Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Salutare :)


x.Cosmy

Recommended Posts

  • Graphics Team FMRo

Salutare .. Mi-am facut cont deoarece sunt un fan al jocului FM 2010 ..Tocmai ieri am luat patchul cu update-urile pentru Liga 1 27.07.2010 ...Sper ca ne vom intelege bine .. La inceput voi explora forumu poate voi afla ceva nou si poate voi gasi ceva .. Dar va rog frumos daca e cineva dispus sa-mi dea un link pentru un patch cu embleme ? :faces Oricum sper sa ne intelegem bine :)

Link to comment
Share on other sites

  • Graphics Team FMRo

Nu cred ca are rost sa fac un story ..Nu prea am imaginatie si decat sa plictisesc lumea sau sa mi se intample cum li s-au intamplat altora sa primeasca in continuare mesaje gen "plictisitor .." "asta nu e un story" "nu mai posta ca nu are rost" etc. ..Si multumesc pentru buna primire...Sper sa primesc o primire calduroasa si din partea celorlalti membri :)

Link to comment
Share on other sites

  • Graphics Team FMRo

Cred ca s-a uitat la ceilalti ce primesc in momentul in care fac un story

Va rog eu frumos nu stiu daca sa mai discutat sau nu aceasta problema dar de feicare data cand ies din joc si vreau sa intru in el iar imi da o eroare gen : "Microsoft Visual C++ Runtime Library...Runtime Error!

Program:I:\Football Manager 2010\fm.exe

R6002

-floating point support not loaded

Multumesc ..

Si da m-am uitat la vreo 3-4 story-uri si am vazut ca cei care nu aveau imaginatie erau criticati .. Gen cel cu UTA Arad care posta doar rezultate si il criticati ca posta doar "gool 1-0" etc . Si nu am prea multa imaginatie .. Pe alt forum tot de joc de fotbal mai exact "Pro Evolution Soccer" nu se face cu story-uri .. Acolo iti prezinti cariera pur si simplu si daca o faci ca un fel de "story" e si mai bine desi foarte putina lume face asa :) Poate unii ma stiu si de acolo desi pana acum nu prea am vazut lume de pe acel forum pe aici ..

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Asta e clona lu' Kellerman dry.gif, scrie prea corect, desi Kelly n-ar zice niciodata ''embleme'' :D

cosminache...bine ai venit...si te-am ruga sa ne rasfeti cu un ''story'' daca se poate rolleyes.gif

Va rog eu frumos nu stiu daca sa mai discutat sau nu aceasta problema dar de feicare data cand ies din joc si vreau sa intru in el iar imi da o eroare gen : "Microsoft Visual C++ Runtime Library...Runtime Error!

Program:I:\Football Manager 2010\fm.exe

R6002

-floating point support not loaded

Multumesc ..

Si da mam uitat la vreo 3-4 story-uri si am vazut ca cei care nu aveau imaginatie erau criticati .. Gen cel cu UTA Arad care posta doar rezultate si il criticati ca posta doar "gool 1-0" etc . Si nu am prea multa imaginatie .. Pe alt forum tot de joc de fotbal mai exact "Pro Evolution Soccer" nu se face cu story-uri .. Acolo iti prezinti cariera pur si simplu si daca o faci ca un fel de "story" e si mai bine desi foarte putina lume face asa :) Poate unii ma stiu si de acolo desi pana acum nu prea am vazut lume de pe acel forum pe aici ..

Ba mai da-te-n ... <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy