Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Problema Mare


neoh00

Question

Joc in campionatul Chinei cu Guangzhou Evergrande si am ajuns in finala Champions League al Asiei dar e pusa in aceeasi zi cu niste meciuri din preliminarii si-mi pleaca niste jucatori la nationala si nu mai am cu cine juca finala si pierd. :( Si cu un an in urma am pierdut supercupa, pentru ca la fel in loc sa-mi joace in supercupa, s-au dus in nush ce amical tampit. Si iar am pierdut. Nu mi se pare corect. Intrebarea mea este, cum as putea sa fac ca sa nu mai plece jucatorii la nationala? Semnalez ca nici macar nu am posibilitatea sa adaug alti jucatori si deci joc cu 11, fara rezerve si doar cu cativa titulari. Vreau sa castig finala si pot, daca as juca cu titularii plecati la nationala. VA ROG, AM NEVOIE DE AJUTOR!

Link to comment
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

O solutie mai eleganta e sa detii FMRTE si cu o zi inainte de chemarea jucatorilor la nationala, sa-ti "accidentezi" toti titularii. Dupa ce vine mesajul de la managerul nationalei, ii "vindeci".

Problema e ca jocul e facut pentru a copia la maximum realitatea, cu exceptia cazurilor cand se mai fac si exceptii. Da, in viata reala, jucatorii sunt chemati la lot pe data de 7. Dar daca echipa de club x joaca in aceeasi zi un meci, jucatorii sai sunt exceptati pentru o zi. In joc nu se implementeaza logica asta, desi nu ar fi tare greu: iti cheama nationala jucatorii, ar trebui sa ai posibilitatea sa ceri o zi, doua intarziere daca ai un meci oficial programat in acea zi.

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Da, probabil el doreste sa se implementeze ideea urmatoare "Clubul este de acord ca jucatorii x, y, z, m, n sa se prezinte la lotul echipei nationale, dar din data/luna/anul. "

Ar fi o idee buna sa se implementeze chestia asta, desi cred ca acest tip de eveniment se intampla doar in Romania.

Link to comment
Share on other sites

Mersi alexandru.... buna ideea... esti cel mai tare. :)

MIMO, nu e vb de asta, dar frate, gandeste-te si tu, e o sansa unica sa joci in finala si eu nu am decat 11 jucatori in tot lotul pentru meciul ala fara nicio rezerva, nu am portarul titular, nu am fundasii centrali titulari, atacantul meu de baza, nimic, am doar 4 titulari, deci, nu poate astepta o zi sa joace si jucatorii mei titulari finala. Chestia e ca nu pentru ca au meci in ziua respectiva nu ii am, ci pentru ca sunt in lot. Meciurile au fost cu doua zile inainte.

In mare parte, nationala chinei e formata din echipa mea, sunt un fel de "steaua chinei", cand vine vorba de nationala. :))

Inca ceva, am si cativa titulari accidentati, de aia am ajuns in situatia asta, fara iesire, dar acum voi avea una, noroc cu ideea geniala a lui Alexandru. Nu-mi place sa trisez, asa ca nu m-am gandit la tertipul asta, dar in aceasta situatie, nu am incotro.

Link to comment
Share on other sites

Am reusit sa castig meciul cu 2-1 batandu-i pe Ulsan cu mult noroc si jucand untra defensiv cu 5 fundasi. Am avut noroc si nu mi s-a accidentat nimeni. Totusi nu m-a ajutat cu nimic preluarea chinei cu alt manager. Trebuia sa fac asta cu mult in urma, de unde eram eu, nu mai puteam face nimic. Dar ma bucur c-am castigat finala.

Link to comment
Share on other sites

c-am? nu, nu, nu....

Am scris corect. :)

PS: Sa va zic si continuarea. Datorita castigarii finalei, am participat in Campionatul Mondial al Cluburilor si am castigat finala in fata lui manchester united cu un 1-0 chinuit in min 80 si cu doi oameni in minus. Portarul a facut minuni. Nush cum am castigat dar s-a intamplat. Au ratat aia in prostie si eu am avut un singur sut pe poarta si am castigat meciul. :)))))

De fapt am jucat in sferturi cu Kashima, i-am demolat cu 5-2, dupa care i-am batut pe International cu 3-1 in semifinale si in finala pe Manchester United cu 1-0.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy