Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/


ritza_

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About ritza_

 • Rank
  Rezervă

Profile Information

 • Location
  Arad

Recent Profile Visitors

1357 profile views
 1. Tactica, lotul, transferuri.... Mersi mult! Daje Roma!
 2. Ptr activarea Serie D și corectare la numele lui Juventus, ce ai folosit?! Poți pune aici... Mersi mult și bafta!
 3. David Miculescu în 7 sezoane la UTA, peste 100 goluri, cum e la u, zoran mitrov mai mult împrumutat....
 4. @Muttley sunt în sezonul 2 cu UTA, am promovat la pas, 103 pct, am mers în mare pe lotul actual, cu câteva împrumuturi și pe un sistem 4-2-3-1.stau jale la finanțe, 0 de transferuri și acuma în liga 1, și ptr salarii, am doar 1 mil și sunt la limita, împrumut sa scap de salarii. Îți recomand 4 jucători, din care 2, nu știu dacă ai vreo șansă să vină la tine pentru ca sunt de la concitadina ta... (leca, fundas dreapta de la viitorul,pitu tot de la viitorul mijlocaș stânga, itu mijlocaș central și Petrila extrema dreapta, de la cfr). Toți împrumut un sezon și acuma la promovare am dat pe încă 2 când le expira și contractele și poate ii pot aduce. 11'tip: Iacob-Stancu, Leca, Ilie, Melinte- Lorenzi, itu- Pitu, Romario Moise, petrila- rus Bafta în cariera ta, și aici la mine a promovat U Cluj de la baraj, au ajuns la baraj în ult meci din campionat cu gol în min 88! Uta și rapid am promovat direct.
 5. @Muttley, e anul Aradului, fa sa fie bine 😎! Întrebarea mega aiurea, e jocul demo sau full?! De ce e distanta asta între 31 octombrie și release date 19 noimebrie (în magazine, bănui, nu?) În 2019 nu am jucat în România, nu mi a plăcut deloc lotul UTA'ei, dar acuma, nu concep 😄! Pui un screen te rog cu lotul UTA'ei?! Sunt loturile la zi în toate campionatele sau mai o sa fie ceva update ulterior cu loturile? PS: dacă e full și nu demo, pui un link de unde pot sa cumpăr? Este pe steam? Mersi de info și scuze de off topic!
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy