Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Cariere Fm 13


dasca

Question

De regula FM inseamna pentru mine Ascoli, Salamanca, 1860 Munchen, Derby County, Vitesse, Minerul Uricani si o cariera unemployed. De data asta, ca si la FM 12, inceputul va fi in Spania la Salamanca. To be continued...

Voi?

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 669
  • Created
  • Last Reply

Recommended Posts

weird fact: ii ofer lui mexes prelungire (avea 7 mil salariu) si ii ofer 4 refuza categoric el vroia 8. il pun pe lista de transferuri il dau cu 2 mil si il ia borussia cu un salariu de 2.2 mil ... la salariu asta il tineam si eu daca nu era hapsan...

Link to comment
Share on other sites

S-a facut atata caz cu Rusescu, ca vezi doamne e supraevaluat si bla bla. Am incheiat primul sezon cu Salamanca si Rusescu a incheiat sezonul cu 17 goluri in Liga 1(a fost al patrulea golgeter). Deci eu zic ca-i facut numai bine.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Am inceput uneployed, am refuzat vreo 2-3 echipe din Norvegia, Suedia sau China, cat si Torpedo Moscova, cu care am jucat anul trecut si CF Braila ca nu intelesesem exact de ce si-au dat afara antrenorul, si-am ajuns in Anglia la Lincoln (Blue Square Bet Priemier). Echipa cam varza, poate o sa mai scriu din cand in cand despre ea, daca nu ma da afara in iarna. L-am adus pe Ionut Chirila secund si am incercat sa-l aduc pe Vali Badea, dar la jucatori vad ca inca se aplica treaba cu work permit (ma asteptam sa nu).

PS: cine a facut researchul la CSMS Iasi, sunt pe locul 3 prin noiembrie? Iar Viitorul Constanta e detasat pe ultimul loc.

Link to comment
Share on other sites

Niciodata nu am rabdare sa scriu story-uri, ma duc cu jocul prea inainte si nu prea are haz sa scriu despre lucruri petrecute acum 2 sezoane(omit detalii etc.). Oricum a fost o cariera draga mie sa zic asa, cu multi jucatori lansati, cu o Coppa Italia castigata din Serie B(in al treilea sezon), cu 4 titluri in Serie A(intr-unul din ele echipa era condusa din teren de capitanul Caldirola, jucator titular si in Serie B).

Sper ca pe acest topic sa fac update-uri macar o data pe sezon cu Salamanca. Deocamdata am inceput decent, 7 puncte dupa 4 etape, avand in vedere ca am o echipa noua aproape in totalitate si mult mai slaba ca in sezonul trecut...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Eu imi propun sa joc cu Juve (doh), Rangers (inca ma gandesc daca sa ii tin vesnic in Liga a III-a - ca doar simpatizez Celtic de niscaiva ani) sau Celtic si sa rup achievementsurile in doua, FC Sydney ( ^_^ ) si niste unemployed prin lumea a 3-a a fotbalului.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy