Jump to content

rossonero09

Members
 • Content Count

  806
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About rossonero09

 • Rank
  Antrenor/jucător
 • Birthday 03/25/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti

Recent Profile Visitors

2464 profile views
 1. Foloseşti aceeaşi tactică sau o schimbi de fiecare dată în funcţie de echipă?
 2. Şi e obligat cineva să le facă? Ai plătit să îţi facă cineva kit-uri pentru joc şi nu ţi le-a dat la deadline-ul stabilit?
 3. În 14 mergea, dar trebuia să fii foarte norocos.
 4. Am rezolvat, se pare că fişierul config era de vină.
 5. Am luat pack-ul, am verificat să văd dacă am faţa. Clear cache, reload skin şi tot nu apare. http://i.imgur.com/thebfMo.png
 6. Greşeala mea, nu era pe un forum străin, ci pe un grup românesc legat de FM. Eu am update-ul 5.0. Şi era vorba despre jucători din prima liga a campionatelor din America de Sud.
 7. În pack-ul pe care îl am eu, luat de pe sourtitoutsi cam acum un an, mulţi wonderkids din Argentina sau Brazilia nu aveau feţe. Întrebarea am mai văzut-o şi pe alte forumuri străine. De ex. Rodrigo Gomez, de la Estudiantes parcă, care ajunge unul dintre cei mai buni wingeri din joc.
 8. Sunt şi feţele jucătorilor tineri din America de Sud?
 9. http://www.csmsiasi.ro/echipa/csms-iasi/ În caz că te ajută cu ceva, chiar dacă unele sunt lq şi majoritatea sunt luat de la alte echipe ) Dar presupun că te-ai uitat acolo.
 10. Fotografiile trimise la UEFA se pot decupa foarte uşor http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2015/clubs/club=50065/index.html
 11. Awesome! Eu n-am răbdare să stau să decupez, mă gândeam să fac un facepack normal pt Liga1, dar din moment ce l-ai făcut tu pe ăsta )
 12. După ce mi-am completat CV-ul, am început să scriu şi câteva rânduri despre postul pe care vreau să îl ocup, iar la final am ataşat câteva poze cu "performanţele" mele: Chiar dacă nu am experienţă ca antrenor principial al unei echipe de fotbal, faţă de ceilalţi candidaţi pentru post, nici măcar nu am făcut parte din staff-ul unei echipe de fotbal... Nu am reuşit să termin facultatea până acum, la 26 de ani, însă am reuşit performanţa de a câştiga UEFA Champions League cu echipa Port Vale FC, care în realitate se află în al 3-lea eşalon al fotbalului englez, în jocul video "Football Manager".
 13. Pff... când mă gândesc că şi noi făceam la fel acum vreo 2-3 ani, şi eu tot timpul ieşeam golgheter. Marcam vreo 3-4 goluri/meci.
 14. Foarte interesantă ideea, nu m-am gândit să abordez jocul aşa. Mult succes în continuare, deşi cred că în Liga a 2-a echipa va fi a primăriei
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy