Jump to content

Noul Sistem Competitional Romanesc 2014 (Nscr 2014)

Alexandru H.

Recommended Posts

Pot sa fiu nenorocit de sincer? Faptul ca sistemul real e ignorat in halul asta atat de SI cat si de modderi ma face fericit; nu neaparat pentru ca mi-ar fi rival, ci pentru ca e imposibil de simulat in Football Manager. Suna ok in teorie; in practica te doare capul in momentul in care descoperi ca Liga IV Constanta are dupa 5 ani echipe din Bihor, Vaslui si Dolj. Unora poate nu le pasa; autismul meu dement nu suporta mizeria asta. Am incercat sa o editez inca din FM10... e imposibil. Probabil cel mai normal ar fi sa renunti la simularea integrala a ligilor judetene si sa ramai doar cu Liga a III-a.

With that said, probabil mi-as calca pe suflet si as contribui, daca exista si altii implicati in treaba asta.

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Sustin ce spune Mihai. E destul de complex sa receezi sistemul actual pana la liga a 4a. Asta din cateva motive esentiale:

1. Sunt 41 de ligi judetene cu un numarul inegal de echipe. Poti avea spre exemplu 25 de echipe in judetul Iasi si 7 echipe in judetul Bacau. Plus ca numarul mare de ligi incarca destul de mult jocul efectiv (nu stiu voi cum stati, dar rashnita mea nu duce :) )

2. Pentru ca sistemul romanesc a fost atat de instabil in ultimii ani (de la sistem normal s-a trecut la playoff si invers), plus ca multe echipe s-au desfiintat retras, nu se poate pastra structura originala a FM (tin minte ca anul trecut a trebuit sa inventez un loc special de promovare la liga a 3a, pentru ca Sportul s-a retras din campionat)

3. Sunt multe echipe fara: jucatori, staff, bani, stadion, etc.

Eu m-as baga sa editez o varianta pana la liga 4, dar nu garantez ca va fi atat de fun precum NSCR.

Un sistem real si challenging e sistemul englez. Incepti din Conference si mergi pana in Premier League...

• MentholBoy

Pot sa fiu nenorocit de sincer? Faptul ca sistemul real e ignorat in halul asta atat de SI cat si de modderi ma face fericit; nu neaparat pentru ca mi-ar fi rival, ci pentru ca e imposibil de simulat in Football Manager. Suna ok in teorie; in practica te doare capul in momentul in care descoperi ca Liga IV Constanta are dupa 5 ani echipe din Bihor, Vaslui si Dolj. Unora poate nu le pasa; autismul meu dement nu suporta mizeria asta. Am incercat sa o editez inca din FM10... e imposibil. Probabil cel mai normal ar fi sa renunti la simularea integrala a ligilor judetene si sa ramai doar cu Liga a III-a.

With that said, probabil mi-as calca pe suflet si as contribui, daca exista si altii implicati in treaba asta.

Ai si suportul meu cu tot ce se poate. Daca exista cineva dornic, am o baza destul de mare de poze din care putem face logouri, echipamente, etc.

a) Cel mai sanatos e sa construiti Liga a III iar Ligile IV sa le faceti nejucabile. Ca sa fie lucrurile cum trebuie, nu veti face 41 de ligi judetene, ci veti construi 5 mega-ligi ce vor hrani individual cate o serie din Liga a III-a, exact cum fac acum in NSCR. Ati avea macar siguranta ca veti avea o Liga a III-a mai corecta din punct de vedere geografic.

b) Trebuie sa aveti un numar standard de echipe in Liga III-a/Liga a II-a. Fara prostii de genul "14 formatii in seria I, 13 in seria II". Prefer sa promovez o echipa din ligile inferioare, sa-i dau -50 de puncte ca sa fiu sigur ca retrogradeaza dar sa stiu ca avem o oarecare standardizare in problema asta.

Problema e ca deja dupa punctele astea nu mai e sistemul real. Iar daca accepti o modificare, te gandesti ca inca una nu strica, si inca una... si ajungi la ceva total diferit.

Eu ajut, daca trebuie. NSCR2015 e facut de vreo 3 luni, imi sta frumos intr-un fisier excel si il pot edita in vreo 2 zile, daca ma tin de el. Nu o sa-mi ia prea mult efort...

• 1 month later...
  • 9 months later...
  • 9 months later...

Stiu ca jocul e vechi deja, dar eu inca am ramas la el (nu am reusit inca ce mi-am propus in el deci voi persista). Varianta veche NSCR nu mai reusesc sa dau de ea, un link sau un PM cu atasament ar fi extraordinar, desi am inceput o salvare de pe noul format postat pe Steam (cel cu 4 divizii). Am inceput in ultima divizie momentan, cu AS Campineanca (previzionat loc 12 din 12 din Vrancea). Are cineva cariera inceputa in noul sistem inceputa din ultiam divizie ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy