Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sambata O Sa Luam O Pauza

Featured Replies

• Generaţia de Aur

Chiar crezi ca era nevoie sa te bagi TU in seama, avand in vedere antecedentele?

• Generaţia de Aur

NUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

• Generaţia de Aur

poti sa faci cumva sa apara paginatia la titlul topicului inainte de a intra in el? de ex cand dai view new posts si iti apare lista cu topicuri noi, sa poti intra direct pe ultima pagina, nu pe prima.

poti sa faci cumva sa apara paginatia la titlul topicului inainte de a intra in el? de ex cand dai view new posts si iti apare lista cu topicuri noi, sa poti intra direct pe ultima pagina, nu pe prima.

Ditto. Aceeasi problema o am si eu!

• Generaţia de Aur

Nu si daca topicul are mai mult de 1 pagina, in cazul asta te duce la prima pagina...

EDIT: Rectific, la unele topicuri cu multe pagini ma duce la ultimul post, cum ar fi normal, la altele nu vrea.

Edited by kellerman

Nu si daca topicul are mai mult de 1 pagina, in cazul asta te duce la prima pagina...

EDIT: Rectific, la unele topicuri cu multe pagini ma duce la ultimul post, cum ar fi normal, la altele nu vrea.

Acelasi lucru si la mine.

• Author
  • MentholBoy

Siteul a luat pauza de cam o saptamana => se vede ca nu prea intrati pe el :B:

Sa mor daca inteleg ce browsere folositi. Am Firefox 3.0.11 si merg si smilieurile si nu am nici probleme ca nu se incarca.

A...si ca sa nu aud comentarii stupide...Sunt pe modem Vodafone. Deci nici netul nu e cel mai rapid posibil.

Daca aveti ceva pop-up blockere sau add-on-uri de firefox care impiedica pop-up-uri ar fi bine sa le setati corespunzator

post-1-12461711339555_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.