FM Career - jocul standard
Discutii generale despre jocul standard
153 topics in this forum
-
Salutare! As avea si eu o problema,poate ma ajuta cineva... Am jucat vreo 3 salvari,totul bine,nici o problema. Acum,de fiecare data cand incep joc nou,nu pot vinde niciun jucator,chit ca iau Barcelona si incerc sa-l dau pe Messi gratis,indiferent pe cine ofer spre vanzare,indiferent de pret,nu primesc nici o oferta. Am patit acelasi lucru si la fm2012 dupa ce l-am jucat vreo jumatate de an fara probleme. Am incercat pe database small,medium,large,custom,cu o liga,cu mai multe,nu conteaza,rezultatul e acelasi,nu pot primi nici macar o oferta.Joc managere inca de la cm01-02,stiu sa vand jucatori,am zis ca ar fi bine sa precizez. Multumesc anticipat,sper ca o sa ma ajute ci…
-
- 7 replies
- 3k views
-
-
Salut, Am si eu o mica problema. Am ajuns cu echipa pana in anul 2018 si in pauza dintre sezoane, cand sa setez bonusurile pentru castigare, domnul FM 2013 da o eroare. Atasez screen shot cu eroare. Daca cineva are idee despre eroare si cum se poate remedia va rog sa-mi transmiteti. Precizes ca jocul este original.
-
- 1 reply
- 2.2k views
-
-
Salutare ... Suna cam ciudat sa intreb asa ceva. Cine ma poate ajuta am o mica problema in joc, nu pot sa intru in meci sa il vad, cand dau sa continui imi sare peste meci si imi da direct rezultatul, nu stiu ce sa fac sa rezolv aceasta problema, joc fm de de peste 4 ani dar nu am avut problema asta niciodata . Scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am stiut unde, sunt nou pe forum .
-
- 3 replies
- 2.4k views
-
-
Howdy, De un sezon si ceva mi se accidenteaza aberant de multi jucatori...chiar si 2 pe meci.Si asta se intampla aproape in fiecare meci, uneori mai scap 2-3 meciuri, dar oricum nu fara 3-4 accidentari pe luna.Accidentari de obicei de 2-3 luni.Am schimbat si echipa si antrenorii si physios...si nimic, am setat tackling pe cautious&stuff.Deja devine enervant si ma gandesc sa renunt la salvare...acum cateva meciuri nu aveam echipa sa joc in UCL.
-
- 5 replies
- 2.2k views
-
-
Salut, am cautat pe forum dar nu am gasit problema asta, si vroiam sa va intreb daca stiti despre ce e vorba. Imi cer scuze daca nu trebuia sa creez un topic nou. Mersi
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
Am modificat stadionul in FMRTE iar in joc la "View Club" imi arata ca stadionul este Ceahlaul(acela nou).Dar de jucat,tot pe stadionul Municipal se disputa meciurile.E nevoie sa astept un sezon sau...? Am facut modificarea si am asteptat 3 meciuri acasa,nimic.Thx
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
Salutare, Ati putea sa ma ajuti cu niste printscreen-uri la urmatorii jucatori : Rafael Stanescu (Dinamo) Alexandru Vagner (FC Brasov) Valeriu Lupu (Steaua) Alexandru Mateiu (FC Brasov) Cristian Puskas (Steaua) Alexandru Florean (FC Bihor Oradea) Fac niste cercetare si vreau sa vad cum se dezvolta in alte scenarii. Am avea nevoie de screen cu Attributes si echipele pe la care au trecut. Va multumesc anticipat.
-
- 4 replies
- 2.1k views
-
-
Salut.. De curand am descarcat FM 2013 de pe filelist(am auzit ca a aparut varianta cu un crack bun) si chiar a functionat si inca functioneaza. Dar m-am gandit ca vreu sa ma joc prin editor si cand sa intru in editor... nu era. Deci cam asta e problema ca nu am FM editor. Anul acesta asa e jocul fara editor sau trebuie hackuit putin? Astept niste raspunsuri. Multumesc anticipat.
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
Puteti sa-mi dati un link de download pentru cupa Liechtensteinului pentru ca ar fi interesanta o cariera acolo,joci undeva prin ligile inferioare in Elvetia si in singura competitie din Liechtenstein. Ca mi-am adaugat mai multe ligi din Europa dar la asta nu gasesc.
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
-
Cred ca titlul creioneaza foarte bine si continutul topicului . Am dreptate ? Asta e primul topic deschis de mine pe acest forum,m-am gandit ca nu ar fi rau sa avem un astfel de topic in care sa facem "haz de necaz" povestind sau doar postand screenshoturi in care "am dat cu stangu-n dreptul".Prin urmare,acesta va fi unul al oamenilor seriosi care joaca FM si cu bune si cu rele,nu a antrenorilor care iau Europa League in primul sezon cu Steaua,sau mai stiu eu ce grozavie.Pana acum,nu am jucat FM13.Nici macar nu am avut curiozitatea asta la cate critici am citit din partea userilor.Am jucat insa FM07,08,putin 09,2010 si 2011,dar din pacate nu mai am screenurile La primu…
-
- 9 replies
- 3.2k views
-
-
Am o mare problema. Dupa 6 ani de cariera primesc un crash la orice ash incerca intr-o anumita zi. Am incercat urmatoarele: 1) Am folosit GoH pentru ziua respectiva si cu 5-6 zile inainte si dupa 2) Am salvat sub alt nume cu cateva zile inainte de crash 3) Am jucat o salvare cu ceva timp in urma (vreo 15-20 zile) . 4) Am mutat salvarea din folderul initial pe alta partitie. Niciuna dintre aceste variante nu a dat roade. Vreo solutie? Sincer mi-ar parea rau de salvarea aceasta , alta nu am si sa o iau de la 0 din nou mi-ar fi foarte greu. Mentionez ca jocul este original , se poate vedea asta si pe steam si a fost cumparat din Altex sub forma de CD.
-
- 7 replies
- 2.8k views
-
-
Am inceput o cariera la benfica si am observat ca aveam 3 jucatori care erau deja transferati (filip djuricic, elbio alvarez ,clesio bauque ) ;cand am intrat sa vad cat de buni sunt am observat ca la attributes aveau linie(-) la toate capitolele.Stie cineva daca e ceva normal sau daca e o problema la mine?si daca e o problema la mine stiti cum poate fi rezolvata?
-
- 4 replies
- 1.9k views
-
-
-
Salutare. Cum pot face sa preiau echipa de rezerve a clubului ? In cazul meu Dinamo II. Tin sa mentionez ca din staff resp. nu merge.
-
- 12 replies
- 2.6k views
-
-
Ar putea cineva sa editeze echipa Monaco si sa bage budgetul de transferuri din realitate? Si la jucatorii care vor semna din vara sa aiba la preferinte pe viitor AS Monaco.
-
- 28 replies
- 4.8k views
-
-
Salut.As avea o intrebare.Sper ca ma puteti ajuta.As avea nevoie de ceva bani in FM 13.Sunt in timpul pauzei de iarna,cu Pandurii in sezonul II,si as vrea sa imi intaresc echipa cu cativa jucatori ale caror contracte vor expira in vara,printre care si Nicusor Stanciu. Problema este ca inainte sa imi dau seama ca imi pot intari echipa cu multi jucatori de calitate in vara,am facut un transfer destul de scump Salnaes(1.7 milioane).Am vrut sa am un jucator polivalent mai departe in UCL,desi nu stiu daca il voi arunca in joc din prima,fiindca are doar 19 ani. Acum as avea nevoie ne niste bani,destul de rapid.Problema este ca de la conducere nu pot sa primesc nimic,chiar da…
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
-
Am nevoie de screenshot-uri pentru al crea la football manager 2012.
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
Am nevoie de screenshot-uri pentru wonderkids. Primul ar fi Grozav de la Petrolul
-
- 2 replies
- 1.4k views
-
-
Am si eu o problema, nu stiu daca a mai intalnit-o cineva. Dupa 3 -4 sezoane la o singura echipa, orice jucator ar executa penaltyurile, le rateaza. Am un joc inceput cu Juventus, la care am stat 2 sezoane. M-am transferat la Barcelona si dupa alte 2 sezoane pline cu doar 1sau 2 penaltyuri ratate in total, am inceput sezonul 5... Din 6 penaltyuri in toamna, am ratat 5 (3 cu Messi si doua cu Caprari - 13 rating in 2016). M-am enervat si am inceput o cariera cu Farul. Primele 3 sezoane au fost ok (2 in liga a doua, al treilea in prima liga). Inceputul sezonului 4: 3 penaltyuri - toate ratate cu acelasi jucator care in primele sezoane le transforma fara probleme... Ati ma…
-
- 8 replies
- 2.5k views
-
-
La sfarsitul sezonului 2018, pe 29 iunie, jocul meu nu mai avanseaza si apare urmatorul anunt : crash.....FM 2013 v13.3.3.359652. Nu am reusit sa ii dau de capat. Aveti idei? Ceva? Orice? Va dati seama ca sunt o legenda la cele 2 echipe pe care le manageriez si mi-ar parea tare rau sa nu pot continua.
-
- 0 replies
- 1.7k views
-
-
Joc in campionatul Chinei cu Guangzhou Evergrande si am ajuns in finala Champions League al Asiei dar e pusa in aceeasi zi cu niste meciuri din preliminarii si-mi pleaca niste jucatori la nationala si nu mai am cu cine juca finala si pierd. Si cu un an in urma am pierdut supercupa, pentru ca la fel in loc sa-mi joace in supercupa, s-au dus in nush ce amical tampit. Si iar am pierdut. Nu mi se pare corect. Intrebarea mea este, cum as putea sa fac ca sa nu mai plece jucatorii la nationala? Semnalez ca nici macar nu am posibilitatea sa adaug alti jucatori si deci joc cu 11, fara rezerve si doar cu cativa titulari. Vreau sa castig finala si pot, daca as juca cu titularii ple…
-
- 8 replies
- 2.5k views
-
-
-
Salut. Am creat o competiție internă puțin diferită de ce e acum. Nu știu dacă o să jucați dar pentru cine numai are ce face, mi-ar place dacă ar încerca și competiția mea. ROMANIAN PROFESSIONAL FANTASY LEAGUE RPFL – este o ligă propie cu reguli proprii (gândite de mine – unele bune altele nu), cu premii mai mari, jucători mai talentați. Competiția aceasta conține 4 ligi jucabile ( Liga 1, Liga 2, Liga 3 – Gr. A / Gr. B, Liga 4 – Gr. A / Gr. B / Gr. C / Gr. C ). Povestea începe când din cauza plictiselii, Mitică și Sandu își dau demisia, lăsând Liga profesionistă de fotbal din romania, de izbeliște… Nu a durat mult până un personaj, încă necunoscut, a p…
-
- 3 replies
- 2.6k views
-