Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Cateodata Fotbalul Iti Fute Una Peste Bot...


il muce

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

"Hai! Mars la incalzire ca intri in ultimele 10 minute"

M-am uitat semisictirit la Mister dar zambetul lui stirb m-a facut sa ma ridic de pe banca si sa mimez cateva miscari de stretching.

"Avem 1-0 si suntem promovati. Intri si asiguri spatele, fii relaxat, nu se poate intampla mare lucru, totul e aranjat". Imi facu smechereste cu ochiul. "Ai tinut apararea in spate anul asta si poate ca la anul vei fi capitanul echipei. Asta daca mai ramai aici, doar stii cine e cu ochii pe tine..."

Am privit spre oficiala. Presedintele isi indeasa caciula ruseasca pe cap. Ce tampit! Nu se mai desparte de blana aia de la ultima infrangere din februarie si acum e aproape canicula. Am tras o flegma cand privirile noastre s-au intalnit. 5% marire salariala ?? Ce muist! Alaturi de el isi sufla nasul un impresar cu moaca de cocalar. Eh... Important e ca el e sansa mea de a scapa din vagauna asta.

"Hai! Intra si vezi sa nu exagerezi cu sampania la sfarsit! Pastreaza-te pentru diseara, avem folclor in program!"

Imi tranti o palma peste ceafa, desi asta m-a enervat tot timpul. M-am abtinut.

Am ingaimat ceva si am pornit in alergare spre centrul apararii, locul unde eu eram seful. "Muciulescu! Muciulescu!" tribuna exulta. O adunatura de grasani bezmetici fara familie, casa, viitor si cu un singur scop: sa se lase la burta goala la fiecare meci. Rachiul aprig included.

Genunchiul stang deja imi semnaliza ca 2 saptamani de pauza nu fusesera suficiente. Nu avea importanta, 10 minute puteam sa rezist si apoi venea sarbatoareaaa!

Prima minge e aruncata pe flancul stang unde o umbra pitica se repede dupa ea. Ma smucesc rapid, alerg si... o izbesc cu putere cu piciorul stang. Ratare! Abia am sters-o si m-a sarit... La naiba! Apuc doar sa intorc capul si il vad pe fasnet cum se duce singurel catre poarta... inchid ochii si tribuna amuteste o clipa. Trebuie sa marcam! Genunchiul meu ma curenteaza pentru o secunda.

"Trezeste-te bah Mucea!" urla vocea de pe banca.

Arunc o privire urata. Presedintele isi indeasa si mai bine caciula pe urechi. Dam drumul la minge, mai avem 10 minute dar testosii din fata o pierd ca fraierii.

"Tine pe dreapta. Ai om liber!!" racnesc de parca suntem intr-o finala. Suntem!

N-avem cum sa scapam victoria, astia sunt cu un om in minus gratie unei miscari nefiresti a mainii la un sut in prima repriza. Hent! si presedintele abia si-a stapanit un hohot de ras. I-am calarit si in tur dar am avut ghinionul sa pierdem. Dar ii ardem acum!

Simt cum un obuz se apropie. Ma uit in sus si il vad, vine, e-al meu! "Laaaasi!" Cu capul ? Nuu! Imi azvarl picioarele in aer si o plesnesc cu siretul de nu se vede! Simt ca mingea este neobisnuit de tare si tasneste sange din ea. Wut ?? Pustiu' cade secerat la pamant! Are botul plin de sange.

Nu conteaza, alerg dupa sfarleaza asta care e scapat singur... din nou...spre poarta. Imi pregatesc tacklingul cu lamele mele ascutite. Ma simte si pregateste o pirueta dar il iau cu fulgi cu tot. Genunchiul trosneste groaznic. Cotul lui imi zguduie mandibula.

Inchid ochii. Cateodata fotbalul iti fute una peste bot...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

"Muciulescu, M**e Muciulescu!"

Deschid ochii. Sunt intr-o camera alba, cu pereti inalti. Faianta roasa pe la colturi e gata sa cada. In dreapta un geam din lemn masiv de culoare maronie scorojita sta intredeschis. De acolo se aude... Hmm... sunt imbracat intr-o pijama care nu-mi apartine, intins pe un pat de fier cu o saltea ce a cunoscut mai multi soareci decat pacienti. E proasta rau, ma doare spatele. Picioarele! Picioarele nu le simt... WTF ?? In stanga o perdea mare si galbena dupa care se ascunde nu-mi dau seama ce.

"Blatistule! Blatistule!"

Wut ? Dau sa ma ridic dar un fior imi traverseaza genunchiul stang si cad istovit. Pe hol se aud pasi grei, probabil mai multe persoane trecand. Se deschide usa si intunericul unei siluete masive inunda camera. Ma speriasem dar redeschid ochii. O matahala cat toate zilele ma vede cu ochii deschisi, imi zambeste lasciv si ma intreaba pe un ton baritonal:

"Te-ai trezit, puisor ?"

Mut. O studiez: halat alb, vopsita blonda, rujata rosu aprins, unghii la fel, mai lata in umeri ca mine, o usoara mustacioara ii trada trecutul halterofil, podeaua din parchet vechi scartaie sub apasarea-i domoala.

"Ei hai, ca dom doctor Ciomu nu te-a operat de limba"

Instinctiv duc mana in pantaloni. Pfiu! totul e in regula. Rade si dintii ei galbeni ies la iveala...

"Nu e Ciomu, ala celebru, e frac-su, tot chirurg. Ia sa vedem fisa... Nume ? Muciulescu. Prenume ?..."

Usa scartai usor si isi facu aparitia un tip mic si chel. Duhoarea de tigara ieftina imi invada narile pe masura ce se apropia.

"Aaaah, fotbalistul!" zise gutural. "Tinere, ti-o zic drept. Te-am operat aseara de urgenta. Ruptura de ligamente incrucisate. A trebuit sa ti le tai si pe cele anterioare pentru ca s-ar fi rupt oricum dupa recuperare cand ai fi pus piciorul in pamant. Cum te simti ?"

"Doctore... Cio-mu. Nu-mi simt picioarele"

Nici nu termisem bine de rostit cuvintele ca Margareta, asistenta aflata la 2 pasi de mine facu o miscare brusca si se izbi cu jumatate din greutatea ei peste piciorul meu stang. Un urlet de durere brazda incaperea si aproape lesinai.

Liniste. Si afara. Doar cateva secunde...

"Iesi afara, javra ordinara! Iesi afara, javra ordinara!"

"Fundul te doare ?"

"Acum ca ma intrebati parca da..."

"A trebuit sa-ti facem un examen proctologic. Erai suspect si de fisuri anale."

"???"

"Revenind... tinere! Recuperarea va dura un an jumate-doi iar in primele luni piciorul va fi imobilizat. Fotbal nu vei mai putea juca niciodata! Te lasam sa te odihnesti. Mai am si alti pacienti de vizitat"

In timp ce doctorul se indrepta spre usa, murmurai mai mult pentru mine "Fotbal nu voi mai putea juca ?". Margareta deschise fereastra.

"Blatist ordinar! Blatist ordinar!"

"Bai baieti, mergeti acasa va rog frumos si lasati-l pe Muciulescu sa se odihneasca, altfel voi fi nevoita sa cobor la voi si sa va ard o tata peste bot de o s-o pomeniti pe ma-ta!"

Se indrepta spre usa si inainte sa o inchida imi zise surazand de sub mustacioara:

"Gata, e liniste. Iepuras, Slava Domnului ca vei mai putea merge!"

Usa se inchisese si de dupa perdea se auzi o voce care ma incremeni:

"Fii fara grija, fiule! Domnul sa te aiba in paza!"

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Muciulescu asta e romanas de-al nostru sau e tiganus de-al lor? Ca daca inchid ochii vreo 10 secunde si zic de 2-3 ori: Mu-ciu-le-scu, Mu-ciu-le-scu, imi apare numai negru in fata ochilor.

Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

"Fiule, Bunul Dumnezeu are grija de fiecare suflet de pe pamant si niciunuia nu-i da mai mult decat poate duce"

Perdeaua galbena fu trasa usor-usor la o parte si in fata ochilor imi aparu un pat identic cu al meu. Pe el se afla un individ inalt si subtirel, cam la 38-40 de ani fara un fir de par alb in cap si purtand ochelari. Barba ce-i cobora spre piept ii trada profesia ecumenica.

"Dar tu cine p**a mea esti ?"

"Sunt parintele Mitropa, fiule, de la Manastirea..."

"Parinte! Cu tot respectul dar pe mine nu ma atrag chestiile astea bisericesti, cu credinta and shit, ok ? Spune-mi tu de ce Dumnezeu mi-a dat accidentarea asta nenorocita si nu voi mai putea juca fotbal niciodata, eh ? Poti sa-mi spui ? Poti ? POTI ?? Pentru mine preotii sunt ca arbitrii, falsi impostori ai dreptatii si crede-ma... parinte ca am cotonogit cativa dintre ei. Cu preotii n-am inceput dar nu e timpul pierdut"

"Dumnezeu are o misiune pentru toti pe acest pamant."

"Ya, ya, ya, whatever... Da cu ce boala sunteti aici, parinte... Mitropa ?"

"Fiule, la dermato-venerice nu mai aveau rezerve libere asa ca m-au adus aici in salon, iar aseara ai aparut si tu, probabil un semn divin."

"Dermato ?"

"Ei, e o scarpinatura care ma sacaie de la ultima impartasanie. Dar eu am o vorba si ti-o zic si tie: Fa ce zice popa, nu ce face popa!"

De sub patul Sfintiei Sale o zbughi la fuga un gandac imens cum n-am mai vazut si o lua la sanatoasa catre jumatatea mea de camera. Era atat de mare ca nu am avut timp sa reactionez in vreun fel surprins fiind. Mitropa cobora un picior de pe pat si cu calmul unui om care a vazut multe ii arata gandacului drumul spre viata vesnica.

Afara rasuna un urlet ca de fiara si alunga linistea serii "Mucea, iti futem si celalalt picior cand iesi baah! Baga-mi-as p**a... te rupem!".

Toate astea pentru o promovare ratata. Aruncai o fata scarbita catre barbatul uscativ din fata mea. Eh, cum ramane cu misiunea pe acest pamant ?

"Fiule, nu pune la inima. Iarta si vei fi iertat. Ia zi-mi cand ai facut ultima marturisire ?"

"Conteaza ?"

"Descarca-ti sufletul! Ia zi ce pacate ai savarsit ?"

"Parinte, cum sa-ti spun... Pe langa regretul ca l-am umplut pe Pustiu' de sange, exista o lista luuungaa de adversari pe care i-am controlat intentionat la picioare ori de cate ori am avut ocazia pentru a le arata cine e sefu' in teren. Vreo 2-3 dintre ei au patit-o rau pentru ca aveau si gura mare. Dar aveau si asigurare medicala pe de alta parte... Si vreo cativa arbitri pe care i-am scuipat ca eram nervos si nu ne arbitrau asa cum ne intelesesem initial. O faceau pe nebunii... Aaah, iar pe unul l-am alergat chiar pe teren si l-am umplut de respect, dar ideea nu a fost a mea, ci a colegilor mei."

Telefonul suna si intrerupse dialogul.

"Mitropa! Da, da... da, sunt aici la spital. Saptamana viitoare vin la Bucuresti. Da, da... ei, lasa ca se rezolva. Asa sa ne ajute Dumnezeu!"

Intre timp am inceput sa ma gandesc la ce voi face dupa ce plec din cocina asta ce se numea cu mult curaj spital. Fara indoiala tot in fotbal voi incerca sa ma intorc. Poate voi avea noroc si voi putea juca! Hmm, iar daca nu... ce drum sa apuc ? Impresar ? Neaaah, n-am suficiente relatii. Antrenor ? N-am scoala si relatii... Astea sunt singurele aspecte legate de fotbal care ma atrageau in afara de cel de a alerga basica in dreptunghiul verde. Pe hol se auzi din nou o cireada de vite apropiindu-se de usa salonului. Mitropa sari ca ars si ii scapa un tipat scurt:

"Margareta!"

Vita isi facu aparitia val-vartej si ocupa intreg cadrul usii. Am inchis ochii si m-am prefacut ca dorm...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Astazi raspundem intrebarilor:

Muciulescu asta e romanas de-al nostru sau e tiganus de-al lor? Ca daca inchid ochii vreo 10 secunde si zic de 2-3 ori: Mu-ciu-le-scu, Mu-ciu-le-scu, imi apare numai negru in fata ochilor.

Multumesc anticipat!

Cu placere!

Niciodata tigan,

Nicioadata oltean,

Niciodata caine

Sa le dam la toti m**e!

Ai condei, Il Muce. :thumbup: Lucrezi la o publicatie ceva? daca nu, ar fi interesant macar sa incerci...

Nu lucrez la nici o publicatie.

Mai mult nu consider ca sunt talentat la condei (nici macar la incondeierea "oaulelor").

Fiecare post e trudit, muncesc cateva ore pe zi la el, de asta postez rar. <_<

Aaah, si ar mai fi ca am deja job si timp liber destul de putin dar e mai putin important.

Foarte tare!!! Il Muce, nu stiam ca esti asa talentat. Continuarea cand vine?

"Patience is a fucking virtue"

Admin

dar inaintea lui a mai zis-o un tip

Neh, femeile ii zic: "Data viitoare va fi mai lung?" :D

de fapt intrebarea e "Data viitoare va fi mai gros ?"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy