Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


1st Multiplayer Story


Emilian

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Sau FCM Bacau vs CFR Cluj. Impresii, injurii, injuries, totul aici. Plus poze cand va fi cazul.

Romania, baza de date huge, toti romanii din joc selectati; 5 limita de transferuri, orice roman, straini recomandati de scoutsi.

:blind:Nu stiu sa folosesc butonul de edit - imi cer scuze :blind:

Inegal. Asta e primul cuvint care-mi vine in minte. Adic cum vine asta? Pai Boogie da din prima pe un jcuator (Vrajitoarea) dublul bugetului meu de transferuri. Eu am 82 k de toti, probabil cat i-a mai ramas lui Seche din parnaie. :lol:

:blind:Nu stiu sa folosesc butonul de edit - imi cer scuze :blind:

Desigur replica mea a fost pe masura. Un mijlocas lateral foarte bun din divizia B s-a mutat in orasul lui Bacovia: Kajcsaracs pentru doar 4k. :rolleyes:

:blind:Nu stiu sa folosesc butonul de edit - imi cer scuze :blind:

Inca doua crosee scurte in barbia lui Boogie: Pirlog _ Moaca, unul din mijlocasii centrali buni din Romania) si falub (pentru 30k). Replica lui Boogie: batrani. Acrii adica... :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 179
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

La mine se joaca. Se misca foarte bine. Bine, se misca foarte bine si boogie ce-i drept.

:blind:Nu stiu sa folosesc butonul de edit - imi cer scuze :blind:

Deci, cu o saptamana inaintea startului noului campionat se ia o mica pauza in asteptarea lui Mihai. Boogie a facut 3 transferuri dintr-un foc (un mijlocas bun Plesa de la Braila daca nu ma-nsel) dar cu siguranta asta nu ma va opri sa-l toc marunt la primul meci. Mai ales ca ultimul transfer la BAcau va fi o bomba pe piata. Si, mai ales ca, boogie uitase de limita de 5, ase ca am impresia ca a facut vreo doua transferuri nereusite. :lol:

Seche mi-a transmis de la mititica, ye-ye, ca ar fi indicat sa evit retrogradarea ca altfel o sa-i mai adauge astia o infractiune pe lista :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Prima impresie asupra orasului a fost una buna. Oamenii sunt prea amabili, provincia e de vina :unsure: . Fac un tur al orasului si ajung intr-un final in broul lui Arpad. Om amabil, ma serveste chiar el cu o cafea si imi cere sa fiu antrenorul echipei pentru perioada care urmeaza. Zis si facut. Imi pune la dispozitie 225000 lire sterline. Nu stau degeaba si incep sa transfer jucatori. Primary objective: Vrajitoarea vrajitoarea_bogdan.jpg. Luat, bagat la antrenamente din prima zi :evil .

Dau o raita in complexul sportiv detinut de domnul Paskany si raman pe stadion putin, pentru a ma familiariza cu locul. Frumos.

Uitandu-ma pe calendar vad ca primul meci il voi sustine in compania Rapidului :( Sper sa fac o figura frumoasa. Meciul direct dintre mine si Ema este spre sfarsitul turului.

Deocamdata atat. More to come tommorow ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Tarziu mi-am dat seama de diabolica regula cu maxim 5 jucatori transferati. Astfel am irosit un loc transfer pe Gabriel Paraschiv, luat de la Petrolul Ploiesti pe 22.000 de euro; Marios Antoniou: fundas, 55.000 euro; "faimosul" Daniel Plesa de la Dacia Unirea Braila pe 9000 de euro(ieftin dar are valoare mai ridicata de atat, zic eu). Ultimul transfer este cel al unui portar, Eugen Catalin Anghel, "furat" de la viitoare echipa a lui Mihai cu micul comison de 65.000 euro.

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Serveru lui Emilian e devastator...

Are un net impecabil de prost sau calculatorul e jalnic de prost.

De 1 ora incerc sa joc ceva dar e imposibil...

De ce?

1) dupa ce ma chinui o gramada de timp sa intru si sa joc, aflu ca Emilian avea alta baza de date

2) in alta ordine de idei, Emilian are o nebunie de calculator care in cazul unei discutii pe messenger coroborata cu "existenta" serverului de FM 2005 duce la craparea serverului

KUTGW Emilian

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy