Jump to content

Vedete In Liga 1


dica

Recommended Posts

N-am precizat nimic de romani. Eu am intrebat daca a reusit cineva vreun transfer d'asta "mare" in Romania, sa reuseasca sa aduca un jucator cu nume ca de ex: Drogba, sau unii mai pe la apus de cariera care ar putea fi adusi mai usor, gen Inzaghi, Del Piero..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

walter montillo unul dintre cei mai buni jucatori din fm 2012 e la cruzeiro la inceput si daca vrei sal iei din primul sezon (la inceputul jocului de preferinta) sar putea sa te surprinda la salariu (intre 14000euro si 23000euro per week ) dar merita dupa primu sezon jucat la mine (steaua) il cautau echipe de top ex Ac Milan, Fc Inter, Barcelona si Madrid pe langa multe altele (dupa primu sezon deja valora 18 mill si io lam luat cu 12 mill prin metoda 48 month dupa al doilea sezon magnific 38 de asistente + 21 de goluri pretului deja sarea de 25 de mill euro asa ca il recomand tuturor.

Xiao si succes in joc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy