Jump to content
Lansarea oficială a FM 2025 amânată pentru martie 2025! ×

Free Sign-up Pt Beta Testing

avlad

Recommended Posts

• Generaţia de Aur
Posted

Am testat și eu 2 versiuni înaite de release-ul 1.1 (cred). Mi se pare destul de greu să ții pasul cu jocul dacă mai te ocupi și de altceva. Dacă nu ai intrat 4 zile în joc, s-a dus pe pulpa echipa.

L.E.: Câti dintre voi joacă FM Live? dar nu doar pe versiunile Beta.

Posted
Am testat și eu 2 versiuni înaite de release-ul 1.1 (cred). Mi se pare destul de greu să ții pasul cu jocul dacă mai te ocupi și de altceva. Dacă nu ai intrat 4 zile în joc, s-a dus pe pulpa echipa.

L.E.: Câti dintre voi joacă FM Live? dar nu doar pe versiunile Beta.

Eu, joc din martie anul trecut. Am jucat si pe Beta, acum joc pe paid.

Iar faza cu "Dacă nu ai intrat 4 zile în joc, s-a dus pe pulpa echipa" e o ineptie. Eu am fost inactiv 2 luni si am reluat jocul de unde am plecat.

Pana la urma, de aceea se numeste "Live", sa intri zilnic, macar o jumatate de ora sa-ti joci meciurile oficiale, nu sa joace AI-ul in locul tau. E PvP; daca vrei un joc pe care sa-l joci cand vrei, cum vrei, daca vrei, ramai la FM.

• Generaţia de Aur
Posted

Hello Alex,

If you are reading this, then you have been successfully selected to BETA test in gameworld Horton testing version 1.2, so congratulations.

Posted
Hello Alex,

If you are reading this, then you have been successfully selected to BETA test in gameworld Horton testing version 1.2, so congratulations.

God damn it. Sunt in Coppell, ca altfel...:D

• Generaţia de Aur
Posted
Hello Alex,

ce faci , colega?

• Generaţia de Aur
Posted
abia acum instalezi?

vezi ca s-au dus destui jucatori , dar poate vopsesti tu ceva :D

whaddayamean?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy