Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Ce Face Molodeanu?


Recommended Posts

am si eu o mare nedumerire :-? joc de vreo 13 ani manager iar fm din 2001...acum ma joc cu baietii, am facut o retea locala in spatele blocului sub cires..suntem vreo 4 handralai :))..iar unul dintre noi.."rivalul de moarte" nush cum a dres-o el de a facut transferuri de 26 d milioane la dinamo :-|..avand buget de stard de 2.7...am mai jucat odata cu el in italia, era la roma unde ii daduse 0.0 milioane euro si a facut intr-un final transferuri in valoare de 100 de milioane :-|..intradevar si vinde foarte mult, de exemplu la dinamo a vandut app toata echipa si cine era in plus era out (mutual termination), scade si salariile (spune el), probabil ii mai cere si lui Nea' Nicolae Badea, umbla la buget (transfera de la wages la transfers) etc...dar totusi 26 d milioane :-|...mai spunea el ca s-a afiliat cu juventus sau are parteneriat cu ei nush ce cacat...si ca i-ar da ei ceva bani dar in cazul in care isi doresc un jucator de la el il iau cu forta...stie cineva cev? ce manevre face moldoveanu ca vreau sa-i rup fasu' in seara asta >:) .....

Link to comment
Share on other sites

E posibil ce spune. Daca vinzi 5-6 jucatori buni automat reduci si wages + cateva milioane de transferuri. Daca ceri si buget mai mare mai castigi ceva. Ca exemplu, in primul sezon la steaua am ajuns la 12M buget transferuri si am vandut cam 6jucatori pe bani, restul free pentru reducerea salariilor. Cu acesti bani cumperi jucatorii in rate si vei vedea ca e posibil sa faci ca si el.

Link to comment
Share on other sites

O varianta ar fi cum au spus si cei de mai sus, acele in-game editors. O alta varianta ar fi sa adauge un manager nou, la o echipa mare, si sa cumpere jucatori de la Dinamo pe bani multi, dupa care se retrage cu managerul proaspat creat. Uitate pe ce sume a vandut jucatorii. Oricum, cel mai probabil a umblat cu editoare.

Link to comment
Share on other sites

nu ar fia vut cum sa adauge un manager nou pt ca apara in Game Status si am fi vazut..plus ca nu sunt foarte idiot incat sa nu ma fi uitat ce a vandut cum si pe cati bani...a vandut in valoare de 3.7milioane..iar bugetul de start vreo 2.7 cu ce iti mai ia board'ul raman aproximativ 5-6 milioane..transferi totul din wage in transfer buget si se fac aproxomativ 10-12milioane..

in legatura cu editorul..eu stiu ca daca modifici ceva nu poti salva peste Default database..dar e posibil sa fi facut asta :-?? dar cum iti explici ca are Balance de 6milioane(adica cel real) si suma alocata pt transferuri e de 2.7milioane(adica cea reala... bine a fost ca s-a consumat..eu am laptopul in fata..pot sa intru la echipa lui sa vad toate astea) deci...ce moash'sa pe gheatza:-? oricum e tare omu

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy