Eu as vrea să-mi cumpăr FM 13 de prin magazine,Altex cred.Dacă îmi cumpăr asa jocul,cum fac cu patchurile si cu editorul?Nu merg doar dacă îmi cumpăr jocul din Steam?

• 50 replies
    • 8.8k views
  21. Started by Mihai,

A Little Context I know people tend to think I'm blindly defending the game, but my whole relationship with SI and FM started because I was feeling exactly the same way many of you are now about the FM06 ME. My first ever thread was entitled (something like) 'FM06: Deeply Flawed ME?'. In those days, I had no real understanding of football tactics. Like most of you, I'd played a bit and watched a bit, but hadn't ever really taken any time into understanding the fundamentals of football tactics. Simply a lurker, I'd followed forum dogma about what beat the ME. This had stopped working between FM05 and FM06. I didn't know what to do. Whatever I tried, the football looke…

• 16 replies
    • 7.7k views
  22. Started by cno,

Tocmai a venit, am deschis steam-ul si.....surpiza, un update mai exact de 91 mb. Sa vedem ce aduce si DACA a adus ceva shimbari ale ME. LE: VIctorie - Just in time for Xmas, a new Football Manager 2013 update is now available to download through Steam and it includes 2 brand new challenges! For details on how to get the update, the new challenges and a full list of fixes (including match engine fixes), please check our official website.

• 39 replies
    • 7.7k views
  23. Started by halandala,

The latest Football Manager 2013 update is now available, including a number of match engine fixes. To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically. If you have any technical issues, please report them on http://community.sigames.com. Please note, this is NOT a data update and will not include any of the January transfers. The new build includes, but is not limited to, the changes below:

• 35 replies
    • 7.5k views
  24. Started by dica,

Salut. Ma intereseaza sa cumpar FM 13. Unde ati vazut cele mai mici preturi pana acum? La altex este 130 lei parca.. Se gaseste undeva mai ieftin de atat?

• 36 replies
    • 7.5k views
  25. Started by Lorentz.fcd,

salut . am vazut pe sortitoutsi.net cateva patch-uri grafice cu Echipamente 3D asa ca am luat template-ul si am zis sa fac si pentru romania . Am inceput cu Dinamo insa nu stiu cu ce program sa fac configul , daca ma puteti ajuta voi continua sa fac , daca nu ...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy