Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primele Impresii

Featured Replies

• Author

Revin cu alte impresii. Tocmai am terminat primul sezon cu AC Milan cu care am castigat campionatul si in rest am fost varza. (in CL nici n-am trecut de grupe) In fine, nu asta e important.

Tin sa precizez ca de la primul post au mai aparut cateva patchuri, n-am stat sa numar cate dar stiu ca de fiecare data cand ma logam pe Steam mai downloada ceva pentru FM14. Cert e ca multe lucruri s-au imbunatatit.

1. Interfata e mult mai ok, imi tine minte acum setarile, in schimb inca exista problema cu scrollu' la negocieri si cu panel-urile din meci, dar presupun ca se vor remedia si astea pana la varianta finala.

2. Jucand in Europa am reusit sa ma folosesc mai bine de sistemul de transferuri, care mie unu mi se pare foarte realist. Acum calculatorul face oferte care mai sunt si refuzate, vezi bidding wars, jucatorii in ultimul poti sa ii iei mai ieftin decat de obicei etc. Multe, dar multe modificari pe planul asta care face jocul mult mai realist si placut de jucat. Ce mi se pare intr-adevar dubios este cum anumite echipe tin de pret intr-un mod exagerat; Ex. din RO atat pt Stanciu cat si pt Iancu AI-u cere 10mil+, la Dinamo Zagreb pe Ademi se cere la fel, 10+. Nu inteleg care e faza aici, am observat ca nu se intampla asta la toate cluburile astea mai mici, ci doar la unele.

3. Interactiunile intre manageri, manager-jucator sunt imbunatatite major, ai si mai multe optiuni, iar presa te va zgandari tot timpu' sa comentezi de unu' si de altu', o alta chestie care adauga un realism jocului.

4. Modulul tactic necesita un sezon, doua sa te obisnuiesti cu el. Mie unu mi se pare mult mai realist, slider-urile erau ceva SF si de joc, acum ai niste indicatii mai mult, si tine mult de training, jucatori cum o sa fie urmate acele indicatii. Cert e ca dupa ce m-am jucat jumate de sezon la Milan cu tactica am reusit sa-mi gasesc tactica si stilul de joc pe care de obicei il jucam in FM, adica un joc de posesie, cu o linie de fund foarte sus si pressing sufocant.

5. Match engine-u e si el mai ok, bara aia din centrari nu se mai intampla asa des, o proportie normala de ratari, un portar mai activ. Chiar si asa insa, parerea mea e ca aici mai e ceva de lucrat, chiar si dupa lansare. In editiile anterioare dadeai un shout si vedeai imediat o schimbare, acum insa schimbi ceva la tactica si nu intotdeauna vezi vreun efect, asta o fi si de la faptu' ca acum instructiunile astea sunt legate de training, si trebuie sa le antrenezi, nu imi e inca foarte clar.

6. Am incarcat si campionatul Romaniei special sa vad si eu ce se intampla cu Seria a-2-a, si mi se pare foarte ciudata treaba. Acum sunt tot doua serii, dar cu mai multe echipe. Nu era vorba ca se transforma intr-o singura serie la un moment dat?

Cam asta am avut de zis. Pe mine unu a inceput sa ma prinda, mai ales dupa patchurile astea, mai e ceva de munca, dar cred ca o data cu primul patch de dupa lansare se vor rezolva multe probleme. Acu' om vedea. :)

• Replies 322
  • Views 46.9k
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

Iar aia cu Tanase ramane o aberatie, sorry.

nu mai trolala mah!

puIa mea! tu vezi ce sezon are Tanase ? e chiar aproape de nivelul lui Ronaldo!

Mai sunt lucruri ce trebuiesc rezolvate...eu momentan am urmarit doar liga 1,

-dupa 1 sezon eric de oliveira costa 7 milioane,am observat ca jucatorii din liga 1 sunt extrem de scumpi,chiar de la echipe mici,

-te bat echipele mici de te rup.am luat 5 de la sageata navodari :))

-ma bucur ca e mai echilibrat si bati mai greu,asta imi place,dar totusi,e exagerat,cel cu sageata a fost doar un exemplu,ar fi mai multe

cat despre tactica,acesta este un fel de demo din pct meu de vedere,in varianta finala vor fi mult mai multe optiuni si cred ca se vor rezolva si mare parte din problemele celelalte

Sper ca jocul sa fie mai greu, parca imi piere cheful cand ma gandesc ca la editiile precedente ale jocului, de exemplu luam pe Southampton si terminam in primele 3 in Premier League :bulb: , si ma bateam la campionat an de an, sau alt exemplu,iau echipe necunoscute in europa de prin Suedia, sa castig campionatul lejer si sa joc de la egal la egal cu echipele de tot din europa in competitiile europene).In franta luam orice echipa si ma bateam la campionat(exemplu am jucat cu Sochaux, si am dus-o in Champions League usor, dupa un sezon in care am terminat tot in partea de sus)... jocul, in sensul asta vine in ajutorul user-ului, care de altfel e oarecum normal. Speram ca jocul anul asta sa fie in acest sens mai real, adica daca vrei sa incepi cu Udinese, sa te zbati undeva intre locurile 6-10 in clasament. si exemplele pot continua.

Ori esti bun, ori abuzezi de save game. Ca sa fiu al naiba de eu nici cu Arsenal nu imi permiteam sa-mi propun castigarea campionatului din prima la 2013. Din ce am citit pe forum la sigames, cred ca era de vina faptul ca nu joc cat mai ofensiv posibil, ci mai pe control, asa, ca Mourinho, iar in jocurile trecute se plangeau toti ca de ce nu dau 10 goluri pe meci, desi joaca cu 4 atacanti si cu tot ce se poate ofensiv, asa ca SIGAMES s-a gandit sa-l faca mai arcade, sa poti merge la atac cu orice echipa, oricand.

Asta ca linie pe care sper ca nu s-a continuat si in 2014. Demo nu am avut rabdare sa joc :(

Edited by valentine

Ori esti bun, ori abuzezi de save game. Ca sa fiu al naiba de eu nici cu Arsenal nu imi permiteam sa-mi propun castigarea campionatului din prima la 2013. Din ce am citit pe forum la sigames, cred ca era de vina faptul ca nu joc cat mai ofensiv posibil, ci mai pe control, asa, ca Mourinho, iar in jocurile trecute se plangeau toti ca de ce nu dau 10 goluri pe meci, desi joaca cu 4 atacanti si cu tot ce se poate ofensiv, asa ca SIGAMES s-a gandit sa-l faca mai arcade, sa poti merge la atac cu orice echipa, oricand.

Asta ca linie pe care sper ca nu s-a continuat si in 2014. Demo nu am avut rabdare sa joc :(

he he,e imposibil,in anglia te poti bate cu totensham,chelsea,echipele bune,dar cu orice echipa din franta sau nus dpa unde...e imposibil....poate cu editor :))),

• Romania Research Team

Sincer si eu am cam ars-o aiurea vreo 5 sezoane cu Mouscron in liga a doua din Belgia pana am promovat deci ii cam ciudat :) Al doilea lucru ar fi ca ii drept ca am trecut cu Toulouse de PSG dar asta s-o intamplat dupa vreo 3 sezoane asa ca destul de greu de grezut ca i-ai saltat asa usor cu Sochaux!

Edited by Dacone

Probabil a avut si el o tactica de genul celor vazute pe forum la SI Games. cu 2 fundasi, 2 wingbacks si restul ofensiva taica, cat cuprinde, gen la mijloc jucatori buni doar de advanced playmaker sau attacking mid si restul atacanti taica. Altfel chiar nu-mi explic. Pana si cu Steaua era destul de frustrant de a fost primul joc in care am renuntat sa am o cariera cu ei si am mers doar cu Arsenal (fac bani cacalau oamenii).

Poate sa ne spuna cineva daca s-a continuat pe linia asta? Sau merge sa jucam si noi astia mai linistiti care nu asteptam ploaie de goluri? Nu de alta, dar si-asa mi se pare prea scump de cumparat acum.

Edited by valentine

Probabil a avut si el o tactica de genul celor vazute pe forum la SI Games. cu 2 fundasi, 2 wingbacks si restul ofensiva taica, cat cuprinde, gen la mijloc jucatori buni doar de advanced playmaker sau attacking mid si restul atacanti taica. Altfel chiar nu-mi explic. Pana si cu Steaua era destul de frustrant de a fost primul joc in care am renuntat sa am o cariera cu ei si am mers doar cu Arsenal (fac bani cacalau oamenii).

Poate sa ne spuna cineva daca s-a continuat pe linia asta? Sau merge sa jucam si noi astia mai linistiti care nu asteptam ploaie de goluri? Nu de alta, dar si-asa mi se pare prea scump de cumparat acum.

-daca adopti o tactica asa cum spui tu,cu mijloc numai ofensiv,atacanti si wingari,e posibil sa dai 2-3 goluri mereu,dar primesti 5-6 de la oricine ai juca,deci nu se poate

Am jucat 3 ore si BAM. Crash. Ca sa evit intrebari puse de pomana. Am jocul original. Daca nu ma credeti, va spun contul de Steam.

• Generaţia de Aur

Jocul a dat-o din bari si chestii random in putin penibil. Cel putin 14.1.1 si 14.1.2 ma socheaza cat de putin conteaza ceea ce e pentru mine cel mai imporant lucru, defensiva si cat de mult trebuie sa muncesti sa marchezi pe langa cat de usor primesti gol. Primele 4 meciuri in campionat cu Steaua dominate complet de echipa au fost 3 egaluri si o infrangere, si acum cireasa de pe tort, playoff UCL. In tur 1-1 intr-un meci mediocru dar returul... frumusete.

oul6.png

ma da crash uneori,intotdeauna a fost asa,eu ma intreb unde sunt schimbarile mult asteptate...pentru ca sincer nu vad absolut nici o schimbare fata de celelalte 2 saptamani

-pentru ca spuneau ca jocul inca nu e finalizat si vor mai fi schimbari..poate sunt,dar nimic vizibil

Gata cu sliderele?

Mda, au facut un lucru absolut stupid. Anul trecut sau acum doi ani, nu mai stiu exact, au introdus "Shouts", care nu faceau altceva decat sa altereze sliderele. Acuma au luat aceste "Shouts", le-au introdus la crearea tacticii, au mai adaugat vreo 3-4 noi si voila, "brand new tactic system", eh sa mori tu ! Pe cat facem pariu ca in codebehind e fix acelasi system de slidere, doar atat ca nu mai sunt vizibile user-ului ci sunt controlate doar prin aceste optiuni gen shouts ?! Eu unul sunt foarte dezamagit anul acesta. Vreau in p**a mea sa pot sa imi asez jucatorii cum vreau pe teren, sa le spun jucatorilor unde sa stea cand am mingea si cand pierd mingea, vreau sa fac scheme la faze fixe, vreau atatea lucruri noi.. Nu sa fac an de an acelasi cacat in alt mod.

Daca spui si ce erori ai, ar fi magnific

Nu da nici o eroare. Din cate stiu ar trebui se se updateze automat. Am si reinstalat si tot versiunea 14.1.1 este.

Nu reusesc sa instalez versiunea 14.1.2.

Am cumparat jocul de pe GMG. Ma poate ajuta cineva?

Intra in contul de GMG si o sa gasesti in dreptul FM 14 2 key-uri.Introduci a 2 cheie pe steam si o sa mearga. Initial spuneau ca o sa trimit informatii suplimentare pe email , dar nu au facut acest lucru ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.