Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


ritza_

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ritza_

 • Rank
  Titular

Profile Information

 • Location
  Arad

Recent Profile Visitors

1760 profile views
 1. @Raulicoare dc in football manager 2021/data/data base/db/ apare doar 2100, 2101 si 2111 nu si 2120 care e ultima varianta? in joc, in salvare imi apare version 21.2.0 ( m.e v21.4.0.0) mersi fain !
 2. Am vrut sa ii iau liberi în vara, mai ales pe Garcia, cerea undeva la 3,400 mii, cel mai mult cred ca ii dau la Artean, l am adus acuma liber 165,000....sunt curios cum se v a prezenta Dinamo în sezonul 2.
 3. La mine în salvare Dinamo a prins locul 8 în sezonul regulat, iar în vara aproape toți au fost liberi de contract, eu fiind la UTA, când le am dat scout, erau undeva la 3,5-4,5 stele... Borja Valle a terminat pe locul 2 la golgheteri.
 4. Dar nu a jucat AMC tot sezonul trecut..... Sezonul trecut a jucat mijlocaș stânga și de la meciul cu petrolul din decembrie anul trecut, a fost fundaș stânga, cand a venit Simo, l a trecut fundaș dreapta ptr ca s a accidentat Tomozei. Știu ca a vrut sa aducă un under pe post de fundaș stânga, dar uite ca acolo Simo e titular cert și pe dreapta sunt 3, și joaca momentan Bustea.... Ideea e ca nu înțeleg dc e tot AMC... Iar Denis Rusu, a jucat doar AML și la UTA cât și la Lipova.
 5. Se grăbește sa promoveze rapidul 😄
 6. Am început o cariera cu UTA, niște remarci privind poziția jucatorilor. Denis Rusu e AMR iar de când a venit la UTA a jucat doar AML, la fel și Tescan doar ca acesta e AMR/L La Bustea nu se poate face nimic? El de când a venit la uta a jucat doar AML, respectiv DL, DR, iar poziția lui naturala e tot AMC, iinteleg ca e la baza un decar, dar cred ca poate avea mai mult ptr poziția de DR, DL. În realitate UTA are fundași stânga, Simo și el, în joc e nevoie sa aduci un back'up ptr postul de fundaș stânga.
 7. Eu am luat pe cea de pe fm scout.... este vreo diferența? Pentru huge data Base, pot folosii pe cel de la fm20?
 8. David Miculescu în 7 sezoane la UTA, peste 100 goluri, cum e la u, zoran mitrov mai mult împrumutat....
 9. @Muttley sunt în sezonul 2 cu UTA, am promovat la pas, 103 pct, am mers în mare pe lotul actual, cu câteva împrumuturi și pe un sistem 4-2-3-1.stau jale la finanțe, 0 de transferuri și acuma în liga 1, și ptr salarii, am doar 1 mil și sunt la limita, împrumut sa scap de salarii. Îți recomand 4 jucători, din care 2, nu știu dacă ai vreo șansă să vină la tine pentru ca sunt de la concitadina ta... (leca, fundas dreapta de la viitorul,pitu tot de la viitorul mijlocaș stânga, itu mijlocaș central și Petrila extrema dreapta, de la cfr). Toți împrumut un sezon și acuma la promovare am dat pe î
 10. @Muttley, e anul Aradului, fa sa fie bine 😎! Întrebarea mega aiurea, e jocul demo sau full?! De ce e distanta asta între 31 octombrie și release date 19 noimebrie (în magazine, bănui, nu?) În 2019 nu am jucat în România, nu mi a plăcut deloc lotul UTA'ei, dar acuma, nu concep 😄! Pui un screen te rog cu lotul UTA'ei?! Sunt loturile la zi în toate campionatele sau mai o sa fie ceva update ulterior cu loturile? PS: dacă e full și nu demo, pui un link de unde pot sa cumpăr? Este pe steam? Mersi de info și scuze de off topic!
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy