Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Calificari Pierdute In Prelungirile Prelungirilor...Ai Spart Monitorul ?


Flavi

Question

Cred ca titlul creioneaza foarte bine si continutul topicului . Am dreptate ?

Asta e primul topic deschis de mine pe acest forum,m-am gandit ca nu ar fi rau sa avem un astfel de topic in care sa facem "haz de necaz" povestind sau doar postand screenshoturi in care "am dat cu stangu-n dreptul".Prin urmare,acesta va fi unul al oamenilor seriosi care joaca FM si cu bune si cu rele,nu a antrenorilor care iau Europa League in primul sezon cu Steaua,sau mai stiu eu ce grozavie.Pana acum,nu am jucat FM13.Nici macar nu am avut curiozitatea asta la cate critici am citit din partea userilor.Am jucat insa FM07,08,putin 09,2010 si 2011,dar din pacate nu mai am screenurile :fight:

La primul FM jucat,si anume 2007,am inceput cu echipa mea preferata din Italia : Inter .

Aici am avut o singur dezastru si anume o calificare pierduta 2-0 in tur,3-6 retur cu Werder Bremen in sferturile de finala UCL.

La 2008,am incercat cu o echipa mult mai slab cotata decat Inter : Pandurii Targu Jiu. In primul sezon,dupa 25 etape parca eram pe locul 4,loc ce ducea in Europa.Dupa a urmat insa dezastrul,facand doar 2 puncte in urmatoarele 7 meciuri.Am terminat pana la urma pe 9.Prin sezonul 3,reusisem o performanta remarcabila : am ajuns in semifinalele cupei dupa ce le-am eliminat,pe rand,pe International Curtea de Arges,UTA,Poli si apoi urmand dubla mansa cu Steaua. Meciul din Ghencea a fost "WOW",victorie 5-1,5 goluri Rusescu.Meciul din retur a fost insa...de c***t . 1-4 minutul 88,1-5 minutul 90,1-6 minutul 90+4. Frumos,nu ? Imi pare rau ca nu mai gasesc si ss-ul.

Ultima "performanta" de acest gen a fost cu Australia in FM11.Facusem o nationala foarte buna,jucatorii de baza fiind Mark Bresciano,Tim Cahill si Scott Mcdonald (daca imi amintesc bine) si am pierdut calificarea la WC14 dupa ce am dominat tot meciul cu Iran.Peste 15 suturi pe poarta,ei avand doar 2 in tot meciul.Scor final : 1-1

S-a ajuns la penalty-uri.

1-0 Australia

Iran rateaza

2-0 Australia

Iran rateaza

Si apoi a inceput seria "magica" :wtf: .

Spre "norocul" meu,in niciuna din aceste dati nu am zarit mouseul "dezmembrat" sau tastatura fara vreun buton.

Daca va mai posta cineva in acest topic,sper sa ma faca sa ma simt linistit stiind ca nu sunt singurul care a avut parte de astfel de dezastre.O zi buna in continuare ! :)

Link to comment
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

N-ai fost singurul. Si in realitate se intampla exact acelasi lucru. Ultimul exemplu: Dormund a pierdut finala UCL cu rivala Bayern in minutul 90. In Europa League, Benfica a pierdut finala in min 94 cu doar 3 de prelungiri, dupa un corner gratuit.

Cel mai cunoscut caz ramane finala de Champions League din '99 pierduta de Bayern cu Man Utd, dupa ce conduceau cu 1-0 in minutele de prelungiri, 3 la numar, au primit 2 goluri in minutele 91 si 93.

Asa au aparut si casele de pariuri.

Link to comment
Share on other sites

Cu Inter contra lui Man Utd. m pierdut calificarea dupa 5-1 in tur cu 4-0 la away goal , ultimele 3 goluri fiind inscrise dupa min 80, ultimele 2 in prelungiri, cu totii patim asta, Asa e facut jocul, si mi se pare foarte realist, chiar daca in subiectivitatea noastra cateodata cautam motive si bug-uri imaginate :)

Link to comment
Share on other sites

Eu intr-o salvare anterioara am luat campionatul in ultima etapa pe Stamford Bridge. 1. Chelsea 82p, 2. Arsenal 81p.

In min 60 conduceam cu 2-0, iar in min 89 ma egaleaza Chelsea, 2-2. Numai ca in min 94 Stevan Jovetic o baga in atze si iau campionatul.

Link to comment
Share on other sites

Uneori ar trebui sa ne filmam cand jucam FM. Mi-ar place enorm de mult sa fac o compilatie cu reactii nervoase/de fericire.

Mi-ar fi rusine sa postez reactiile mele de fericire. Cele nervoase sunt mai cumpatate, dar alea de fericire sunt showoff total :))

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy