Jump to content

Facepack si echipamente

Zona dedicata special pachetelor de fete si echipamente

1. Salutare! Fiind o perioadă ocupată pentru cei ce se ocupă de această bază de date, am creat un tutorial mai jos, în speranța că vor mai fi oameni dispuși să lucreze kiturile românești în Photoshop. [FMRO] CREAREA KITURILOR ÎN PHOTOSHOP Într-o altă ordine de idei, acesta este chiar primul meu videoclip editat, așa că aș aprecia niște feedback, mulțumesc anticipat .

• 0 replies
    • 3.4k views
  2. Started by Claudiu A.,

Am facut un topic unde o sa postez echipamentele facute pentru echipele romanesti L1-L3 si unde o sa va cer ajutorul acolo unde nu gasesc poze...

3. Started by Claudiu A.,

Pentru cei ce doresc kits 3D pentru echipele din L3 va rog sa postati aici poze cu echipamentele si le fac (la cerere 😂) pentru ca sunt multe, si multe nu le gasesc...

• 15 replies
    • 2.2k views
  4. Cel mai probabil, marti sau miercuri va fi lansat Cut-Out Megapack 7.0 pentru Football Manager 2015 pe site-ul celor de la sortitoutsi.net, disponibil ca torrent. Acesta are 6,85 GB si contine 151.569 de imagini cu jucatori, arbitrii si staff de pe toate continentele. Cand torrentul va fi facut public voi reveni aici cu detalii. Complete Pack - 7.0 released 22.10.2014 DOWNLOAD Complete Icons Pack - 7.0 released 22.10.2014 , 152 MB DOWNLOAD Preview:

5. Started by hflorin,

Dupa o cariera de vreo 6 ani, am decis ca este timpul sa schimbam echipamentul FCSB. (ireal - creativ) PS: Accept si cereri!

6. Started by contrlex,

Salutare, Aveti idee daca exista vre-un graphic pack cu Stemele de la echipele din liga 3-a pentru FM 2020? Eu am cautat 2 zile dar nu am gasit, Multumesc

• 2 replies
    • 2.9k views
  7. Started by Raulic,

Care ce foloseste ? Asta pe langa cele basic: Logos, Faces, Kits .. Real Names Fix - https://sortitoutsi.net/downloads/view/50426/fm2020-licensing-and-real-name-fix-file-v01-for-fm20-beta-awaiting-release Huge Database: https://www.fmscout.com/a-huge-database-option-for-fm20.html Instant Result: https://www.fmscout.com/a-wannachup-fm20-instant-result-skin.html - pana apare vreun skin ce il include TCS Skin: https://www.fmscout.com/a-tcs-fm20-skin.html

• 2 replies
    • 3.4k views
  8. Started by hflorin,

In curs de finalizare.... CFR CLUJ CS U CRAIOVA FCSB SEPSI OSK

• 21 replies
    • 5.4k views
  9. Started by ovidiu10,

Ce add-on-uri folositi pentru FM17? Eu nu incep nicio cariera pana nu adaug: - Huge Database option - ofera posibilitatea de a selecta marimea bazei de date "Huge", pe langa cele default "Small", "Medium" si "Large" - FM2017 Real Names And German National Team Fix File - rezolva problemele legate de licente (ex. Nationala Germaniei) - FM2017 Cut-Out Megapack 9.0 - contine 180.487 de imagini cu jucatori, arbitrii si staff de pe toate continentele - FM2017 Metallic Logos Megapack - contine peste 26.000 logo-uri pentru cluburi - Romania SS Kits - FM 17 - echipamentele pentru primele 3 ligi din Romania - Activa…

• 3 replies
    • 4.3k views
  10. Started by hflorin,

Salut, Daca mai este cineva interesat de echipamente, si vrea sa le recreeze cu cele standard oferite de FM2019, va ofer cateva modele simple (mai multe decat cele de mai jos). Descarca v09

• 2 replies
    • 1.7k views
  11. Started by Moonlight98,

Salut, am decis sa dau o mana de ajutor celor de aici in ceea ce priveste fetele de jucatori. O sa ma axez in principiu pe jucatori tineri. Daca cineva gaseste imagini bune cu jucatorii echipelor de la u18, le poate posta aici In ceea ce priveste critica... astept cat mai multe pareri si sfaturi de la persoane care se pricep pentru a putea sa imi imbunatatesc si eu tehnica cu trecerea timpului.O sa revin cu ceva "fete" facute de mine. Salut !

12. Started by AndrusAlexandru,

Haideti sa incepem munca pentru sez 2017/18

• 21 replies
    • 6.7k views
  13. Started by Klod,

Poate cineva sa-mi ofere un KItpack complet pr FM12 pt. LIgile I si II? Multumesc!

• 1 reply
    • 2.6k views
  14. Romania National Team - 23 images DOWNLOAD

• 79 replies
    • 23.8k views
  15. Probabil o sa ma apuc de niste Cut-Out faces, dar as avea nevoie si de un colaborator. Se mai baga cineva ?

• 31 replies
    • 11.6k views
  16. Started by gizmo11x,

Buna, Se incumeta cineva sa faca echipamentele pt Liga 2 (eventual si 3)? M-am uitat pe site-urile unde se fac de obicei echipamentele (sortitoutsi.net, etc) si nu cred ca va face cineva prea repede. Chiar si Liga 1 e pe lista de asteptare inca. Eu nu ma prea pricep dar o sa caut un tutorial si o sa incerc sa fac pt Olimpia Satu Mare. Daca merge bine o sa incerc si alte echipe

• 67 replies
    • 13.1k views
  17. Started by Raulic,

Salut salut ... Mi-am pus in gand un update major pentru Romania la FM Panini Facepack, colectia care ( pe localul meu ) contine peste 188.000 de imagini. Mi-am dat seama ca exista multe lacune, poze vechi, daca nu chiar si mici erori printre resursele disponibile pentru Romania asa ca am inceput urmatorul proiect personal : FM Panini Romania Facepack. Mi-am dat seama ca LPF-ul a facut o sedinta foto obligatorie pentru toate echipele din Romania la inceputul sezonului, am gasit si pozele loturilor la calitate mare, insa voi incepe update-ul pe baza loturilor din acest retur ( play-off/play-out ). Voi incepe sa postez pack-urile pe echip…

• 14 replies
    • 6.1k views
  18. Started by wizarddraq,

Salut baieti, joc de multi ani seria F.M, dar nu am reusit niciodata sa fac un facepack. Ma poate indruma si pe mine cineva sa invat sa creez un facepack? Va rog mult

• 2 replies
    • 2.5k views
  19. Started by Cro-Manager,

Cro-Manager presents the first part of the Exclusive'10 facepacks for the 2015/16. season.This pack contains 3207 pictures from seven different leagues: Premiership, Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1, MaxTV Prva HNL i Prva Liga Telekom Slovenije. You can either download the entire megapack, or every league on its own. Exclusive '10 facepack is a product of the Cro-Manager community, which is making this eye pleasing add-on for Football Manager since 2009. and will continue making it as long as there are people willing to make it. This facepack comes in 140x180 px dimensions so it looks perfect on every skin. Although, in the future we will make special panel…

20. Started by VAmpIR3,

Salut , nu stiu daca asta este locul potrivit pentru intrebare scuzati dar are legatura cu facepack-urile.Am inceput sa imi creez propriul facepack pentru echipele cu care joc dar am o problema , am reusit sa adauca fete la majoritate primei echipe (AC Milan),si la cativa jucatori imprumutati+juniori , dar nu la toti apare fata pe care am adaugato chiar daca am creato si am puso in folderul cu celelalte fete.Cum as putea rezolva accest lucru?Am creat fisierul config cu programul fmXML.

• 3 replies
    • 2.6k views
  21. Started by Cro-Manager,

Cro-Manager GFX presents to you our famous brand - the Exclusive '10 Facepack. With one of the best facepacks available in Football Manager, you will be able to maximize you gaming experience, this year sooner than ever. Superpacks Free Players Superpack 2014./15. Megapacks Serie A - Preview Premiership - Preview Bundesliga - Preview Max TV Prva HNL - Preview 2. HNL - Preview Primera Division - Preview Ligue 1 - Preview Archive Talents Megapack 2013./2014. Croatian Players Megapack 2013./2014. Campeonato Brasileiro da Série A - Preview Work in progress UEFA Champions League Talents Megapack 2014./2015. Source : HERE

• 12 replies
    • 9.5k views
  22. Started by victoras15,

Steaua Home & Away Rapid Home & Away Dinamo Home

• 15 replies
    • 8.3k views
  23. Va salut cu respect, domnilor manageri! Stiti cumva unde as putea gasi echipamentele pentru Liga 2 din Romania?

• 0 replies
    • 3.6k views
  24. Started by rossonero09,

Complete facepack for 71 leagues / 70.000 large sized quality faces / Unique DF11 frame border / Regular updates / Torrent download / DF11 panels http://www.fmscout.com/a-df11-facepacks-2015.html

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy