Jump to content

Se Cauta Researcheri Fm 2015

Featured Replies

• Replies 51
  • Views 9.5k
  • Created
  • Last Reply
comment_346092

Ideal ar fi sa iti oferi ajutorul prima data. Dupa aceea primesti toate informatiile necesare.

Sunt disponibili oamenii sa iti ofere informatii si sa iti raspunda la intrebari.

Si eu anul acesta am participat prima data la Research si a mersi bine treaba :bounce:

Ma rog, am gresit la inceput multe, dar m-am prins si am refacut fisierele. E destul de intuitiv.

Important este sa ai timp liber si sa vrei sa ajuti. :good:

• 2 months later...
  • 5 months later...
comment_349597

Va salut si sunt placut surprins de atasamentul si determinarea cu care lucrati pentru a aduce acest joc cat mai aproape de perfectiune,(daca ea exsista).

As dori sa pot face ceva pentru F.C.Dunarea Galati. Problema e ca nu stiu cum sa fac asta . Stiu ca undeva scrie ca trebuie sa ai experienta pe acest joc ,eu nu am,totusi nu sunt strain de fenomen ,am jucat "de-o viata" fifa manager ,fm07 mi-a placut cel mai mult .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy