Jump to content

Proiecte oficiale FMRo

Aici veti gasi numai proiectele oficiale ale comunitatii FMRo

1. Started by Raulic,

08/04/2020 - v 3.0 - FMRo L7 Activator v3.0 - compatibil cu versiunea FM 20.4.x Liga 3 playable Liga 4 in toate judetele Ligile 5-6-7 in judetele unde exista si in realitate Cupa Romaniei faza judeteana Supercupa Romaniei faza judeteana in judetele unde exista si in realitate Aproape toate cluburile din ligile inferioare au: localitate stadion (acolo unde nu am gasit capacitatea stadionului am pus o valoare default) culori (unde informatiile au fost disponibile si nu existau deja in baza de date originala a jocului) Au fost adaugate in plus fata de ce exista in baza de date: 114 competitii 966 clubur…

2. Started by Raulic,

Putin mai tarziu anul acesta, dar odata cu aparitia versiunii Touch a jocului, vin si cu prima versiune a activatorului, una care activeaza Liga 3. De asemenea, repara si cateva bug-uri enervante care inca existau pe Romania 02/12/2020 - v0.1 Link 1: FMRo L3 Activator link 1 Link 2: FM21L3Enabled.rar Ce conţine patchul: Liga 3 - playable Fisierul nu contine nici o modificare de database. Instalare: Windows: Fisierul cu extensia .fmf din arhiva se copiaza in folderul My Documents/Sports Interactive/FM 2021/editor data/ Mac: Fisierul cu extensia .fmf din arhiva se copiaza in: WIP: Anul acest…

3. Started by Mihai,

De ceva vreme, FMRo lucrează în secret la un proiect special, pe care acum vi-l putem prezenta în premieră: Football Manager 2021 în limba română

• 8 replies
    • 2.7k views
  4. Started by Mihai,

În urma unor discuţii de pe grupul FMRo de Facebook am scos de la naftalină nişte rarităţi: - https://www.fmro.ro/cm0001_andrei_v096.zip - piesa de rezistenta - https://www.fmro.ro/cmromania.ace - versiunea următoare - https://www.fmro.ro/cmro201.ace - ultima versiune Singura problema este ca au fost toate arhivate cu WinAce, ca asa era pe atunci la moda. Am găsit pe net că se poate descărca de aici: https://winace.en.uptodown.com/windows

• 0 replies
    • 1.8k views
  5. Started by Claudiu A.,

Ne cerem scuze de intarziere... 😔 Compatibil cu update FM 22.4.0 L1 - neschimbat L2 - neschimbat L3 - neschimbat Cupa neschimbat Super Cupa - neschimbat Liga 3 Ro.rar

6. Respect, dragi manageri! Va rog din suflet sa-mi spuneti unde as putea gasi activatorul pentru ligile inferioare(3,4) din Romania pentru FM 21! Multumesc!

• 6 replies
    • 3.5k views
  7. Started by Claudiu A.,

Liga 1 si 2 nu au fost schimbate... Liga 3 promoveaza castigatoarea din fiecare serie, retrogradeaza ultimile 4 din fiecare serie, locul 12 joaca baraj... Liga 4 42 serii pt fiecare judet + Bucuresti, castigatoarea intra la baraj in urma caruia promoveaza 21 de echipe... Cupa si Supercupa neschimbate... FM 20 Romania Liga 4.rar

• 7 replies
    • 9k views
  8. Started by Raulic,

Avand in vedere ca jocul are mici chichite de reguli competitionale incorecte pentru Romania (inca nu au fost implementate de SI) am inceput sa ma joc prin FM Pre-Game Editor. Gasiti linkul mai jos. 02/11/2018 - v 0.1 - FMRo19Updatesv0.1 (aceasta versiune este destinata testingului) Liga III playable - pentru versiunea 19.1 Match Rules L1 - 85% accurate Squad Registration Rules L1 - 50% accurate Match Rules L2 - 100% accurate 08/11/2018 - v 0.5 FMRo19Updatesv0.5 (aceasta versiune este destinata testingului) Liga III playable - pentru versiunea 19.1 Match Rules L1 - 85% accurate Squad Registration Rules L1 - 85% …

• 227 replies
    • 63.2k views
  9. Started by Raulic,

Odata cu aparitia jocului si a editorului, vin si cu prima versiune a activatorului, una care activeaza Liga a3a. 19/11/2019 - v0.1 - FMRo Activator Liga III - playable Instalare: Windows: Fisierul cu extensia .fmf din arhiva se copiaza in folderul My Documents/Sports Interactive/FM 2020/editor data/ Mac: Fisierul cu extensia .fmf din arhiva se copiaza in: WIP: Liga 2 fara Daco-Getica Liga a4a + baraj de promovare Liga a5a - collab cu il muce Liga a6a - collab cu il muce Liga a7a - collab cu il muce Intrucat tot efortul meu de a mai activa Liga a5a pentru FM 19 s-a …

• 60 replies
    • 17.9k views
  10. Started by Marco78,

Salutare! Am lucrat destul de mult sa editez/standardizez campionatul Romaniei pana la Liga a-V-a inclusiv. Ce am reusit sa fac: 1. Am adunat informatii despre liga IV si liga V din fiecare judet (am folosit portalul frf-ajf.ro precum si alte site-ul locale) pe care le-am asezat frumos intr-un Excel; 2. Liga 1 si Liga 2 le-am pastrat le fel: 14 echipe cu play-off/play-out, respectiv 20 de echipe. 3. Am reasezat Liga 3: 4 serii a cate 18 echipe => retrogradeaza ultimele 5 impreuna cu cea care pierde barajul in 4 al locurilor 13 din fiecare serie); 4. La Liga a-IV-a avem 41 de ligi judetene care au 14 (Covasna), 16 (Neamt) si respecti…

• 23 replies
    • 4.7k views
  11. Started by il muce,

UPDATE 16.3.2018 Versiunea v3 a activatorului este atasata la finalul acestui post. Permite activarea ligilor L3, L4, L5, L6 si L7 din Romania (in judetele in care exista si in realitate) si contine si Cupa Romaniei - faza judeteana. Activatorul este compatibil cu versiunile 18.3.0 --> 18.3.2 Liga 2 are 20 de echipe si in primul sezon (Olimpia SM si ASA Tg Mures sunt puternic depunctate insa) pentru a putea permite promovarea a 5 echipe din L3. Fisierul din arhiva se copiaza in folderul \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2018\editor data -------------------------------------------------------------------------------- UPDA…

• 154 replies
    • 39.2k views
  12. Started by il muce,

Se copiaza in \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2017\editor data Activeaza Liga a 3-a din Romania - sezon 2016/2017. Liga_3_v1_6933B8D3-61B9-49FF-B82C-5E4E0E52C527.fmf update 21.01 Ultima versiune se gaseste in postul - update 21.02 Activatorul pentru Liga 4 este done 100%. Este atasat la la acest post. Se copiaza in \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2017\editor data Activeaza Ligile 3 si 4 din Romania - sezon 2016/2017 E VERSIUNEA FINALA, am rulat si un test de 5 ani pe ea, se genereaza sezoanele ok cu urmatoarele observatii: - e facut cu editorul normal (fara advanced rul…

• 162 replies
    • 39.2k views
  13. Started by il muce,

Salutare, Mai jos o mica descriere a unui sistem competitional pentru Romania pe care eu il vad mai potrivit decat cel actual. In functie de reply-uri il mai modific sau il implementez in FM2017 asa cum e descris. Liga 1 - 16 echipe, tur-retur, fara play-off retrogradeaza direct ultimele 2 echipe, locul 14 baraj Liga 2 - 16 echipe, tur-retur, fara play-off promoveaza direct primele 2 echipe, locul 3 baraj cu locul 14 din L1 retrogradeaza direct ultimele 4 echipe, locul 12 participa la un baraj cu echipe din L3 Liga 3 - 4 serii a 14 echipe, impartite in functie de macroregiunile Romaniei, tur-retur, fara p…

14. Started by il muce,

Daca tot am primit un PM de la un user si am intrat la sectiunea "Patch-uri neoficiale"... m-am gandit sa intreb: Mai este lumea interesata de patch-uri neoficiale ? La FM2014 Alexandru H. ne-a facut NCSR2014 - un sistem gandit de el sa fie cat mai interesant de jucat in Romania si a mai existat inca un patch facut de Pumas care era pe modelul britanic La FM2015 au existat SCRC15 - un patch care activa ligile inferioare pana la L7 inclusiv si isi propunea sa fie cat mai realist posibil. A mai existat un patch care activa L4 facut de Nick MNO. La FM2016 slaba miscarea... salvata parca tot de Nick MNO cu un patch. Mai are rost sa ne agitam pe…

• 7 replies
    • 3.6k views
  15. It's that time of the year again... Ok, am comandat si eu jocul pentru a incepe sa-l mesteresc in acest weekend. Am emotii mari pentru ca editorul de anul acesta pare imbunatatit cu niste elemente ce au fost cerute de comunitate de mult timp. Daca baietii au rezolvat si problemele din FM Editor 2013, we're all good to go... De departe cea mai importanta inovatie va fi posibilitatea de a edita advanced rules direct din editor, eliminand necesitatea de a recrea structura fotbalistica de la zero. Nu ma ajuta prea mult pentru NSCR dar va fi posibil sa facem in conditii mai bune (si mai rapid) un mod pentru Ligile III si IV. Stiu ca s-au mai facut dar nu erau de calita…

• 131 replies
    • 28.9k views
  16. In teorie, NSCR2015 e terminat de prin iulie, cand l-am scris de mana, pe hartie. Astept 7 noiembrie pentru ca editorul sa-si faca aparitia dar chiar si asa am dorit sa incep acest thread un pic mai devreme. Si asta pentru ca am finalizat manualul sau oficial (e posibil sa fie niste modificari in versiunea finala, dar 99% din ce am aici va fi valabil si atunci). Puteti sa-l cititi aici. Noutati mai vechi sau mai noi: Noul Sistem Competițional Românesc 2015, sau NSCR 2015 pe scurt, e cel mai popular mod românesc pentru jocul “Football Manager 2014”. Cu peste 15.000 de modificări, patchul urmărește crearea unui sistem logic, coerent, consistent și distractiv pentr…

• 39 replies
    • 12k views
  17. Started by ppdaur,

as dori nscr 2014 , si nu prea reusesc sa il gasesc , imi poate spune si mie cineva de unde il downloadez?

• 2 replies
    • 2.3k views
  18. Started by mylifego,

Dragi Prieteni o sa ma apuc de nationale ligi cupe divizii minore + divizii majore,O seara placuta va doresc.

19. Dragi Prieteni o sa ma apuc de nationale ligi cupe divizii minore + divizii majore.O sa ma apuc de treaba urati-mi succes prieteni si va doresc caldura in casele voastre si la toata lumea sarbatori fericite membrii mei de suflet.

• 2 replies
    • 2.4k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy