Jump to content

[Fm15] Romania - Sistemul Competitional Real Complet Pentru Fm 2015 (Scrc15)

Featured Replies

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_349252

citatul de mai sus explica de ce.

asa se intampla in realitate - la cupa romaniei faza nationala participa doar echipele castigatoare ale fazei judetene din sezonul trecut (cupele denumite ajf in patch)

castigi cupa ajf=>sezonul urmator esti in turul 1 al cupei romaniei.

evident in cupele ajf participa doar echipele de la L4 in jos inclusiv.

• Replies 99
  • Views 34.1k
  • Created
  • Last Reply
  • Author
  • Generaţia de Aur
comment_349274

daca mai sunt identificate alte buguri mai scot o versiune in care bag si depunctarea CFR si stergerea anului de history dublat de la L1 - 2013/14.

le-am observat fix dupa ce am pus vers 2.1 pe forum si n-am vrut sa fiu SI Games sa scot fix dupa patch dupa fix o data la 3 zile.

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_349292

initial existau ligi U19, problema e ca ligile astea U19 se seteaza la nivel de natiune asa ca toate echipele din L1-L7 ar fi avut echipa U19 (nu poti seta doar pentru cluburile din L1-L3 de exemplu) ceea ce inseamna cam 120 de ligi * 16 echipe de U19.

dpdv procesare/viteza jocul rula de 2 ori mai lent.

cantarind beneficiul unor ligi U19 vs viteza de rulare am decis sa renunt la U19.

insa pot fi activate f usor din editor, inseamna 3-4 clickuri. daca esti interesat iti pot zice pasii in caz ca nu ii stii deja.

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_349300

Editor -> load database -> 15.3.0

apoi din file -> load editor data -> SCRC15v2.1

se intra la Nation Rules- Romania -> Reserves/Youth -> General

10995881_1398578507123178_12713321367839

si se fac setarile de mai jos:

11025160_1398578510456511_32252226806647

apoi din meniul Rules -> Test Rules

apoi din meniul Files -> Save Editor Data

si new game

in realitate U19 este o competitie cu 8 serii regionale cu 12-16 echipe in total 108 echipe, unele fiind echipe de juniori (LPS-uri) fara reprezentare la nivel de seniori in L1-L7.

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_349308

E bug-ul faza cu arbitrul. Pe o altă salvare, tot în Liga a 4-a îl am la fiecare meci pe Robert Dumitru.

De curiozitate, dacă ştie cineva, Săbăreni de ce joacă în Liga a 4-a Bucureşti? Văd că e o comună prin jud. Giurgiu.

nu neg, o fi bug, dar nu am umblat la arbitri.

legat de repartizarea echipelor, asa cum a zis si Mihai, e pentru ca Romania si poti sa-ti inscrii echipa unde vrei tu (in alt judet) daca stii/platesti pe cine trebuie.

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_349313

multam de feedback.

asa e, am re-verificat si de exemplu Autoliv Lugoj - castigatoarea seriei 2 Lugoj de anul trecut a promovat in L5.

Din pacate un regulament specific AJF Timis nu exista pe http://www.frf-ajf.ro/timissi prin urmare m-am lasat pacalit de dispunerea din meniu care te duce cu gandul ca L6 Promotie e un nivel peste Campionatul Municipal :(

pe 16 martie apare versiunea finala in care vor fi:

- L6 + Camp municipal din Timis pe acelasi nivel

- depunctarea CFR Cluj cu 24 de puncte

- corectarea history la L1 - eliminare duplicat sezonul trecut (are impact in history-ul cluburilor).

- orice alte buguri mai identific pana atunci

ma mai gandesc daca las sau nu U19

versiunea din 16 martie va fi ultima pentru FM2015

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_349400

Versiunea 15v3 - versiunea finala a patchului pentru FM15 - compatibila cu versiunile 15.3.0 si 15.3.1 ale jocului

Repara:

- L6 + Camp municipal din Timis pe acelasi nivel

- depunctarea CFR Cluj cu 24 de puncte

- corectarea history la L1 - eliminare duplicat sezonul trecut (are impact in history-ul cluburilor)

- adauga echipe U19 in Ro

- corecteaza cateva reputatii de club ce mi-au scapat

SCRC15v3.zip

comment_349411

Salut si bine v-am gasit !

Eu inca nu am reusit sa instalez acest pach,nu ma pricep...

Deci am descarcat programul ,l-am extras cu win rar si dupa aia imi da o imagine de 500 kb si de acolo nustiu cu ce program sa-l deschid.

Este vreo cineva care m-ar puteaza ajuta la acesta problema?mersi

Cu respect , Bussy

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_349477

cu aceasta ultima versiune declar proiectul incheiat.

versiunea asta se va gasi doar pe forumul FMRo si activeaza echipele de juniori A si A1 (aka U19) existente in realitate.

echipele A si A1 care nu apartin unor cluburi de seniori se pot antrena :) daca chiar vrei sa o incepi de jos-jos, de la juniori :)

SCRC15v3_juniori.zip

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy