FM Career - jocul standard
Discutii generale despre jocul standard
153 topics in this forum
-
Nu stiu daca am postat corect aici, dar nu prea vad unde in alta parte. Este posibil sa se adauge cumva melodia de la fiecare cupa europeana, internationala si asa mai departe? Ma refer, atunci cand joci in cupele europene, internationale, etc, la fiecare inceput de meci sa cante melodia reprezentativa, in intregime sau un refren mai scurt, sau ceva de genul... Si daca se poate adauga incurajarile suporterilor la diferite echipe in timpul meciului, precum are Liverpool (ar fi frumos)
-
- 27 replies
- 5.7k views
-
-
The latest Football Manager 2013 update is now available, including a number of match engine fixes. To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically. If you have any technical issues, please report them on http://community.sigames.com. Please note, this is NOT a data update and will not include any of the January transfers. The new build includes, but is not limited to, the changes below:
-
- 35 replies
- 7.6k views
-
-
Intrebare de baraj: cum pot genera jucatori romani, inclusiv numele lor la o alta echipa, din afara Romaniei, din editor? Am incercat la o echipa din Anglia, am schimbat la based nation pe Romania, dar imi genereaza jucatori cu nume englezesti, de nationalitate romana.
-
- 9 replies
- 3.5k views
-
-
-
Salut, De cand joc FM nu am vazut niciodata optiunea de a reprograma un meci sau macar incercarea de a reprograma(cu solicitare la liga). Ar fi ideal sa se poata face acest lucru deoarece am avut de curand meci in prima liga duminica si apoi am avut marti in Champions League. Eu spun ca ar fi buna ideea de a face o solicitare la liga sa se reprogrameze un meci, macar cu o zi mai devreme sau mai tarziu. Voi ce ziceti de ideea asta?
-
- 5 replies
- 2.2k views
-
-
Salut, Voi ce atribute urmariti atunci cand semnati un asistent ?
-
- 3 replies
- 2.3k views
-
-
Cum pot avea controlul asupra echipei a 2-a ? La fm 2012 imi aduc aminte ca la team policy puteam sa setez sa joaca aceeasi tactica ca prima echipa, mai erau cateva optiuni..puteam sa pun un manager care sa se ocupe de echipa...acum vad ca nu mai pot face nimic. joc la villarreal, echipa a 2-a este undeva in a 3-a liga din spania. daca le trimit jucatori buni, poate promova? nu-mi arata nici macar ce meciuri au jucat, ce jucatori au folosit, nu pot sa vad evolutia jucatorilor de la echipa a 2-a ... Ce ar trebui sa fac?
-
- 5 replies
- 2.3k views
-
-
Salut. Cand se updateaza transferurile din iarna ? estimativ..
-
- 1 reply
- 1.9k views
-
-
Salut, am instalat jocul pe 2 calculatoare... Pe primul (cel de acasa) steam-ul se poate conecta la internet sa-si faca update-uri etc, iar cel de al doilea (din deplasare) care nu are conexiune la internet. Ehh pe cel de acasa ma joc fara nici o problema, salvez jocul, pun salvarea pe stick si cand incerc sa rulez salvarea pe calculatorul din deplasare imi zice ca nu o poate incarca... Daca stie careva care e problema si ma poate ajuta, ii multumesc anticipat. P.S. Cu salvarea asta sunt in sezonul al doilea (la jumatate, luna februarie), si am mai mutat salvarea de pe un calculator pe altul pana acum si nu mi-a facut probleme. Problemele apar doar pe calc din deplasare…
-
- 5 replies
- 2.1k views
-
-
Am si eu o intrebare...nea Gigi a decis sa imi faca stadion la Steaua, dar vreau sa stiu daca o data cu stadionul vor fi imbunatatite facilitatile de antrenament, baza de tineri etc.??
-
- 9 replies
- 3k views
-
-
Care este cea mai eficienta metoda pentru dezvoltarea tinerilor cu potential mare? De ex: am un tanar de 16 ani, cu 5 stele la potential. Ce ar fi cel mai bine pentru el ca sa ajunga la valoarea maxima? sa il tin la echipa de tineret ? sa il imprumut (dar daca nu joaca multe meciuri la echipa respectiva, ma gandesc ca nu e prea eficient) ? in echipa mea nu prea are loc momentan ca am jucatori buni pe pozitia lui .... Voi cum procedati cu acesti tineri cu potential foarte mare?
-
- 27 replies
- 5k views
-
-
Salut, As avea si eu nevoie de ajutorul vostru, Mi-am descarcat un skin pentru fm2013, dar nu ma pricep cum trebuie procedat pentru a ma putea folosi de noul skin. Multumesc anticipat.
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
Ce Jucatori Si-Au Schimbat Atributele Fata De Fm 2012? Diferentele sa fie cat de cat mari.
-
- 4 replies
- 1.9k views
-
-
Am nevoie de cateva screenshot-uri cu pagina atributelor ale urmatorilor jucatori : Constantin Nica, Gabriel Iancu, Chiriches, Razvan Ochirosii, Alexandru Maxim. Va multumesc frumos!
-
- 2 replies
- 1.7k views
-
-
Salutare, voi aveti problema mea? Foarte multe accidentari, la fiecare meci, daca nu la 2 meciuri sigur 1 accidentat. Antrenez la Inter si echipa mea este macinata de accidentari si suspendari...este un bug sau fotbalul in Italia este foarte epuizant si se rup repede fotbalistii ?
-
- 7 replies
- 2.4k views
-
-
-
Din anumite probleme am fost nevoit sa reinstalez sistemul de operare. Am instalat steam-ul, m-am logat , si am incercat sa reinstalez fm13. Aici nu ii dau de cap,am incercat cu sa introduc si codul din carticica de la CD si imi zice: codul a fost folosit, pai daca eu l-am folosit pe acelasi cont pana aseara .....deja e ilogic ce pot face?
-
- 31 replies
- 6.6k views
-
-
Am o licenta de Counter Strike Go si una de Dota 2.In schimbul lor as vrea una de football manager daca aveti Multumesc!
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
La ideea mea, bunul meu prieten SlobaGrobar de pe FM-Balkan a creat o noua competitie dedicata cluburilor din Estul Europei si anume UEFA East GAZPROM League. Este o cupa de iarna in care joaca echipe impartite in patru urne valorice din urmatoarele tari : 1: Romania ]Russia ]Ukraine 2: Bulgaria Croatia Czech Serbia Poland 3: Bosnia Belarus Slovakia Slovenia Hungary 4: Armenia Azerbaijan Georgia Moldova Montenegro Albania Macedonia Competitia se desfasoara in pauza de iarna (Dec - Feb), are ca scop mentinerea cluburilor puternice in "priza" singura problema…
-
- 13 replies
- 3.3k views
-
-
Imi cer scuze daca mai exista acest topic , insa eu nu l-am gasit. A gasit cineva un asemnea pack , macar cu cele din romania , mult mai bine ar fii cu toate din europa sau din lume , multumesc.
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
Change list 13.2.2 - Optimised match processing speed for network clients - Fixed crash during processing linked to co-ownerships - Fixed crash during processing linked to missing stadium data - Fixed state saving of staff responsibility setting for match preparation (FMC) Change list 13.2.1 (ME 1325) - Further refined engagement of ball player - Toned down speed players can run with ball a little - Slight toning down of run with ball probability - Fine-tuned kick and header accuracy a little further These changes should help to fix the following issues; - Players dribbling through the middle of the pitch too easily, too often - High…
-
- 8 replies
- 4.3k views
-
-
Dupa cum spune titlul, as avea nevoie de un AMR cu rolul de IF care sa fie in stare sa inscrie minim 10 goluri pe sezon. Joc cu Chelsea, sunt in al 3-lea sezon ( e aproape terminat), si pentru al 4-lea sezon as avea nevoie de un jucator de acest gen. Pe stanga il am pe Hazard care da cam 30 de goluri pe sezon, il pot folosi pe Neymar ( poate juca si pe dreapta, dar nu da goluri deloc de pe acea parte...), Marin, am si cativa pusti gen Piazon sau Joao Rodriguez, care la fel fac treaba foarte buna, dar de pe dreapta pur si simplu nu marcheaza nici unul. Moses da cam 5 goluri, Mata nu da randament acolo, Oscar la fel. Bugetul in care as dori sa ma incadrez ar fi cam …
-
- 18 replies
- 3.3k views
-
-
am un bug la fm 2013...cand dau la meeting cu staff-ul imi iese din joc...ce sa fac?
-
- 59 replies
- 11.1k views
-
-
Astazi mi-am cumparat jocul, m-am pus sa-l instalez, si dupa grele incercari cu steam-ul, care timp de cateva ore a tot facut ceva update, am reusit sa intru in joc! Vreau sa joc cu Steaua si spre deosebire de alti ani, eram entuziasmat ca in sfarsit o sa am o echipa cat de cat acceptabila, cu Rusescu, Chipciu, Chiriches, Bourceanu, Pintilii, Tatarusanu. Ce m-a surprins din start e valoarea jucatorilor!!! La CFR cel mai scump e Muresan 0,7 Milioane Euro; la Dinamo Alexe 0,5 mil, Luchin 0,3 mil; Grozav 0,05 mil ) ; Maxim 65 mii; si sa nu mai vorbim de cei de la Steaua ... Tatarusanu 450 mii, Bourceanu 675 mii, Chipciu 525 mii; Pintilii 300 mii, 2 jucatori peste 1 milion in…
-
- 23 replies
- 2.7k views
-
-
Buna seara ! Mentionez inca de la inceput , ca sa nu fie nici-o problema , ca am jocul original . Problema pe care o am este aceea ca imi da crash dupa 2-3 meciuri jucate ( dupa ce pun logo pack sau face pack sau orice legat de grafica ) . Astept un raspuns daca stie cineva cum pot rezolva problema asta !
-
- 31 replies
- 5.5k views
-