Jump to content

Discutii generale research FM 2015

Discutii, opinii, pareri, etc

Subforums

1. Orice probleme legate de baza de date vor fi semnalate aici

• 59 posts
    L0n3
    L0n3,
    andrei_troll
    andrei_troll,
  2. Vreti sa dati o mana de ajutor? Ati auzit de un transfer si noi l-am ratat, anuntati-l aici

• 525 posts
    BurticAndrei
    BurticAndrei,
    il muce
    il muce,
  1. Started by Mihai,

Sa incepem cu Liga 1 Steaua - ovidiu10 Astra - alec92 Petrolul - Cosmin Dinamo - alec92 CFR - Andrei Razvan Pandurii - alec92 Botosani - Ciprian19 Ceahlaul - ? Otelul - Arkan U Cluj - Andrei Razvan Viitorul - ? Medias - leut Chiajna - vladmoise Brasov - emy CS U Craiova - drejan CSMS Iasi - ? ASA - Andrei Razvan Rapid - ? Corona - emy (moarta) Vaslui - X (moarta) Liga 2 Sageata - sebi Dorohoi - Ciprian19 Bacău - ? Slobozia - ? Balotesti - ? Voluntari - ? Berceni - ? Braila - cdu92 Buzau - ? Suceava - ? Farul - ? Fortuna - Cosmin ********************** ACS Poli - fcpolifan Olimpia - andrei troll Mioveni - adyrychu Academica…

• 51 replies
    • 9.5k views
  2. Am in fata programul sezonului 2015-2016 in noul patch 15.3.0 (beta privat) si efortul depus cu programatorii SI Games s-a vazut. A iesit un program decent, in care vor avea dureri de cap doar cei care se bat la retrogradare, pentru ca acolo sunt opt echipe, fata de sase la titlu/cupe. Momentan nu pot pune screenshot, dar va pot spune programul sezonului. - sezon regulat Incepe pe 18 iulie (a trebuit sa devansam startul din cauza excesului de meciuri si a datelor oficiale internationale) si vom avea mai multe etape in 2015 - adica 21 la numar, cu meciuri sambata si doua intermediare - 12 august si 2 decembrie. Ultima etapa din 2015 e pe 12 decembrie cu reluare pe 20 f…

3. Started by Mihai,

Loc de dat cu pietre despre FM 2014 si pentru FM 2015

• 20 replies
    • 6.4k views
  4. Started by Caesar Magister,

Salut ,poate titlul topicului e putin enervant ,dar am vrut sa "sara in ochi" . Mi-am cumparat football manager 2015 ,as dori sa stiu unde trebuie sa caut ,sau de unde sa i-au modul romanesc ,adica ligile campionatului romanesc ,cupe ,echipamente etc. Sunt putin cam nou in acest joc ,nu sunt nou in domeniu. Va multumesc anticipat.

• 3 replies
    • 2.3k views
  5. Started by Mihai,

S-a terminat si FM 2015 de cateva zile.

• 5 replies
    • 3.3k views
  6. Started by Alec,

In cazul in care Dinamo ar juca in cupele europene, ar trebui sa joace pe National Arena in loc de Stefan.

7. Started by ovidiu10,

Asa arata un top 60 cu toti jucatorii convocati la primele 3 echipe nationale (Main, U21 si U19), sortati in functie de CA (current ability). Daca obervati ceva anomalii, va rog sa le comunicati.

8. Started by simplicio2pac,

Salutare! Ianis Hagi va aparea in FM 2015? Si daca da, cam la ce stats-uri va asteptati sa exceleze si cam ce CA/PA credeti ca i s-ar potrivi,are sanse sa fie wonderkid? (pentru cei care l-au urmarit mai mult jucand).

9. Started by valentine,

Researcherul de la Steaua, ce ai de gand cu el?

• 52 replies
    • 9.7k views
  10. Started by adyrychu,

CS Mioveni Silviu Ciuca Marius Pasare George Zaharia FC Academica Arman Karamyan Artiom Karamyan Godwin Konyeha Adrian Udrea Ionut Vreme SCM Pitesti Cosmin Calin Andrei Daruiala Dragos Geanta Szilard Mitra Marian Miulescu Mihai Petrescu Stefan Popa Valentin Sinescu Florinel Stancu Octavian Stuparu Iulian Tames Atletic Bradu Victor Cimpoias Vladut Cojocaru Cristian Caldararu Madalin Enache Marian Jenaru Ionut Murineanu Antonio Nedelea Marius Olteanu Alexandru State

• 2 replies
    • 2.5k views
  11. Started by PoliFanAthic,

Mai jos lista cu toate pref actions din FM, adica zica-se ce tendinte pot avea in joc diferiti jucatori. Cred ca este un aspect peste care se mai poate sari in faza de research, dar e printre cele mai importante in a crea un grad mai ridicat de individualitate al jucatorilor. Cred ca acesta ar trebui sa fie un topic deschis pentru contributia oricui. Deci daca ati remarcat ceva anume la un jucator, postati aici folosind acest sablon: Ion Minulescu (Sportul Studentesc) 18. Argues With Officials 24. Attempts Overhead Kicks Daca puteti da si exemple concrete, sunt bine-venite.

• 5 replies
    • 2.4k views
  12. Started by utistul,

Ma gandeam sa deschid un topic legat de Gardos si de plecarea lui la Southampton. Zic ca dupa plecarea lui Pintilii care era cel mai bun jucator din Ro (ca CA) la arabi in vara asta, Gardos (poate la concurenta cu Chipciu/ Budescu/ Felgueiras) ar fi ramas cel mai bun jucator. Dupa ce citesc prin presa, Gardos chiar ar fi o vedeta acolo pe la Southampton, mai ales ca astia au vandut cam tot in vara asta. Zic ca Gardos ar merita sa plece cu un CA de 140 din Ro si cu un PA de un 155. Voi ce ziceti?

• 8 replies
    • 3.1k views
  13. Started by Mihai,

http://www.fmro.ro/forums/index.php?showtopic=13986

• 0 replies
    • 2.1k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy