Jump to content
Sign in to follow this  
Raulic

FM20 - Activator L3

Recommended Posts

Odata cu aparitia jocului si a editorului, vin si cu prima versiune a activatorului, una care activeaza Liga a3a.

 

19/11/2019 - v0.1 - FMRo Activator

 • Liga III - playable

 

Instalare:

 • Windows: Fisierul cu extensia .fmf din arhiva se copiaza in folderul My Documents/Sports Interactive/FM 2020/editor data/ 
 • Mac: Fisierul cu extensia .fmf din arhiva se copiaza in: 

image.png

WIP:

 • Liga 2 fara Daco-Getica
 • Liga a4a + baraj de promovare
 • Liga a5a - collab cu il muce
 • Liga a6a - collab cu il muce
 • Liga a7a - collab cu il muce
 

Intrucat tot efortul meu de a mai activa Liga a5a pentru FM 19 s-a sistat acum ceva vreme din cauza unor probleme la sistemul competitional care mi-au dat prea multe batai de cap, m-am gandit ca ar fi mai bine sa incep sa adun (sau sa adunam) informatii pentru activatorul la care voi lucra la FM 20, in cazul in care nu apar situatii neprevazute.

Cel mai mult ma intereseaza ca activatorul sa fie cat mai accurate posibil in materie de sistem competitional, perioade competitionale sau reguli de joc. In cele ce urmeaza va fi o perioada de timp in care au loc diferite sedinte pe la AJF-uri in care se hotaraste ce fel de sistem competitional se va folosi in sezonul urmator in mare parte, pe langa alte lucruri ...

Si asa, cred ca ar fi util ca oricine care e interesat de o echipa anume sau de un judet care clar nu va fi available in FM 20 fara activator, ma poate ajuta cu informatii din presa sau pe site-ul frf ajf in legatura cu punctele mentionate mai sus (sistem competitional, perioada competitionala, perioade de transferuri, reguli de joc) a.i. sa nu le mai caut eu peste vreo cateva luni ... pentru ca foarte probabil voi mai rata din ele :) 

Deci, cine da peste informatii de genul in presa, l-as ruga sa le posteze aici. Mersi fain :D 

Alba: https://alba-sport.ro/2019/07/15/vezi-aici-cand-sunt-programate-sedintele-de-lucru-cu-reprezentantii-echipelor-participante-in-competitiile-organizate-de-ajf-alba/
Hunedoara: https://glasul-hd.ro/fotbalul-judetean-e-in-cautarea-unui-suflu-nou/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu esti dement, valorezi greutatea ta in aur pentru comunitatea asta, si nu cred ca imi sta in caracter sa fac complimente gratuite.

Daca tot am vazut ca postezi toate miscarile de trupe de la toate echipele posibile pe topicurile de research, chiar nu poate nimeni sa centralizeze datele alea sa sa le duca aici: https://sortitoutsi.net/football-manager-data-update ?  Am avea si noi o baza de date cat mai apropiata de adevar, macar pentru primele doua ligi, updatata zilnic, imo lucru mai important decat divizia a 5-a, pe care nu cred ca ar juca-o mai mult de 30 de sateni. :D

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone is free to do that.

Tot ce postez eu ne ajuta pe noi ca sa centralizam informatiile pentru research. Adica prefer sa fie puse aici organizate pe echipe, decat sa stai sa le cauti prin presa cand nu-ti pusca ceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, il muce said:

@Raulic anul asta dau si eu o mana de ajutor 😉

🥳

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, ovidiu10 said:

Asa arata L4 Timis. Doar 16 echipe raman aici?

image.png

Fortuna Becicherecu Mic nu a promovat in L3 ?
Au promovat din L5: CSU Universitatea de Vest Timisoara, Rapid Săcălăz si Phoenix Buziaș.

Vedem cand se anunta componenta, poate unele echipe nu se mai inscriu in L4. De aia a fost anuntata si ordinea la echipe pentru ocuparea unor eventuale locuri libere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am mutat Becicherecu in L3S4 (nu am umblat inca la componenta L3 pana nu apare ceva macar semioficial) + am adaugat Buziaş la L4 TM

Asa arata.

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

De aproape trei săptămâni, s-a tras cortina în fotbalul județean. Pe 23 iunie s-au jucat ultimele partide din Play Out-ul Ligii a IV-a și din Liga a V-a. Prima în Play Out s-a clasat Someșul Rebrișoara, Mircea Pop și Compania reușind 9 victorii din 10 meciuri. Rebrișorenii au fost urmați în clasament de Eciro Forest Telciu, Someșul Feldru, Real Teaca, Voința Cetate și Spicul Salva. Din Liga a IV-a nu a retrogradat nimeni, întrucât în sezonul viitor Asociația Județeană de Fotbal și-a propus ca eșalonul superior din BN să numere 16 formații. Din Liga a V-a au promovat Săgeata Dumbrăvița (campioana), Unirea Bozieș și Progresul Tăure.

Reamintim că Minerul Rodna este campioana județului Bistrița Năsăud, iar câștigătoarea fazei județene a Cupei României este ACS Dumitra.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • la L4 BN - Viitorul Lechinţa s a retras dupa ce s-a terminat Seria Sud?
 • in db apar acum 18 echipe (Viitorul Lechinta, care banuiesc ca s-a retras + cele 14 din playoff/playout + cele 3 promovate).
 • @adyvag, poti verifica care din cele 18 de mai jos nu vor mai juca in noul campionat
 • pentru a usura munca pentru activator la L4, seriile cu mai multe grupe vor fi unite intruna singura (cum este si cazul Bistritei, astfel ca au disparut seriile Nord si Sud)

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lechinta s-a retras inaintea terminarii jocurilor din serie. Sunt zvonuri ca s-ar inscrie in ULiga V a din toamna. Cu restul echipelor ramane de vazut care se inscriu in Liga IV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy