Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Leut Va Saluta.


leut

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Buna seara.Sunt un jucator destul de experimentat de FM.Il joc cam de prin 2003 dar cu o pauza prelungita intre 2005-2007.Nu pot uita cat de uimit am fost cand am gasit demo-ul jocului pe un cd-u dintr-o revista sarba acum multi ani.L-am jucat si am ramas uimit.Apoi am jucat si fm-ul propriu zis dar in 2005 consideram deja jocul slab si cum nu aveam internet nu aveam mari cunostinte despre urmatoarele jocuri.Apoi am revenit la joc iar acum savurez FM 2009 care este un joc foarte bun comparativ cu celelalte managere de pe piata.Recunosc ca sunt doar un pusti de 15 ani si ca la 10 ani nu puteam sa fac mare branza prin el dar toate au un inceput.Ma consider un jucator mediu de fm,il joc 1-2 sau il joc mai serios daca e vorba de o inclestare on-line.Acum poate unii dintre voi ma cunosc de pe alte forumuri dar sper ca am facut decizia corecta postand dupa ce un lung timp am citit regulamentul de 3 ori si am vazut cum sta treaba pe aici.Va salut din nou si va urez bafta la FM.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

M-am decis sa tin cu echipa locala,cu Gaz Metan Medias.Nu am mari preferinte.In special apreciez fotbalul de calitate si cel la care te uiti cu placere.Pot sa zic si eu ca fotbalul englez este cel care il prefer intr-o duminica dupa ce vin de la un meci gen Gaz Metan-Poli Iasi e o placere sa vezi pustii de la Arsenal sau pe Gerrard intr-un meci.Ma puteti injura ca nu tin cu Dinamo,Steaua,Rapid dar consider ca e mai bine sa iti sustii echipa pe care ai cunoscut-o prima data iar eu nu pot uita meciurile cand ma duceam mititel la stadion.

Link to comment
Share on other sites

Salut si welcome.

Imi place ca la cei 15 anisori ai tai scrii corect nu ca altii. (si eu sunt printre ANALfabeti). <_<

Aceiasi observatie o am si eu. Zilele asta, gasesti f greu pe cineva sa scrie corect in generatia hi5, messenger etc. Parca le-a luat net-ul mintile.

Leutule, toata stima pt tine. Esti o specie din ce in ce mai rara. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Aceiasi observatie o am si eu. Zilele asta, gasesti f greu pe cineva sa scrie corect in generatia hi5, messenger etc. Parca le-a luat net-ul mintile.

Leutule, toata stima pt tine. Esti o specie din ce in ce mai rara. :)

Aceeasi. :B:

Ohh good leut ce faci ma pe aici ?:)Fratica ti-ai schimbat idul sau ce ?ca nu te-am mai vazut on de mult...

Exact ce zicea Vlad...:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Bună, sunt Fane, am 23 (merg pe 24-25) şi sunt un împătimit al seriei FM. Mă bucur că am ajuns pe acest forum minunat, despre care am auzit că este cel mai tare de pe net. Sunteţi cei mai tari şi abia aştept să vorbim despre tactici!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Am somnul agitat, m-am trezit la 10.

Grujel a fost dinamic, ţinea morţiş să facă nişte copii după nişte cărţi de vizită. Aşa că a făcut clubbing, în căutarea Singurei Oferte.

Aseară cică iar era să alunece pe scările de la Expirat. :(

Ultimul, acum a ajuns

Ha, abia aşteptam.

Aşa e că nu am făcut cunoştinţă?

Dai cu presupusu’? Vezi să nu dai de altceva. :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy