Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Eram Cu Totii...


Andrei

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

...extenuati.

dupa 2 ore de fotbal intens fiecare statea pe ganduri, analizand fazele cele mai importante, reluand in minte golurile superbe care se marcasera astazi.

Noel si Admin ciocnesc un Carlsberg, Blondu trage cu sete dintr-un Pepsi, Ilici fumeaza cu spor asteptand comanda de ciorba de burta, pizza, cartofi, omleta si papanasi.

Ibe isi priveste incaltarile si se intreaba parca oare de cate ori i se vor mai rupe la fotbalul saptamanal, Iulica nu zice nimic, Cristiano fredoneaza o melodie de hip-hop, nu inteleg exact ce, dar are versuri porcoase oricum.

in 2 secunde Emilian zice ceva de Radoi si de jiji si se aprinde o polemica furtunoasa. in acelasi timp, Noel si Ovidiu au ceva de impartit, cred ca e vorba de Zenga, de Mourinho, de Piti, de orice antrenor de pe lumea asta de fapt.

Tomi sta intr-un colt si face misto de toata lumea. Mishou si Shearer rad tinandu-se de burta de bancurile cu aroma fina de Sport Spirit.

imi aduc aminte de un proiect mai vechi al nostru, sa infiintam o echipa de fotbal, futsal, nu conteaza, ceva care sa ne permita sa ne exprimam talentul si in competitii serioase. la cat de bine am jucat azi, chiar ar fi cazul...

ajung seara acasa si imi suna telefonul. E Bercea, unul din imputitii care au distrus echipa fanion a Ploiestiului. l-am cunoscut mai de mult la o bauta si i-am zis atunci ca imediat ce voi avea niste bani seriosi, vreau sa cumpar Petrolul si sa o transform din nou intr-o echipa respectabila...

"hai noroc, Andrei! te deranjez asa tarziu cu o problema."

"ce-ai patit? te pot ajuta cu ceva? cheile de la casa, de la masina, un pasaport fals?" - incerc sa pastrez o aparenta de apropiere fata de el, pana o sa-i iau clubul din gheare...

"te-am sunat sa iti spun ca Sindicatul nu mai vrea sa tina echipa. vor s-o desfiinteze."

"nu se poate asa ceva! ce putem face?"

"daca scoti 500.000 de euro pana maine, echipa e ta..."

"frate, ai innebunit?!!! de unde puii mei sa scot atatia bani? nu pot sa las Petrolul sa dispara, lasa-ma sa ma gandesc un pic si te sun eu..."

echipa care m-a scos in strada in '95 e pe cale sa dispara in neant. asa ceva nu se poate intampla. imi aduc aminte de un nene blajin, oltean cu pasaport, om serios, cu afaceri, laptop si mare specialist in lapte. da, e vorba chiar de Iohanel! poate el ar avea banii si s-ar combina la afacere...

vorba lunga, saracia omului, il sun pe Melteanu, care percuteaza imediat. Dar cu o conditie. sa se numeasca AS FMRO. desi ma durea inima sa accept ca numele de Petrolul sa dispara pt totdeauna, am acceptat. si atunci mi-am dat seama ca asta era momentul pe care il asteptam cu totii ca sa stralucim in fata lumii intregi. vom avea echipa noastra de fotbal!!!!

il sun pe bercea si il convoc a doua zi ca sa facem actele. Iohanel avea o privire usor tulbure cand a semnat, dar pana la urma a nimerit locul unde dadea cu subsemnatul.

in aceeasi zi am inceput sa cautam un teren ieftin de inchiriat, pentru ca Ilie Oana este in conditii deplorabile, iar pe Astra n-as fi acceptat niciodata sa jucam.

incepem!!!

post-10-1113431623_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur
Disclaimer

Cine se simte jignit, nu are de ce. Intamplarile redate in acest story au un puternic accent fantezist, desi mai sunt si niste realitati crude intercalate subtil, printre randuri. De asmenea, atributele sunt fanteziste. Am inteles si eu frustrarea unora. Jocul modifica foarte multe dintre atributele initiale. Deci, daca unul va fi mult prea bun sau mult prea slab, nu a fost asta in intentia mea.

Have fun

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Posteaza echipa(toata). E sunt pe acolo? :huh:

rabdare, young grasshopper :)

din echipa fac parte veteranii si cei care posteaza mai mult pe-aici. in sezonul 2 s-ar putea sa mai apara si altii in echipa. :)

Ibe, tu cu pasa decisiva, eu cu finalizarea :)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

dupa spriturile si pungile de rigoare varsate in portbagajele lui Mitica si Boc si Kassai si Nasu si cine le mai tine minte toate numele?!!!, reusim sa inscriem echipa in divizia B, seria a 2-a, chiar in locul Petrolului.

Iohanel ma ia deoparte la un pahar cu tziuk, aaaa, lapte am vrut sa spun, sa-mi explice cam cum sta treaba. dupa 2 ore de discutii din ce in ce mai confuze, inteleg ceva de retrogradare, cupa Romaniei si Cupa Oraselor Targuri, ma rog, ma intelegeti ca nu mai pot reda exact tot firul conversatiei.

pentru astfel de obiective ambitioase aveam nevoie de creme de la creme, adica crema smantanii FMRO-ului.

vom vedea imediat despre ce e vorba...

mesioh0no.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

am uitat sa mentionez ca Iohanel si-a vandut ceva laptopuri vechi, Noel face pe taximetristu' mai nou, tarifele la Romtelecom au crescut din nou, si asa am reusit sa strangem niste bani pt echipa.

normal ca baietii ar fi jucat oricum pe gratis, ma rog, aproape, ii pacaleam noi cu ceva masline de import, scobitori sau margele colorate, dar niste bani de deplasari nu strica, mai bem si noi un carlsberg, aaaa, apa plata cu lamaie, am gresit din nou :unsure:

finance8oj.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Era timpul sa sunam adunarea. Sezonul nu era departe si daca aveam de gand sa reusim ceva in sezonul asta, macar Cupa Oraselor Targovete, dupa cum cerea sefu’, era timpul sa ne punem pe antrenamente. Unele ceva mai intense decat berile de dupa fotbal. Bineinteles, toata lumea trebuia sa se lase de fumat, Ilici ai auzit?!!!, sa manance mai putin si mai sanatos, Ilici ai auzit?!!!, si sa puna burtile, da, burtile, chiar ele, la alergat…

Ne-am intalnit ca de obicei, duminica la fotbal. Incercasera unii si altii sa se dea loviti, dar pana la urma cu zeci de telefoane date pe spezele Romtelecomului am reusit sa ne strangem cu totii.

Iohanel a inceput sa le explice, eu stateam langa el aproband. Noel stia deja de proiect si se apucase deja de nu stiu ce cura cu mere si supa de varza. Arata cam slabit asa ca l-am hranit cu un Toblerone. Avem nevoie de oameni supli, dar plini de energie. Red Bull iti da aripi oare?!

Ibe era deja plin de entuziasm, sarea ca un iepure dintr-o parte in alta. Tomi incepuse iar sa faca misto de noi, iar Ilici se facuse cam negru la fata cand a auzit de partea cu mancarea. Deja isi comandase jumatate de meniu si sudase vreo 5 tigari de cand stateam la masa.

Le-am pus contractele in fata si deja au inceput sa se auda tipete. Dupa cum va spuneam, contractele prevedeau prime de victorie constand in scobitori, cuburi de gheata si alte maruntisuri stranse de pe la Obor. Ibe va primi pentru fiecare gol o pereche noua de tenisi chinezesti, Noel primeste pt fiecare assist cate o bucatica de Toblerone, iar lui Biggie pt fiecare clean sheet I s-a promis ca Anahoret va fi pus sa munceasca 1 zi in folosul comunitatii.

Ne-am certat un pic (un pic zic, ma rog, vreo 4-5 ore), nimic neobisnuit pentru comunitatea noastra mica si zglobie, pana cand Mihai a pus piciorul in prag : “Bah, ia liniste! Stiti bine ca nu sunt intr-o dispozitie prea buna asa ca daca vreti sa mai aveti ce forum deschide cand va treziti dimineata ar fi cazul sa dati repede cu batul pe contracte!”. Amenintarea parea foarte serioasa, chiar daca barbuta lui Mihai inspira un aer asa blajin asa ca in 5 minute aveam toate contractele semnate si puteam merge cu ele la liga.

squad5ki.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Desi ii cunoasteti asa de bine poate ar fi cazul sa facem o scurta prezentare a echipei de tinere, sau mai batrane, sperante ale fotbalului romanesc. In ordinea numerelor de pe tricouri sau intr-o ordine aleatoare urmeaza :

Ibezinho. Vedeta de necontestat a echipei. Se antreneaza de atatia ani in speranta ca va primi o sansa sa straluceasca. Si-a dat demisia de la un job de cacat, asa ca toata ziua e pe teren, exerseaza lovituri libere si alearga de nebun. E cel mai incantat de proiect din toata gasca, ii prevad un viitor maret.

ibe9av.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Ibe va primi pentru fiecare gol o pereche noua de tenisi chinezesti,

squad5ki.th.jpg

bah, pe partea dreapta nu ai decat un jucator? :o aaa, stai ca acopar eu zona :D

mijto, presimt ca o sa imi deschid taraba de incaltaminte la piata sudului...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
lol, se anunta o echipa candidata la UEFA Cup...

cu siguranta vom iesi din mediocritate. avem un super antrenor pe banca :P

bah, pe partea dreapta nu ai decat un jucator? :o aaa, stai ca acopar eu zona :D

mijto, presimt ca o sa imi deschid taraba de incaltaminte la piata sudului...

iulian si alepse se descurca stai linistit, nu trebuie sa alergi ca bezmeticul pe tot terenul...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Admin. Capitanul. Se impune, desi e o prezenta mai degraba discreta. Inima lui mare a facut loc pentru inca o echipa preferata, e desigur vorba de AS FMRO. Nu stiu cum face de ne suporta pe toti, probabil nu ne suporta, dar macar pastreaza aparentele. Titular incontestabil pe partea stanga.

admin1qu.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Emilian. Un personaj controversat, un moldovean fara “calitatile” moldovenesti, ii plac certurile la nebunie si ii place sa contreze pe orice fan stelist. Cum avem o groaza de fani stelisti in echipa, presimt o atmosfera incendiara in vestiar. Cam ca pe forum probabil. E tatal nostru.

emil6ks.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Uff, concurenta mare pe postul de portar. Pe Solsein nu l-am vazut aparand, dar am auzit ca e super tare, iar de Bunneh ce sa mai zic...

BTW: Sper ca m-ai facut mai Rapid ca Ibe. :P

BTW2: Am jucat foarte bine ca DRC, intreaba-l pe Noel, poate o reprofilare ceva... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

MUAHAHAHAHA... Handling, sa zicem, merit, dar Concentration... E una din marile mele calitati. Stii, reflexele mele "excelente" ( :P ) sunt rezultatul unei abilitati de a ma concentra foarte bine.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Solsein. Unul din cei 3 portari ai nostri. Va fi o concurenta acerba pe acest post, insa fiecare va avea sansa lui. E ardelean, e linistit, mi s-a parut la un moment dat ca tine cu Petrolul asa ca l-am simpatizat intotdeauna. Un tactician foarte bun, va dirija din poarta multe din actiunile noastre din teren.

Bunneh. Nou venit si el, toata lumea ii lauda calitatile de portar. Mult succes!

Biggie. Desi pare un soarece de biblioteca, lumea il lauda ca portar. Al 3-lea portar din lot, dar marea speranta pt viitor, se delecteaza tot timpul ascultandu-I pe Tomi si Iohanel cum varsa bancuri din ei.

din motive tehnice, screen-urile cu cei 3 portari vor veni mai tarziu...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Anahoret. Gruia si asta spune tot. Si-a facut intrarea in comunitate starnind o groaza de nemultumiri in randul agramatilor si neiubitorilor de cratime. Un vajnic pedant, un pletos rebel (la revedere plete daca vrei sa prinzi prima echipa! Nu se accepta asa ceva in echipa…), un caracter deosebit. Tine cu juve si milan ^_^ si are nationalitate romano-italiana.

ana7le.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
(la revedere plete daca vrei sa prinzi prima echipa! Nu se accepta asa ceva in echipa…)

Eu = Redondo; Andrei = Bielsa. :D

Desi nu cred ca voi da roade, e o provocare pentru mine sa joc fundas. <_<

KUTGW, Andrew! :yeah

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

vezi ca am foarfecele pregatite. si fiind aerodinamic, vei da rezultate si ca fundas :P

Shearer. Mezinul forumului si al echipei. La numai 14-15 ani, incearca sa isi faca un loc in echipa si comunitate. Ne tot explica despre hip-hop, dar numai Cristiano il intelege. Cred ca la un moment dat fredonau impreuna un imn nou al lui Dinamo…

shearer8lk.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Noel. Alex. Prietenul meu. Pune atat de mult suflet in tot ce face incat e imposibil sa nu il apreciezi. Fin degustator de umor, om de baza, spirit cinic in exterior, o pisica blanda in interior. Nota 10 ca om. Sunt curios cum va juca langa Emilian in aparare. -_-

noel1xu.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy