Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


marianp11

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by marianp11

  1. Reia sezonul 8,asta e cu salvarea,si eu am pierdut salvarea cu Notts County(definitiv) din cauza unei pene de curent si un sezon intreg cu Dinamo(si am rejucat tot sezonul '15-'16).E pacat pt ca ai rezultate,ai creeat un club puternic si cred ca ar urma performante din ce in ce mai bune,nu mai spun ca story-ul tau e printre cele mai urmarite!
  2. Felicitari,ai batut pe Twente(nu sunt convins ca Steaua ar putea spera macar la rezultate ca ale tale)!Se pare ca nenea Ursu e tot un fel de Bucsaru si nu te ajuta cu mai nimic,totusi sper ca vei face tot posibilul sa nu vinzi atatia jucatori(si mai ales pe stii tu cine ) pt ca vei avea ceva bani de transferuri(salarii) la iarna,nu multi dar un respiro finanaciar va fi cu siguranta. Sunt curios cum vei gestiona situatia asta pt ca a sosit momentul deciziilor importante si nu uita ,,solutiile pe termen scurt duc la dezastre pe termen lung".
  3. Nu iti dau sfaturi dar un jucator ca al tau,care e motorul echipei,se vinde doar in circumstante speciale si cea mai buna dintre ele ar fi cand ai adus deja in echipa un inlocuior mai bun ca el (care a jucat deja minim un sezon). Daca cere un salariu prea mare la prelungirea contractului si nu il mai poti tine e o.k,nu prea ai ce face.Si daca vine un investitor cu dare de mana?
  4. Ti-ar rezolva doar banii pt transferuri daca ai facut prostia sa ceri alocarea in totalitate a banilor proveniti din vanzarea de jucatori
  5. Cred ca i-ai dat o bere lui Ledley dupa meciul cu Celtic...meriata chiar mai multe!
  6. Pana definitivezi formula de viitor e mai bine in Europe league dar cred ca in sezonul urmator te vei gandi serios la castigarea campionatului si la Ucl.Asta daca nu va iesi ceva inca de anul asta.
  7. Asa se intampla si in actuala mea cariera la Dinamo-Steaua,Otelul,Rapid,Cfr aduc jucatori buni dar ii vand dupa un sezon sau maxim doua si nu prea fac performanta in Europa;tot eu trebuie sa ma zbat sa imbunatatesc ratingul de campionat.
  8. Vezi cum faci cu Otelul ca si pe astia ii vad bine arbitrii,doar i-au facut campioni,nu? Slabesti mult echipa daca il vinzi pe khachapuridze!
  9. Multumesc.E de recomandat sa-l joci poacher
  10. Arata bine Khachapuridze la varsta lui,chiar daca nu se pozitioneaza bine compenseaza prin viteza si miscare fara balon iar faptul ca are finalizare f.buna il recomanda ca un key player;altceva voiam sa stiu-cum il joci?
  11. Referitor la tactica,nu vreau sa te superi,un mic amendament-daca atribui la mijlocasii laterali duty-support si mentality-normal nu numai ca isi vor face treaba ca si pana acum(cea defensiva) dar vor participa mai mult si la faza de atac echilibrand jocul echipei.In rest,story mai bun ca majoritatea pe care le-am urmarit.Mult succes!
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy