Jump to content

Noul Sistem Competitional Romanesc (Nscr 2013)

Featured Replies

comment_341468

mda...am descoperit problema...

Mi'a lipsit un fisier. Cand ai spus ca nu mai ii liga 4 arad si etc...am zis, hai sa mai descarc odata. Si am descarcat de la linkul din postul tau...si ghici ce...la primul download, eu nu am avut fisierul bodola.dbc si de aia probabil nu imi apareau ligiile cum trebuie.

Acum sper ca l'am rezolvat...si merge...ca inca nu am intrat in joc.

Dar daca nu imi ziceai tu ca nu mai ii liga 4...nu cred ca ma batea gandul sa mai descarc odata fisierele :)))

Merci :)

PS...am 6 erori la people si vreo 4 erori noi la cluburi ( 16 erori au fost de la inceput, ca m'am uitat peste informatiile alea. ) . In rest, nu am erori la nation si competitions la Validata ( sau cum i'o zice in editor ).

• 1 month later...
  • Replies 167
  • Views 46.6k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...
comment_343872

Ok, deci am luat o echipa din diviza vest regionala, recunosc, nu am citit ceea ce s-a scris in anterioarele 7 pagin, dar vreau un raspuns... mi-am luat acest sitem competitional romanesc si am avansat in timp, cu un club fara trofeu si fara aspiratii... culmea este ca nu inteleg de ce naiba mai trebuie sa joc cu niste eschipe pe care le-am batut/cu care am jucat deja, mai mult de 2 ori? in aceasi liga, serios?! le-am batut sau nu?! Adio! Next level!

Trecand peste asta, probabil s-a m-ai discutat in posturile anterioare: Daca tot am ajuns in liga I. FM.RO de ce mai trebuie sa joc alte meciuri ca sa fiu sigur ca merg in CL/EL? inteleg ca este o baza de date modifica, doar ca este enorm de frustrant sa iei o echipa din liga 5-6 cu care sa urci in -4--7 ani etc, dupa care sa nu poti promova sau urca in clasament pentru ca: sistemul competitional nu iti da voie... Foarte naspa sentimetul :)

Pe alta parte, felicitari pentu miile de modificari in baza de date ;)

P.S - o sa va placa urmatorul meu post

comment_343876

nu am citit ceea ce s-a scris in anterioarele 7 pagin... culmea este ca nu inteleg de ce naiba mai trebuie sa joc cu niste eschipe pe care le-am batut/cu care am jucat deja, mai mult de 2 ori? in aceasi liga, serios?! le-am batut sau nu?! Adio! Next level!

Trebuia sa citesti ce s-a scris in cele 7 pagin anterioare,citeste sistemul de desfasurare!Ce te crezi in cupa,bati gata eliminata?

• Author
comment_343883

Ok, deci am luat o echipa din diviza vest regionala, recunosc, nu am citit ceea ce s-a scris in anterioarele 7 pagin, dar vreau un raspuns... mi-am luat acest sitem competitional romanesc si am avansat in timp, cu un club fara trofeu si fara aspiratii... culmea este ca nu inteleg de ce naiba mai trebuie sa joc cu niste eschipe pe care le-am batut/cu care am jucat deja, mai mult de 2 ori? in aceasi liga, serios?! le-am batut sau nu?! Adio! Next level!

Trecand peste asta, probabil s-a m-ai discutat in posturile anterioare: Daca tot am ajuns in liga I. FM.RO de ce mai trebuie sa joc alte meciuri ca sa fiu sigur ca merg in CL/EL? inteleg ca este o baza de date modifica, doar ca este enorm de frustrant sa iei o echipa din liga 5-6 cu care sa urci in -4--7 ani etc, dupa care sa nu poti promova sau urca in clasament pentru ca: sistemul competitional nu iti da voie... Foarte naspa sentimetul :)

Pe alta parte, felicitari pentu miile de modificari in baza de date ;)

P.S - o sa va placa urmatorul meu post

Asta e sistemul de play-off/play-out. Ar trebui sa te obisnuiesti cu el caci e doar o chestiune de timp pana ceva asemanator se va aplica si in real life. E la mintea cocosului ca cei care vor da bani pentru drepturile TV vor cere cu vehementa eliminarea unor meciuri moarte de genul Sageata Navodari - Concordia Chiajna pentru a avea 4 derbiuri anuale Steaua - Dinamo, Steaua - CFR, Dinamo - Petrolul etc...

Daca tot ai depus atata efort pentru a lua o echipa din fundul ligii si ai promovat-o pana in Liga I, intelege si farmecul de a te adapta luptei pentru retrogradare in primii 2-3 ani. Campionatul acum e mai dificil: daca nu intri in primele 6 dupa 26 de partide, ramai sa dai piept cu echipele slabe; daca ai reusit sa urci, mai intalnesti inca o data echipele cele mai tari. Dar imagineaza-ti satisfactia de a castiga Liga I in asemenea conditii...

• 11 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy