Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fail to prepare, prepare to fail.

Featured Replies

• Author
  • Generaţia de Aur

Multumesc, dar m-am hotarat sa pun cariera asta on hold. Din cauza bazei de date imense trec foarte greu printre sezoane si a intervenit si o oarecare plictiseala. O las deoparte pentru moment, sunt sigur ca o sa revin la ea.

De maine ma apuc de alta salvare, o sa ii fac un career update/story in care o sa ma axez mult pe partea tactica.

2 hours ago, Ita said:

Multumesc, dar m-am hotarat sa pun cariera asta on hold. Din cauza bazei de date imense trec foarte greu printre sezoane si a intervenit si o oarecare plictiseala. O las deoparte pentru moment, sunt sigur ca o sa revin la ea.

De maine ma apuc de alta salvare, o sa ii fac un career update/story in care o sa ma axez mult pe partea tactica.

Pacat ca nu stai mult la o cariera, gen 10-15 ani. Mereu ti-am urmarit carierele si m-am mai inspirat din tactici , training

Una cu Roma ar fi buna.Echipa de suflet, jucatori buni, te-ai lupta pentru campionat.

Bafta!

• Author
  • Generaţia de Aur

O sa ma intorc la salvarea asta dar am o idee de career update foarte buna zic eu.

Si da, o sa joc in Italia, dar nu cu AS Roma, ci cu Montespaccato, o echipa de amatori dintr-un cartier al Romei in care am locuit acum cativa ani. Am gasit un patch zilele trecute care deblocheaza si a sasea liga italiana si nu ma mai pot abtine, trebuie sa il incerc. :)

• Romania Research Team

îmi spui, te rog, dacă e și FC Zevio? E în zona Verona. Și o poză cu lotul. Mersi frumos!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.