Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

''Deadline'' Transferuri


Bogonici

Question

Salut.As avea o intrebare.Sper ca ma puteti ajuta.As avea nevoie de ceva bani in FM 13.Sunt in timpul pauzei de iarna,cu Pandurii in sezonul II,si as vrea sa imi intaresc echipa cu cativa jucatori ale caror contracte vor expira in vara,printre care si Nicusor Stanciu.

Problema este ca inainte sa imi dau seama ca imi pot intari echipa cu multi jucatori de calitate in vara,am facut un transfer destul de scump Salnaes(1.7 milioane).Am vrut sa am un jucator polivalent mai departe in UCL,desi nu stiu daca il voi arunca in joc din prima,fiindca are doar 19 ani.

Acum as avea nevoie ne niste bani,destul de rapid.Problema este ca de la conducere nu pot sa primesc nimic,chiar daca am adus ceva bani la club in sezonul asta...

Singura solutie este sa il vand pe Spas Delev,jucator pe care as scoate o suma frumusica.Insa problema este ca pana sa reusesc eu sa il vand,alte echipe reusesc sa il ia pe Stanciu..(el ar veni pentru minim 3000p/w,iar eu ii pot oferi in momentul de fata maxim 1600..)

Ca sa fiu mai scurt si la obiect:nu le pot impune cluburilor cand sa se hotarasca sa imi ia un jucator.Sau mai precis cand el se hotaraste sa semneze cu un anumit club.In cazul meu doar un singur club e dispus sa ofere cat vreau eu pe Delev,insa procedura dureaza prea mult....

Multumesc anticipat pentru raspunsuri :wave:

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

Nu cred ca poti face asa ceva. M-am intalnit si eu cu probleme similare de multe ori. Ce poti face e sa-l vinzi pe Delev pentru o suma potrivita si sa incepi sa cauti jucatori cu acelasi profil ca a lui Stanciu.

Nu poti sta intr-un singur jucator.

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca poti face asa ceva. M-am intalnit si eu cu probleme similare de multe ori. Ce poti face e sa-l vinzi pe Delev pentru o suma potrivita si sa incepi sa cauti jucatori cu acelasi profil ca a lui Stanciu.

Nu poti sta intr-un singur jucator.

E gratis...si roman.E tanar,polivalent,wonderkid,cu foarte mare potential si cere si salariu mic.Jucatorul perfect .Sper sa gasesc ceva de facut,desi nu prea stiu ce.Credeam ca e vreo optiune ascunsa si nu stiu eu de ea.Daca nu,asta e.... :twitch: .Merci pentru reply.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy