Jump to content

FM17 Cariere

Cariere in FM17

1. Started by Davidenko1308,

Bună tuturor. După un clasic search pe Google pentru Football Manager România, am dat de forumul vostru. Fiind pasionat de acest minunat joc și de fotbal în general, am citit toate carierele de la Football Manager 2017 și 18 după care m-am decis să încep o carieră nouă pentru a o putea povesti aici. Am decis asta pentru că mi se par geniale toate poveștile cu salvările altora și faptul că o pot face și eu pe un forum românesc mă încântă și mai mult. Îmi voi începe cariera cu Crystal Palace, unde doresc să construiesc o echipă cu potențial care în câțiva ani să câștige primul titlu din istoria clubului. O scurtă prezentare a istoriei clubului pentru…

2. Started by rdpdenis,

Am inceput o poveste care sper sa dureze la UTA Arad, momentan budget 0, astfel am incercat niste imprumuturi si niste jucatori liber de contract, mai jos aveti lotul cu care foarte probabil voi juca in prima parte a sezonului, urmand sa schimb in pauza de iarna daca va fi nevoie ! M-am bazat pe jucatori pe care ii cunosc si care pot avea un impact pozitiv pentru realizarea obiectivelor Ca si setari : -Fara licenta -Motivator -Am exclus conferintele de presa, le-am trimis asisentului(nu prea ma incanta )

• 4 replies
    • 1.9k views
  3. Started by ghivnici,

După cum sugerează și titlul topicului e vorba despre Dinamo București. Una din cele mai iubite echipe din țară,însă care în ultimii ani,a rămas doar o umbră a ceea ce era cândva. Fanii dinamoviști își amintesc cu drag de vremurile frumoase,când defila la pas prin campionat,în atac fiind celebrul cuplu N&D . Am ales Dinamo deoarece e echipa mea de suflet,însă nu doar ăsta a fost principalul motiv pentru a începe o carieră cu ei. Cu un lot destul de echilibrat,având pe fiecare post cel puțin 2-3 jucători,majoritatea dintre ei cu un potențial decent am început în forță pregătirile de vară. În acest moment sunt prin februarie 2017,o part…

• 8 replies
    • 2.9k views
  4. Started by Teodorescu Mihai,

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o tactica la FM17?

• 1 reply
    • 1.8k views
  5. Started by Muttley,

M-am intors acasa. Ma rog, nu tocmai acasa, avand in vedere ca eu sunt in Bucuresti iar Ripensia este din Timisoara. Ci m-am intors la o cariera din Romania. Sper doar ca sistemul deloc atractiv pentru mine de play-off and out din Liga 1 ca si micile greseli prezente (a se vedea echipa monstruoasa a Chiajnei in raport cu realitatea) sa nu ma faca sa imi pierd interesul. Am simulat 1 sezon in FM Touch si am ales pentru aceasta cariera una din echipele nou promovate in Liga a-II-a - Ripensia Timisoara. Pentru cei familiarizati cu istoria fotbalului Romanesc numele nu e lipsit de importanta, Ripensia castigand in anii ''30 de 4 ori campionatul si de 2 ori Cupa Romaniei…

• 118 replies
    • 22.1k views
  6. Started by ir96,

De ce am ales aceasta echipa? -este recent creata, in anul 2010 -participa pentru prima data in Europa League -o sa fac un mic challenge si o sa incerc sa o duc in fiecare an in cupele europene -nu are echipa de rezerve (nu prea imi place sa am grija de 3 echipe)

• 2 replies
    • 1.8k views
  7. Started by Emil86,

Salutare! Stiti cumva daca exista o baza de date si unde o pot gasi, in care se poate juca in liga 4 cu FCU 1948, echipa nou infiintata de Mititelu ? Multumesc !

• 3 replies
    • 2.1k views
  8. Started by Brosiden,

Salutare tuturor! Numele meu este Andrei si m-am gandit sa imi postez si eu cariera la FM 17 cu Steaua. Mentionez ca sunt mai incepator la jocul asta dar in cateva saptamani m-a cam prins. Cariera o voi face pe youtube pentru a vedea orice miscare a mea si pentru ca imi place mai mult sa filmez decat sa stau sa scriu fiecare detaliu. Multumesc pentru atentia acordata. Link catre canal: https://www.youtube.com/channel/UCLprITKmt2g0_YpucEIMFmg Stiu ca primele 2 episoade se aud mai naspa dar nu mi-am dat seama atunci dar incerc sa ma imbunatatesc.

• 2 replies
    • 1.9k views
  9. Started by Muttley,

Dupa cum ii spune si numele (la care nu stiu cat de inspirat am fost), o noua si ultima in FM17 probabil, incercare de cariera. Echipa aleasa de aceasta data - FC Brasov. Una care pluteste intr-un ocean de incertitudine acum si nu se stie cum va continua din sezonul acesta o traditie a Stegarilor inceputa inca din 1936. E adevarat ca vitrina clubului este aproape goala, dar a petrecut peste 4 decenii in prima liga din Romania, si a lansat numerosi jucatori care au mers mai departe sa joace pentru alte echipe sau pentru nationale. In joc inca arata a un club decent, cu facilitati si buget mult peste media ligii secunde de la noi. Cariera se va desfasura in FM Touch s…

• 18 replies
    • 3.5k views
  10. Started by pytok,

Dupa cum spune si titlul am inceput o cariera pe FM 2017 cu Liverpool, echipa mea de favorita. Am jucat Fotball Manager incepand cu fm2011, dar nu sunt vreun expert la acest joc, asa ca orice sfaturi din partea voastra sunt bine venite. Din pacate m-am hotarat sa impart cariera cu voi dupa ce s-a terminat pre-sezonul si am facut prin-screen doar la meciurile oficiale Ma bazez pe o tactica folosita in trecut de Bayern Munchen cu un 4-1-4-1 foarte flexibil in care fundasii laterali si cei 3 mijlocasi centrali joaca un rol foarte important. Aici aveti tactica propriu-zisa Lotul de jucatori cu care am inceput acest sezon. Am primit o oferta din p…

• 5 replies
    • 2.1k views
  11. Started by BurticAndrei,

Asa cum spuneam si pe topicul LLM, m-am tot gandit la o noua provocare in fm17. Recunosc, sunt putin obsedat de fotbalul din Anglia asa incat cam toate carierele mele se desfasoara aici. Ideea acestei provocari este ca toate echipele din primele 6 ligi din Anglia au transfer ban timp de 10 ani, pana in 2 iulie 2026. Asa ca ne putem trezi ca echipele ce la inceputul jocului nu sunt intro liga activa, vor promova sezon dupa sezon. Am ales pe Liverpool ca fiind echipa cu care voi juca in acest "challange". Este o academie buna dar este departe de academiile de top United, Tottenham, Chelsea sau Southampton. Ideea acestui "challange" este ca banii pe care-i produce Premier Le…

• 37 replies
    • 8.1k views
  12. Started by Muttley,

Arhipelagul Azore... Un grup de insule apartinand Portugaliei si situate aproximativ in mijlocul Oceanului Atlantic, dupa cum se observa pe harta de mai jos. Un loc destul de indepartat din punct de vedere geografic, dar pe care totusi fotbalul a ajuns. Cu o populatie aproximativa de 250.000 locuitori, nu putem spune ca nu exista o baza suficienta pentru asta. Cel mai mare club al arhipelagului, Santa Clara, vine de pe insula Sao Miguel (cea mai mare cu circa 137.000 locuitori) iar in realitate este acum in divizia a 2a a fotbalului portughez (noi am simulat un an in care ei au promovat chiar in prima liga). Mai sunt si alte echipe care evolueaza in liga a 3a, majoritatea…

• 13 replies
    • 3.6k views
  13. Manat in lupta de celebra declaratie a regretatului Sechelariu - "In 10 ani Bacaul o sa joace in Liga Campionilor" - si de cele cateva beri pe care le consumasem anterior la terasa, ma mananca in cur, intruna din serile de vara ale anului 2016, sa afirm ca daca cineva mi-ar da pe mana nou infiintata Juventus Slatina si proaspat inscrisa in Liga 4 Olt, in maxim 10 ani o duc in Champions League. Fara antrenor, staff si fara niciun jucator in lot, presedintele clubului, care auzise de trasnaia mea intre timp, ma abordeaza si incearca sa vada daca vorbesc serios: "Salut, Ovidiu! Uite fusai pana la Romstal sa iau niste calorifere pentru vestiarul baietilor (care plm baiet…

• 69 replies
    • 12.6k views
  14. Cum ar fi daca... Asa incepe o legenda , o poveste , poate un vis al unor tineri juniori dintr-un mic sat pe nume Rubla undeva prin zona de ses a judetului Buzau. Echipa se numeste AS Viitorul Valea Ramnicului si mai multe informatii puteti gasi aici : http://www.frf-ajf.ro/buzau/competitii-fotbal/liga-a-v-a-seria-ii-seniori-4856/viitorul-valea-ramnicului-5352.html .Cam asta ar fi singura parte ce tine de realitate pana acum , restul e cancan si va rog sa tratati ca atare! Stiam eu din surse sigure , (deh! ma documentez inainte de a incepe un proiect ) ca astia mici n-au antrenor sau macar nu au pe cineva care sa le spuna cum sa joace lunga si p-a d…

• 29 replies
    • 6.4k views
  15. THIS IS IT! Cum zic... fiecare om suntem diferiţi... Eu m-am săturat, m-am săturat! Toţi vrea să îi pună piedică lui Hagi, că ahae ahae cu Steaua, că bate Dinamo, goluri aşa şi aşa multe, play off degeaba. Nu mai sunt tînăr şi frumos, am încercat să cultiv... Otravă! Găsesc otravă! Păi cum dom'le, Iancu dacă talent demonstrat tuturor... Chiţu, Mitriţă, Ianis. Rezerve. Păi de ce rezerve? *Hagi începe să se uite în stânga şi în dreapta* Ne-au otrăvit, că blatişti, că tralala. Eu nu pot să cresc lubeniţa, pepenele pe un sol unde nu creşte planta. În loc de pepeni, au ieşit castraveţi. Castraveţi muraţi. *Hagi începe să râdă, gândindu-se la glumele pe care le făcea cu Hr…

16. Started by kevinluci,

Let's go, Darlo! Am trăit o vară în acest oraș. Am fost la meciuri. De ce să nu încerc să-i duc în Barclays Premier League? Echipa a ajuns în jurul anilor 90 în Sky Bet League 1. Bine, pe atunci era altfel numită. Noi vrem să fim mai departe de atât.

• 12 replies
    • 2.8k views
  17. Started by Vadriam,

Am jucat cinci etape cu CSU Craiova. E destul de interesanta echipa, multi jucatori de perspectiva insa am avut trei meciuri consecutive in care mijlocasii defensivi mi-au luat cartonas rosu. Joc 4-2-3-1 si va pot spune ca Gianmarco Piccioni , pe care l-am transferat de la Poli Iasi pt a-l inlocui pe Nuno Rocha, este incredibil. O alta revelatie este Alexandru Baluta , pe care il joc AMC , un post care nu prea ii place dar pe care se descurca excelent deocamdata. Caut un portar mai bun , daca aveti sugestii .... Cariera poate fi urmarita si pe youtube :

• 14 replies
    • 4k views
  18. Started by BurticAndrei,

Inca de la fm16 m-am tot gandit sa reincep carierele LLM dar din lipsa de timp liber am renuntat la idee. Insa, fm17 nu scapa de aceasta "povara". Zis si facut, am intrat in joc, am inceput o noua cariera si am cautat cel mai slab club din fotbalul profesionist englez. LLM ar fi insemnat sa incep din liga 6 engleza dar n-am avut nervii necesari. Asa am ajuns in League Two (liga 4 engleza, ultima profesionista) la Cheltenham Town. Un club fondat in 1887, cu 5 ani mai batran ca Liverpool, dar care in toata cariera sa, cel mai sus a ajuns in liga 3 engleza pe locul 17. Nu stiu daca va prinde aceasta cariera, nu am idee daca lumea o va citi si o va urmari pentru ca este un Lo…

• 175 replies
    • 31.3k views
  19. Started by gaby4geo,

Fiind momentan intr-o pana de idei pentru story-ul meu inceput prin 2013 (Prin Poiana, Pe Carare; go read it, good stuff ) am decis sa incerc o cariera la care m-am gandit de mult timp insa dintr-un motiv sau altul nu am apucat sa o incerc. Deci, voi incepe cu Dinamo (stiu, stiu, original...) si voi incerca sa cladesc o echipa competitiva formata exclusiv din jucatori descoperiti si crescuti de club. Initial am avut de gand sa incerc chestia asta cu Viitorul, insa va voi explica mai tarziu de ce m-am razgandit. Asadar, din lotul actual voi pastra doar jucatorii care au apartinut de Dinamo din calitate de juniori, adica cei care erau sub contract cu Dinamo inainte sa …

• 14 replies
    • 4.9k views
  20. Started by axelica,

Salutare tuturor, Ma numesc Alexandru Conte si vreau sa ajut comunitatea FM Romania cu o nou canal pe youtube in care voi juca FM17 Cine vrea sa ma sustina o poate face cu un like si subscribe aici > https://www.youtube.com/channel/UCY4fIBNdwU82azPxvu5sxsQ Alegem echipa cu care vom incepe aici >

21. N-am mai dus un sezon complet in Romania de vreo 4 editii de FM si n-am mai jucat niciodata cu Steaua chiar daca una dintre cele mai timpurii amintiri din copilarie e bucuria de dupa semifinala cu Anderlecht din Cupa Campionilor din '86. Asa ca mi-am calcat pe inima si mi-am propus o cariera lunga cu echipa favorita, in opinia mea editia asta de FM arata al dracu' de bine in ciuda criticilor numeroase. Baza de date e large, toate cele 51 de natiuni si ligile lor jucabile; am adaugat si current international players si players from clubs in continental competitions de pe toate continentele, asa am ajuns la 171.000 de jucatori, mult peste limita recomandata a sistem…

• 22 replies
    • 4.6k views
  22. Started by FlaviusFCSB,

Am inceput cariera cu FC Steaua Bucuresti. Am reusit sa ajung pe primul loc in clasament dupa 5 etape folosind o formula de joc 4-2-3-1 fara niciun transfer facut. In preliminariile Ligii Campionilor am emilinat FC Porto dupa ce am luat bataie cu 2-1 in deplasare si acasa am batut cu 1-0 si m-am calificat in grupe.

• 2 replies
    • 2.4k views
  23. Started by Ita,

Primul meu contact adevarat cu Caput mundi a fost prin toamna lui 2010, cand am hotarat sa ma mut in superba urbe din centrul Italiei, pana atunci vizitasem Roma in cateva scurte vacante. Sansa si nu in ultimul rand lipsa banilor pentru o zona centrala cu chirie mai mare au facut sa-mi aleg resedinta spre periferie, in Piazza Cornelia, in vestul Romei, cartierul Montespaccato. In fiecare plimbare cu autobuzul de acasa inspre metrou si invers, treceam pe langa o baza sportiva destul de mare in care se zbenguiau ziua copiii, si ale carei numeroase terenuri sintetice, de zgura si iarba naturala, erau seara inchiriate de grupuri de prieteni din cartier car…

• 49 replies
    • 10.4k views
  24. Started by Ionut91,

Inspirat de carierele lui Ita si Cdu am decis sa incep si eu una.Oltean din tata in fiu nu pot juca decat cu o echipa olteana,CSU din lipsa lui FCU. Obiectivele mele sunt clare,tot ce se poate in Romania si in Europa,asta mai tarziu. CS Universitatea Craiova isi desfasoara jocurile de pe teren propriu pe vechiul Extensiv,pana ce noul Ion Oblemenco va fi finalizat. Din punct de vedere al facilitatilor stam prost,cu "average training facilities" si "adequate youth facilities",lucru ce trebuie schimbat deoarece filozofia mea va fi sa sa am un lot predominant cu romani,de preferinta din propria pepiniera. TRANSFERURI Am inceput salvarea fara op…

• 13 replies
    • 3.1k views
  25. Started by Ita,

Dupa cariera esuata cu Steaua din cauza crash-ului salvarii, mi-am propus o cariera journeyman. Pentru realismul simularii folosesc o baza de date large, cu toate natiunile si ligile selectate, toti internationalii si jucatorii din competitiile continentale, asa am ajuns pe la 170.000 de fotbalisti. Ca sa am sansa sa plec cat mai de jos, folosesc si activatorul pentru Liga a III-a din Romania. Am decis sa plec unemployed, fara experienta, doar cu prima licenta luata, National C, sa am ce-mi trece in CV la interviuri. Inca din prima zi mi-am intins antenele si am analizat cluburile din ultima divizie autohtona fara antrenori, am tinut neaparat sa p…

• 37 replies
    • 6.7k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy